Szily Nóra


Pataky Attila felrúgta a széket és káromkodva távozott Szily Nórától!


Pataky Attila nem tagadja, tényleg káromkodott és a széket is felrúgta miközben arra várt, hogy végre felvegyék a Szily Nórával tervezett interjúját. Az Edda frontembere a StoryOnline-nak elmondta, nagyon felhúzta magát, mert hosszan szerinte méltatlan körülmények között várakoztatták. Az interjúra végül sor sem került. Pataky Attila a Reflektor TV Őszintén Szili Nórával című műsorában szerepelt volna, de az interjú végül elmaradt. Az ismert zenész a StoryOnline-nak elmesélte, egy szék nélküli konyhában, állva kellett várnia az interjúra, ami számára nagyon szokatlan volt. Attila azon is kiakadt, hogy 45 percen keresztül várakoztatták, ráadásul még öltözőt sem biztosítottak számára, hogy átöltözhessen a beszélgetéshez. "Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy nyitott ajtónál, mások előtt öltözzek át? Kértem két széket, de csak egyet hoztak, azt is hosszas kérlelés után. Nem csoda, ha összeszólalkoztam a gyártásvezetővel. Lehet, hogy ezt a valóság show szereplőkkel meg lehet csinálni, velem nem. Azt várják, hogy miután méltatlan körülmények között váratnak, őszintén nyíljak meg?" - méltatlankodott az Edda frontembere, aki nem tagadja, miután felhúzta magát, tényleg felrúgott egy széket és káromkodott is. Attila azt mondja, ezért a viselkedéséért szívesen elnézést kérne Nórától, a nőtől, de nem, mint műsorvezetőtől. Azt azonban elvárná, hogy kérjenek tőle is elnézést a körülmények miatt. Pataky Attila érdeklődésünkre elmondta, nem gondolja, hogy ezek után elmenne a közeljövőben Szily Nóra műsorába.
Pataky Attila felrúgta a széket és káromkodva távozott Szily Nórától!

Egy egész ország gyűlölte Császár Elődöt


Császár Előd a kilencvenes évek egyik legsikeresebb popcsapatának volt az énekese. Ám mindennek vége szakadt 12 évvel ezelőtt egy éjszakán, amikor egy rendőr életét vesztette az általa okozott balesetben. Császár Előd (37) már gyerekkorában is tudatosan készült a sztárságra. Nem akart más lenni, mint híres és népszerű, és ezt soha nem is titkolta. No persze a siker nem hullott az ölébe, kőkeményen megdolgozott érte, viszont talán egy kicsit korán csapta meg a sztárság szele. Mindössze 22 éves volt, amikor már a saját pénzén vásárolt lakásban lakott, az FLM ugyanis a kilencvenes évek egyik legsikeresebb magyar popegyüttese volt. A Megtalállak még vagy a Megdöglöm érted című slágereit folyamatosan játszották a rádiók. A zenekar 1997-ben feloszlott, de Előd szólóban is sikeres maradt. Egészen addig a szörnyű decemberi napig, amíg autójával halálos közlekedési balesetet nem okozott. Az áldozat ráadásul egy rendőr volt, aki a helyszínen életét vesztette. Azon a napon Előd is búcsút mondhatott addigi életének. Minden eltűnt, egyik pillanatról a másikra – mondta nemrég Szily Nórának. – Még aznap este, amikor kihallgattak a rendőrségen, éreztem, másképp beszélnek velem az ismertségem miatt, de másnap reggelre ez már örökre a múlté lett. Én voltam az egész ország gyűlöletének megtestesülése – mondta Császár Előd, aki azt is bevallotta: hosszú időbe tellett, mire sikerült rájönnie, Császár Elődként neki többet nem terem babér Magyarországon. Hiszen valószínűleg a többség úgy vélte, Előd nem kapta meg méltó büntetését, hiszen a rendőrség nem csukta rács mögé, pedig a balesetet követő vizsgálatok során még marihuánaszármazékot is találtak a vérében. Azt azonban nem tudták bebizonyítani, hogy az énekes drog hatása alatt állt, amikor a baleset bekövetkezett. A hosszas bírósági procedúrát követően jogerősen másfél év fegyházra ítélték, amelynek végrehajtását három évre felfüggesztették. Az énekest végül mindössze 100 ezer forint megfizetésére kötelezte a bíróság. Hibáztam. Nincs az az érv, amellyel ezt menteni lehet. És aztán rájöttem, értelmetlen ezzel vitatkozni, másrészt tényleg maradjak csöndben, mert miattam meghalt valaki, úgyhogy kuss! – mondta Császár, aki elmondta: nincs olyan nap, hogy ne jutna eszébe a tragédia. Aztán mégiscsak szerencsésen alakult az élete, hiszen Shane 54 névvel dj.-karriert sikerült befutnia. Bár Magyarországon továbbra sem hívják, külföldről kap felkéréseket. És akadnak olyan magyar fiatalok, akik imádják a zenéjét, és fogalmuk sincs arról, hogy egykor a magyar popzene sztárja volt. www.blikk.hu
Egy egész ország gyűlölte Császár Elődöt

Nóra ciki pillanatai!


Újabb leleplező fotók kerültek elő az internetről. Ezúttal Szily Nóra ciki felvételei kerültek a kezünkbe. A műsorvezető sajnos óvatlan volt, ráadásul nem is egyszer. Újabb leleplező fotók kerültek elő az internetről. Ezúttal Szily Nóra ciki felvételei kerültek a kezünkbe. A műsorvezető sajnos óvatlan volt, ráadásul nem is egyszer. Számtalan felvételt mutattunk már be olvasóinknak, amelyeken a magyar műsorvezetők nem figyeltek eléggé és kivillantották intim testrészeiket. Egyesek a mellüket, mások alsóneműjüket mutatták meg a nézőknek, persze egyszer sem szándékosan. Ezúttal Szily Nóra múltjából került elő néhány kínos felvétel. Ezek a képek még abból az időből származnak, amikor az ismert tévés az RTL Klub reggeli műsorában dolgozott. Bizony többször túl rövid szoknyát adtak rá, ő pedig nem volt elég óvatos, így a kamerák a lába közzé kukkanthattak. Hát, ez elég kínos.
Nóra ciki pillanatai!

Jakupcsek komoly döntése


A műsorvezető Szily Nórának mesélt karrierjéről és családjáról. Jakupcsek Gabi kislánya tudja, mikor kell érkezni. A lehető legjobbkor fogant meg, a lehető legnehezebb élethelyzetben. A műsorvezető nemrég Fábry Sándor vendégeként elmondta, hogyan és miért hozott meg egy komoly döntést, amikor kilépett egy botrányműsorból. Szily Nórának pedig őszintén beszélt arról, hogyan élte meg otthon ezt az időszakot.
Jakupcsek komoly döntése
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat