Szarvas József


Ma történt:Szarvas József


51 éve történt-Megszületett Szarvas József magyar színész. Ismertebb filmjei: 6:3 avagy, játszd újra Tutti; Üvegtigris; Na végre, itt a nyár!; Életbevágó - 31. Magyar Filmszemle (2000) - Színészi Különdíj; Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél; Egyszer élünk - 31. Magyar Filmszemle (2000) - Színészi Különdíj; Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten; Zimmer Feri; Melodráma. http://www.ezenanapon.hu/
Ma történt:Szarvas József

Hallgassuk együtt!Petőfi Sándor: Itt van az ősz, itt van újra (Szarvas József előadásában) Köszönöm Doki az ötletet! Hallgassátok szeretettel! Forrás:http://www.youtube.com/watch?v=-drbGHTbslk&fmt=18

Zimmer Feri, (dvd)


színes magyar vígjáték, 89 perc, 1998 rendező: Tímár Péter szereplő(k): Reviczky Gábor (Fikász Ferenc) Pogány Judit (Vilma) Szarvas József (Pista) Nagy Natália (Amálka) Kovács Vanda (Rozi) Louranda Bird Abreu (Lucia) Galla Miklós (Árvai nyomozó) Növényi Norbert (Charlie, a büfés) Szacsvay László (Kázmér, ÁNTSZ ellenőr) A történet helyszíne egy balatoni üdülő, amelyet Fikász Ferenc, ötvenéves vállalkozó, hatalmas adósságot nyakába véve kibérel. Terve szerint őszre kifizeti az adósságot és lerakja családja boldogulásának alapjait. Természetesnek veszi, hogy ennek a célnak az eléréséhez minden eszközt alkalmaznia kell: méregdrágán adja ki a szobákat, vizezi a sört, romlott húsból főz, földet kever a kávéhoz. Kizárólag a családjában bízik, bár bennük sem mindig. Felesége, lánya, veje és a néger konyhalány alkotja a "kifosztókombinát" legénységét, amely még kibővül Petivel, Fikászné unokaöccsével is. A fiú eredetileg nyaralni jött, de természetesen őt is beállítják a haszontermelő láncba. Az ő szemével látjuk ezt a groteszk, a bevétel hajszolásába szó szerint belehülyülő világot.
Zimmer Feri,  (dvd)

Már a mozikban - Papírkutyák (2008)


Papírkutyák (2008) http://www.papirkutyak.film.hu/ Hazai bemutató: 2009. február 19. Rendező: Gyöngyössy Bence Szereplők: Mucsi Zoltán (Kuplung) Scherer Péter (Csumpi) Szarvas József (Zárzorró) Hajdu István (Pista) Kálloy Molnár Péter (Jozsó) Gesztesi Károly (Trolibusz) Pikali Gerda (Amanda) Varga Boglárka (Lili) Vaskó Géza (Darab) Növényi Norbert (Olivér) Molnár Piroska (Erika néni) Badár Sándor (Tolvaj 1) Szőke András (Tolvaj 2) Kuplung és Csumpi a két kisstílű de nagyon kreatív megélhetési bűnöző Kárpátaljáról került Magyarországra. A legváltozatosabb munkákból próbálnak általában kevesebb sikerrel megélni? Most éppen előzetes letartóztatásba kerülnek, bár nem azért, amit valójában elkövettek. Egy három személyes cellában helyezik el őket, ahol cellatársuk két méter és százötven kiló színhús - név szerint: Darab. Itt indul a történet, amelynek során főhőseink a cellatársnak felidézik az általuk elkövetett tökéletlen bűncselekmény részleteit. A "nagy ötlet" - a Pénzmegsemmisítő Raktár kirablása - szervezéséhez Kuplung és Csumpi minden kapcsolatukat felhasználták, és természetesen újakra is szert tettek. Rajtuk kívül Trolibusz, Jozsó, Zárzorró, és Pisti vett részt a bűntettben, és persze a romantikus szál sem maradhat ki a történetből, főhőseink egyike gyengéd érzelmeket táplál a banda egyetlen női tagja, Amanda, a guminő irányában. A véletlennek köszönhetően azonban nem ő, hanem barátja kerül közelebbi viszonyba az asszonnyal... (forrás:port.hu)
Már a mozikban - Papírkutyák (2008)

Már a mozikban - Papírkutyák (2008)http://www.papirkutyak.film.hu/ Hazai bemutató: 2009. február 19. Rendező: Gyöngyössy Bence Szereplők: Mucsi Zoltán (Kuplung) Scherer Péter (Csumpi) Szarvas József (Zárzorró) Hajdu István (Pista) Kálloy Molnár Péter (Jozsó) Gesztesi Károly (Trolibusz) Pikali Gerda (Amanda) Varga Boglárka (Lili) Vaskó Géza (Darab) Növényi Norbert (Olivér) Molnár Piroska (Erika néni) Badár Sándor (Tolvaj 1) Szőke András (Tolvaj 2) Kuplung és Csumpi a két kisstílű de nagyon kreatív megélhetési bűnöző Kárpátaljáról került Magyarországra. A legváltozatosabb munkákból próbálnak általában kevesebb sikerrel megélni? Most éppen előzetes letartóztatásba kerülnek, bár nem azért, amit valójában elkövettek. Egy három személyes cellában helyezik el őket, ahol cellatársuk két méter és százötven kiló színhús - név szerint: Darab. Itt indul a történet, amelynek során főhőseink a cellatársnak felidézik az általuk elkövetett tökéletlen bűncselekmény részleteit. A "nagy ötlet" - a Pénzmegsemmisítő Raktár kirablása - szervezéséhez Kuplung és Csumpi minden kapcsolatukat felhasználták, és természetesen újakra is szert tettek. Rajtuk kívül Trolibusz, Jozsó, Zárzorró, és Pisti vett részt a bűntettben, és persze a romantikus szál sem maradhat ki a történetből, főhőseink egyike gyengéd érzelmeket táplál a banda egyetlen női tagja, Amanda, a guminő irányában. A véletlennek köszönhetően azonban nem ő, hanem barátja kerül közelebbi viszonyba az asszonnyal... (forrás:port.hu)

1958 Június 5. (50 éve történt) Megszületett Szarvas József magyar színész. Ismertebb filmjei: 6:3 avagy, játszd újra Tutti; Üvegtigris; Na végre, itt a nyár!; Életbevágó - 31. Magyar Filmszemle (2000) - Színészi Különdíj; Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél; Egyszer élünk - 31. Magyar Filmszemle (2000) - Színészi Különdíj; Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten; Zimmer Feri; Melodráma.
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat