Sütő Enikő


Sütő Enikőt hazazavarták a dzsungelből


Talán két-három játékost leszámítva mind menne már haza, de legalábbis a közeli luxusszállóba lepihenni. A Celeb vagyok második menetének első kiesője az igencsak passzív Sütő Enikő lett, ő kapta a legkevesebb szavazatot.
Sütő Enikőt hazazavarták a dzsungelből

Bajnaiért bomlanak a nők!:P


Európa második legjóképűbb kormányfője lehet a magyar miniszterelnök – feltéve, ha Bajnai Gordont megválasztja a Parlament. Az első helyezett személye ugyanis megkérdőjelezhetetlen: a szlovén kormányfő profi modellként kereste a kenyerét, mielőtt politikai pályára lépett volna. Bajnai bejön a nőknek, ugyanis több internetes szavazáson is első helyezett lett a legsármosabb politikusok versenyében. Visszafogott, egységes, és mindig alkalomhoz illő viseletet választ. Egy korábbi lapinterjúban maga Bajnai is beszélt a megjelenésről. – A mindennapi életben is fontosnak tartom az ápolt külsőt, ez egyfajta tisztelet másokkal szemben, akikkel kapcsolatba kerülünk. Egyébként nem vagyok híve a legújabb divat majmolásának – fogalmazott a politikus. A lapunk által megkérdezett pszichológus szerint a politikai karrierben is hasznát veheti Bajnai kisfiús, szelíd arcának. – Egy szimpatikus, jóképű, szép embert könnyebben felruházunk pozitív tulajdonságokkal. Bajnai határozott, ugyanakkor mosolygós, és ez jelzi az emberek felé, hogy neki is vannak érzelmei - magyarázta Végh József pszichológus. De vajon mit gondol róla a gyengébbik nem egyik jeles képviselője, az egykori modell, Sütő Enikő? – Valóban sármos, de mivel személyesen is ismerem, ezért nem tudom pártatlanul megítélni – nevetett a jogász, majd hozzátette: Bajnainak nemcsak kék szemei írhatók az előnyére.
Bajnaiért bomlanak a nők!:P

Sziasztok. Nem tudná valaki feltenni a tegnapi vacsora csatát?Azt hittem a hülyeséget nem lehet fokozni,de Sütő Enikő bizonyította,hogy igen.Gjon Rambó mindenkori legjobb formáját hozta.Ennyire idióta még sosem volt.A nejem sajnos nem látta.

Szőke András leguánnal smárolt


Szőke András leguánnal csókolózott. A sokoldalú humorista, színész, rendező Sütő Enikővel ment bátorságpróbára.Andrásnak egy ládába kellett befeküdnie, amit különféle csúszómászókkal, rémes rágcsálókkal nyalakodó hüllőkkel kellett megosztania.
Szőke András leguánnal smárolt

Éleződik a helyzet a dzsungellekó celebek közt!Lesz balhé?


Sütő Enikő hátráltatja a hírességeket a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában. A csapat nagy része úgy látja, hogy nem vesz részt a csapatmunkában, ez pedig konfliktusokat szül. Tóth Gabi és Steiner Kristóf már a határán van, hogy szóljon az egykori modellnek, változtasson viselkedésén. Keleti Andi az, aki békéltetni szeretné a feleket.Gabit és Kristófot mindenesetre már nagyon zavarja, hogy Enikő kihúzza magát a teendők alól. A bomba tehát már ki van biztosítva, a kérdés csak az, hogy mikor robban.
Éleződik a helyzet a dzsungellekó celebek közt!Lesz balhé?

Botrány Lilunál!


Lilu délutáni műsorában vendégeskedtek az elutazás előtt a celebek. Keleti Andrea, Janics Natasa és Sütő Enikő egyetértett abban, hogy nem a tárgyak, hanem a család hiánya jelenti a problémát számukra. Tóth Gabi, Zimány Linda és Rippel Feri az internetet, a telefont és a laptopot nevezték meg életük legnélkülözhetetlenebb kellékeinek, hiszen mint mondták, a nap huszonnégy órájában velük vannak. Kinter Oszkárnak a hírek és a napilapok hiányoznak majd a legjobban, kijelentését pedig hangos fújolás követte a stúdióban. Arra a kérdésre, hogy miért veszi előbbre a híreket a családnál, nemes egyszerűséggel úgy válaszolt, hogy sokat utazik, és már hozzászokott ahhoz, hogy a család úgyis megvárja. Ezt a kijelentését már Lilu sem állhatta meg szó nélkül. – Én már most azt érzem, hogy a fél csapat utálja Oszkárt – jegyezte meg a műsorvezető epésen, Enikő pedig rákontrázott. – Az egész csapat – mondta csipkelődve. Ezután parázs vita keletkezett a stúdióban, nagyjából Oszkár kontra mindenki felosztásban. Oszkár azzal védekezett, hogy ő nem akar megfelelni senkinek, és csak magát adja majd az őserdőben is, a többiek pedig már látni vélték benne egy új Benkő Dániel születését.
Botrány Lilunál!

Szépség királynő


A 12 tagú zsűri pontozással választotta ki a nyertest, aki megkapta A Királynő címet és Miss World Hungaryként az idén Kijevben képviselheti Magyarországot a világdöntőn. A győztes Freire Szilvia édesapja portugál származású, ő maga Mozambikban született. Ott ismerkedett meg Szilvia anyukájával, aki AIDS-kutatóként dolgozott a távoli országban. Szilvia 9 éves koráig élt Mozambikban. Az első udvarhölgy, a 24 éves Dammak Jázmin megkapta a Miss Universe Hungary címet és részt vehet a vietnami világversenyen. Dammak Jámzin félig tunéziai származású, modellkedik és már részt vett szépségversenyen. A második udvarhölgy a 21 éves törökszentmiklósi Polgár Krisztina lett, egyúttal a Miss Earth Hungary cím boldog tulajdonosa, aki Magyarországot egy manilai szépségversenyen képviselheti. Krisztina már több szépségversenyen és tévéműsorokban szerepelt sikeresen. A közönségdíjat a 23 éves Gégény Nikoletta kapta, aki egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisközség, Paszab általános iskolájában történelemtanárnő. A zsűri tagjai között volt a tavalyi szépségkirálynő, Bodri Krisztina, Medveczky Ilona táncművész, Csupó Gábor filmrendező, Sütő Enikő egykori modell, Détár Enikő színművésznő, Kálomista Gábor filmproducer és Klinszky Gábor fotóművész. A 21 lány az ország legkülönbözőbb régióit képviselte, volt aki nagyvárosból, más kisközségből érkezett. MTI - hirado.hu
Szépség királynő
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat