Staller Ilona


Staller Ilona (müvésznő).

Sokkoló! Cicciolina anyja lehetne olasz vőlegényének


A pornódívaként ismert Staller Ilona Valentin napon mondja ki a boldogító igent 25 évvel fiatalabb olasz párjának. Az olasz ügyvéddel a válóperén ismerkedett meg Cicciolina. Benedek pápa külön engedélye kéne ahhoz, hogy a pornódívaként világhíressé vált Staller Ilona (58) ismét templomban mondhassa ki a boldogító igent vőlegényének, aki közismert gazdasági és büntetőügyvéd Rómában. Éppen ezért nem áll oltár elé Husika, azaz Cicciolina, de vőlegényével, Luca di Carlóval a februári Valentin-napra tervezik az esküvőt. Nem folyamodom kérvénnyel a pápához, nem hiszem, hogy velem tenne kivételt - kuncog boldogan Cicciolina, aki 18 esztendősen az Ecseri úti templomban esküdött először örök hűséget; ahogyan ő mondja, ez volt az ára a szabadságának és a modellkarrierje kezdetének. - Salvatore Martini ronda volt, kopasz, öreg, groteszk és csóró, de olasz, így a feleségeként a vasfüggönyön túlra kerülhettem - meséli Husika, aki hozzáteszi: mostani vőlegénye viszont 25 évvel fiatalabb nála, jóképű, okos és romantikus egyszerre.
Sokkoló! Cicciolina anyja lehetne olasz vőlegényének

Staller Ica korán kezdte


Cicciolina Staller Ilona néven látta meg a napvilágot Budapesten 1951-ben.Ilona szép tinédzser lánnyá érett, tizenhárom esztendősen modellként dolgozott az MTI-nél, a férfiak pedig rendre megfordultak utána.Nagy társasági életet élt a Metro Clubba jártak szórakozni.Tizennégy évesen szexelt először.Cicciolina, nem szégyelli pornós múltját, nem akar másnak látszani, mint aki. http://www.borsonline.hu/news.php?hid=21935
Staller Ica korán kezdte

Kamu a Ciccolina- Bíró Ica pornóvideó


A zoom.hu utánajárt, mennyi valóságalapja van a feltételezésnek, miszerint a fájlmegosztókon keringő „Cicciolina and Biro Ica” pornófelvételen együtt szerepel a metál lady és Staller Ilona. Utóbbiról semmi kétség, Cicciolina látható a felvételen decens kosztümben, ahogy hivatalosan előadja az Emberi test haladóknak következő leckéjét. A név szerint említett hölgy, mint szaktekintély két „professzor” társaságában később a gyakorlatban is bemutatja a hallottakat a pucér bakfisoknak, akik a nyitó jelenetben még egymással hancúroznak pajzánul. A valószínűleg a nyolcvanas évekből származó, nagyjából negyedórás, olasz nyelvű filmben láthatunk egy-két mellékszereplőt, akik közül az egyiket Barbarella néven szólítják. A művészi álnév mögött Virna Anderson rejtőzik, aki gyakran szerepelt együtt Cicciolinával. A zoom.hu megkérdezte Bíró Icát, mit szól ahhoz, hogy az említett videóval őt hozzák összefüggésbe. „Kicsit sem vagyok ideges, ki érdekel” – reagált higgadtan a hírre. „Biztosan nem én szerepelek rajta, irtózom az ilyesmitől” – mondta, majd hozzátette, nem ez az első eset, hogy az ő nevével akarnak reklámozni valamit. De nem szeretne egy felületen szerepelni ezekkel az emberekkel. A mostanában mikroalgákkal méregtelenítő üzletasszony a zoom.hu-tól értesült a film létezéséről, aminek most már ő is utánajár, és azután fogja eldönteni, tesz-e bármilyen lépést az ügyben.
Kamu a Ciccolina- Bíró Ica pornóvideó

Döntött a bíróság, Cicciolinánál marad a fia


Tizennégy esztendő után úgy tűnik, végre véget ér Cicciolina gyermekelhelyezési kálváriája.Az Emberi Jogok Európai Bizottsága az expornós, exparlamenti képviselőnek, a magyar származású Staller Ilonának adott igazat tegnapi ítéletében volt férjével, Jeff Koonsszal szemben az évek óta tartó gyermekelhelyezési viszályban, így a pár közös, 1992-ben született fia Ludwig, Cicciolina római otthonában maradhat, ahol jelenleg is él.
Döntött a bíróság, Cicciolinánál marad a fia

Botrányhősnők


Ciccolina (Staller Ilona) Hogyan lehet egy ünnepelt pornósztárból olasz parlamenti képviselő? A válasz egyszerű: végy egy megélhetésért küzdő diáklányt, fűszerezd némi rátermettséggel, végül adj hozzá egy-két kielégületlen olasz üzletembert. Ciccolina, azaz Staller Ilona 17 évesen került be az aktmodell szakmába, majd egy „szerencsés” találkozásnak köszönhetően pár hónap leforgása alatt már az itáliai elit köreiben forgott. És jött a nagy változás: Ilona akárcsak egy nehézbombázó, úgy robbant be az olasz parlamenti képviselők soraiba. S bár politikai pályafutása ma már lecsengett, jelenleg sem tétlenkedik: ügyvédről-ügyvédre jár, hogy megtudja, hogyan tudná több százmillió forinttól megszabadítani ex-férjét….
Botrányhősnők

Staller Ilona: 5pontot adtam a képre, és odaírtam, na ez a ribanc is felkerült, -törölték:(

kígyóval


Staller Ilona
kígyóval
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat