Sharon Stone


Sharon Stone és Dorothy Stone


A kimagaslóan magas, 154-es intelligenciahányadossal rendelkező színésznő műveltségére, becsvágyára takarítónő anyja, Dorothy gyakorolt óriási hatást. Nem csak szavakkal ösztönözte tanulásra gyermekeit, saját életével példát is statuált, hiszen Dorothy szegénységben nőtt fel, nem végezhette el tanulmányait fiatalkorában, ezért felnőtt fejjel, két lányával együtt érettségizett le.
Sharon Stone és Dorothy Stone

Barátja Sharon Stone 1924


Példáját Demi Moore, aki utána elvált Bruce Willis eltolódott a fiatal férfi, majd számos hollywoodi díva. Nemrégiben, a paparazzi fogott a csillag "Basic Instinct" - 50 éves Sharon Stone egy kávézóban a Malibu a cég egy fiatal, jóképű férfi - 24 éves Cesa Dreyfus. Találkoztak egy pár hónappal ezelőtt: egy fiatalember dolgozott az alap gyermekek számára a Planet of Hope ". Színésznő egyre inkább jelennek meg a nyilvánosság az új barátja, sőt felkérte őt végig menni Mexikóba. Ez a srác elég jó, hogy fia, Stone nem volt egy kicsit zavaros. Kedvenc szó szoros közelében világít a boldogságtól, és mégis egészen mostanáig volt szomorú, szomorúság, tapasztalás a válás a kiadó Phil Bronstein.
Barátja Sharon Stone 1924

Sharon Stone legyőzte év


* Sharon Stone mindig is hangsúlyozta, hogy semmilyen esetben nem lesz jó plasztikai sebészet. Ma a 50 éves filmsztár továbbra is elutasítják a modern technológiát, hogy megőrizzék a természetes szépséget. De az év gyökerezik, és a színésznő néz kora, nem csak egy álmatlan éjszaka. * Ez a - fáradt és szomorú -, és látta, Sharon a reptéren New York-i után a transzatlanti járat Európában. Ugyanígy nem szalonképes lány jelenik meg a legújabb film - a pszichológiai dráma "Sturt valóság. (A színésznő végezni, és ezt a filmet készített.) * Egy hónap ki-val egy új képet Sharon Stone - "Streets Of Blood" a rendőrség a New Orleans a Katrina hurrikán idején szolgálatot. Partnerei, különösen a volt Val Kilmer ("The Doors") és a rapper 50 Cent. Miután a lövöldözés, Sharon elismerte, hogy egy ilyen ritmusa munkája nehéz, és ő úgy tűnik egy kisebb test és több terményt. Mégis, az évek meghozzák ... (GREIF: Sharon sokat latolgat)
Sharon Stone legyőzte év

Aranyköpések-Sharon Stone


"Ahogy öregszem,kezdek régimódi lenni.Hébe-hóba azon kapom magam,hogy a ruha alá már bugyit is felveszek" NC,.
Aranyköpések-Sharon Stone

Sharon Stone rosszalkodik
Ez a film sem tegnap készült de megért egy ajtócsapkodást....

Szextitkok-Sharon Stone


Az Elemi ösztön észveszejtően szexi sztárja nem csak a filmvilág legjobb szexjelenetével büszkélkedhet, hanem a magánéletben is elismerően nyilatkoznak róla régi és új szeretői. Állítólag Sharon finom, kemény és odaadó ahol kell… Mindezért pedig csak egy kis karmolást kér cserébe a csúcs közeledtével
Szextitkok-Sharon Stone

003.Sharon_Stone_-_Basic_Instinct
Meztelen sztárok

Sharon Stone úgy érzi, a rajongók iránti kötelessége miniruhát viselniAz 51 éves színésznő szerint kötelessége megfelelnie a rajongóinak, vagyis kötelező állandóan miniruhában megjelennie, írja a Tatler magazin. „Ha egy fényképen látnak a rajongóid, akkor nem akarják, hogy visszataszítóan nézz ki. Azt gondolom, ez tiszteletlenség velük szemben” – nyilatkozta Sharon Stone. "Te vagy az, aki a csodás kocsidban mész haza a csodás házadba, azért mert a rajongód egész nap a gyárban dolgozott, hogy téged sztárrá tegyen. Hihetetlenül hálás vagyok nekik, amiért kitartottak mellettem” – magyarázta a színésznő, aki szerint a jó szerepek kiválasztásával is nekik szeretne kedvezni, hiszen akik beülnek megnézni a filmjét, azok benne bíznak, és így értéket kell kapniuk a pénzükért.http://velvet.hu

Sharon Stone beszólt Meryl Streepnek


Sharon Stone annak ellenére, hogy állítólag több mint 150 pontos az IQ tesztje, rendszeresen nyilatkozik hülyeségeket, szól be bután embereknek. Legutóbb például Meryl Streepet találta meg. "Szerintem azért dolgozik sokat Meryl Streep, mert úgy néz ki, mint egy nő, akihez mindannyian tudunk kötődni. Ránézek, és azt gondolom "kajtatom a gyerekeimet, magamhoz költöztettem a szüleimet, foglalkozom a kiborult tányérokkal - pont olyan, mint én a való életben". Meryl úgy néz ki, mint egy bevetetlen ágy, és így nézek ki én is. Számomra ez valódinak tűnik" - idézte Stone-t Perez Hilton. Miután kiosztotta Meryl Streepet, Sharon Stone hozzátette, alakját nem javította fel sem botoxszal, sem edzéssel, sem plasztikai műtéttel. Stone-ra egyik utolsó emlékezetes butaságrohama akkor tört rá, amikor azt nyilatkozta, a kínaiak megérdemelték a földrengésüket .
Sharon Stone beszólt Meryl Streepnek

Sharon Stone felöltözve szebb


Bizony az Ő életében is eljött a pillanat mikor azt kéri a rendező ,hogy inkább öltözzön fel.Elemi erővel támad a cellulitisz.Sharon feneke bizony nem hozza már lázba a pasikat!
Sharon Stone felöltözve szebb

sharon stone


dedikált fotó magángyűjtés eredeti méretű fotó
sharon stone

Sharon Stone nincs elemében


Az Elemi ösztön sztárja smink nélkül, sápadtan, felismerhetetlen módon nézett ki, amikor délelőtt kilépett a fodrásztól, este azonban már dívaként tündökölt egy filmbemutatón.Előnytelen kinézete ezúttal nemcsak a korának tudható be, haldokló édesapját nemrég fogadta be luxuslakásába. - Sharon hősként bírja a gyűrődést, iszonyatos lelki kínokon megy keresztül rákos édesapja állapotának romlását látva nap mint nap - mondta a Los Angeles Timesnak egyik ismerőse. Lakásának egy részét szabályos kórházzá alakíttatta, minden műszert beszerzett, hogy édesapja minél kevesebbet szenvedjen utolsó napjai alatt.
Sharon Stone nincs elemében

Meghalni vitte haza apját Sharon Stone


A Golden Globe-díjas színésznő édesapjánál 2002-ben diagnosztizáltak nyelőcsőrákot, de egészen mostanáig Joe Stone (79) bátran küzdött a halálos kór ellen. Az orvosok szerint azonban már nem sok van neki hátra, ezért a színésznő úgy döntött, ahelyett, hogy hetente utazgatna az örökbe fogadott fiaival, Roannal (9), Lairddal (4) és Quinnel (3) Montanába, inkább magához költözteti szüleit. - Sharon mindent félretett, csak az apjával törődik. Most csak az a fontos neki, hogy az édesapja hátralévő idejét megkönnyítse - mondta egy bennfentes a National Enquirer című bulvárlapnak. A lap információi szerint Sharon Stone dollárezreket költött el arra, hogy beszerezzen egy speciális ágyat az édesapjának, és megvegyen minden olyan eszközt és gyógyszert, amelyet előírtak neki. http://blikk.hu
Meghalni vitte haza apját Sharon Stone

Sharon Stone topless


:)
Sharon Stone topless

Sharon Stone-Cicije


"Ötvenes vagyok, na és?!" - olvasható a Paris Match legújabb címlapján, amelyen az 1958-as születésű Sharon Stone pózol félmeztelenül. A képeket Alix Malka készítette, aki a színésznő egyik kedvenc fotósa, és Stone saját bevallása szerint különösen örült, hogy amikor Malka elküldte neki, milyen ruhákban szeretné látni a képeken. Ekkor ugyanis kiderült: Malka pont olyannak látja őt, amilyennek ő magát gondolja. "Alix azt mondta: 'Látni akarom az izmaidat, a tested körvonalait'. Ez egy szokatlan megközelítés. A divatfotókon hosszú ideje azon fáradoznak, hogy teljesen leépítsék a nők testét. Alix a fordítottját akarta megmutatni, tiszta módon bemutatni a nőiességet, ünnepelni a vágyat és az erőt" - nyilatkozta Stone a lapnak.
Sharon Stone-Cicije

Sharon Stone behajol


Korához képest remekül néz ki Sharon Stone. Karcsú alak, ápolt arc és hozzá szívdöglesztő mosoly. Az Elemi ösztön sztárja még mindig magára vonja a férfiak tekintetét, amikor végigvonul a vörös szőnyegen. Az egyetlen dolog, amit kifogásolnak rajta kritikusai, a falatnyi mini szoknyákhoz való ragaszkodása.A színésznő vásárolni indult, de útközben hirtelen úgy döntött, belenéz a csomagjába, hogy mindent megvett-e amit kell. Megállt, letette a csomagot a járdára, és valamit keresgélni kezdett benne. A lázas keresgélés közben teljesen megfeledkezett arról, hogy a szoknya, amit felvett, semmit sem takar. http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=22499
Sharon Stone behajol

Sztárok a szexről-Sharon Stone


"A nők könnyen megjátszhatják az orgazmust, míg a férfiak könnyűszerrel játszanak meg egy párkapcsolatot."
Sztárok a szexről-Sharon Stone

sharon stone


fotó
sharon stone

Miért magányos Sharon Stone?


Felhőtlennek tűnt Sharon Stone Phil Bronsteinnel kötött házassága, a színésznő azonban nem tudta gyermekkel megajándékozni szerelmét. Soha nem beszélt állítólagos meddőségéről, ezért hamar felröppentek a pletykák, miszerint azért nem szült, hogy teste tökéletes maradhasson.A pár 2000-ben végül az örökbefogadás mellett döntött, és magához vette Roan Josephet. Stone éveken át azt hazudta, hogy a kiemelkedően magas intelligenciájú emberek társaságába, a Mensába is beválasztották, de 2002-ben elismerte, hogy ez nem igaz. Sokak szerint éppen öntömjénezése volt az oka annak, hogy férjének elege lett, és elköltözött közös otthonukból. Phil és Sharon válását, hosszú pereskedés után 2004-ben mondták ki, örökbefogadott gyermeküket akkor Sharonnak ítélte a bíróság. – Sharon egy rideg asszony! Semmi nem érdekli saját magán kívül! Frigid volt és kelletlen, soha semmi nem volt elég jó neki, számára mindenki csak kellék! Az egyetlen jó dolgot, a fiamat is elvette tőlem. Elviselhetetlen nőszemély – borult ki az egyébként megfontolt szerkesztő, Bronstein egy interjúban. http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=21373
Miért magányos Sharon Stone?

Sharon Stone pisiben fürdött!


Az Elemi ösztön fürdőkádas jelenete előtt a kollegák nemes egyszerűséggel telehugyozták a kádat, amibe őnagysága belefeküdt,rémes módon utálta mindenki a stábból kiállhatatlansága és rigolyái miatt.Modora és beképzeltsége miatt rühellték. Nem csoda, hiszen a film operatőrét fegyverrel fenyegette meg mondván: „csak egy unciányi zsírlerakódást lássak meg a vásznon és a halál fia vagy a kurva anyádat”.Sharon nem tagadta, hogy kiknek a testén keresztül jutott el a csúcsra, sőt azt is elmesélte miként oboázta ki a lelket is bárkiből, csakhogy megkapja a film főszerepét.
Sharon Stone pisiben fürdött!

Borzalmas estélyi rucik-Sharon Stone


Sharon Stone párducmintás melléfogása.
Borzalmas estélyi rucik-Sharon Stone

Sharon Stone puncijacsak a lábizmait erősíti :)))))

Luxusprosti volt Sharon Stone


Sharon Stone egy kis pennsylvaniai városban született szegény munkáscsaládban. Édesanyja takarító, édesapja pedig gyári munkás volt.Kimagasló IQ-ja mellett szemgyönyörködtető látvány is volt.Tizenhét évesen megnyerte a Miss Pensylvania versenyt, ezután Európába ment szerencsét próbálni.Állítólag modellkedett de pornózott és luxusprostiként is tevékenykedett.Gyönyörű, izgató fiatal lány volt, akiben keveredett a romlatlanság és a gátlástalanság. A gazdag üzletemberek imádtak vele szeretkezni, hiszen szép, fiatal, izgató teste volt, és pénzért gyakorlatilag bármire kapható is.Ágyában később is számolatlanul fordultak meg híres és kevésbé ismert hímneműek,ennek ellenére egyedül maradt.
Luxusprosti volt  Sharon Stone

Sharon Stone kicsit buta?


154-es IQ ide vagy oda Sharon Ston sem tudhat mindent,ám szerinte amit ő nem tud nem is létezik és értelme sincs.Európa legdrágább luxusüdülőhelyének, a Mardan Palace-nek a megnyitóján poénkodott műsorvezetőként a szomszédos Azerbajdzsánon.Nem ez volt az első szőkenős beszólása,tavaly kijelentette:Kína igenis megérdemelte a több millió áldozattal járó 2008-as földrengést.
Sharon Stone kicsit buta?

Sharon Stone elemi villantása


Már Sharon Stone is tudja, milyen fontos a megfelelő védőöltözet viselése, a kisfiával közös játék során különösen! A színésznő örökbe fogadott gyermekével, Lairddel gyakorolt pár akrobatamutatványt egy Los Angeles-i parkban, amikor félrecsúszott a trikója, félig feltárva keblét.
Sharon Stone elemi villantása

Korosan is vonzó sztárok-Sharon Stone


Az ötvenedik életévét tavaly márciusban betöltő híresség nem csak magas IQ szintjével tűnt ki Hollywood sztárjai közül: Stone újra és újra képes megújulni és szexis formát nyújtani. Az Oscar-gálán például mindenkit megdöbbentett azzal, hogy kissé áttetsző fekete ruhában jelent meg… és jóval többet engedett láttatni, mint arról rajongói álmodni merték volna.
Korosan is vonzó sztárok-Sharon Stone

Sharon Stone pálcikává aszalta magát


A képek tanúsága szerint erősen túlzásba vitte a fogyókúrát az egykoron érzéki idomaival és szexuális kisugárzásával hódító Sharon Stone. A híresség a minap jelent meg Los Angelesben a Beverly Hills Hilton hotelben egy rendezvényen. Választása egy piros, merészen dekoltált koktélruhára esett, ami alól a szemtanúk elmondása szerint kilógtak a csontjai. A rossz nyelvek szerint a kivételes, 154-es IQ-val rendelkező színésznő okosabban is megtervezhette volna a diétát, hiszen az ő korában ilyen pálcika vékonyra fogyni felelőtlenség.
Sharon Stone pálcikává aszalta magát

Sztárok a húspiacról-Sharon Stone


Kézenfekvő volt számára, hogy a legkönnyebben szépségével tud pénzt szerezni. Már elismert modell volt, és több reklámfilmben is szerepelt, amikor Woody Allen felfigyelt rá. Bár első szerepe, a Csillagporos emlékek-ben főleg modell kvalitásaira épített.
Sztárok a húspiacról-Sharon Stone

Még a világsztárok között is vannak zsenik-Sharon Stone


154 IQ Az 51 éves színésznő korengedménnyel 17 évesen érettségizett az edinborói egyetem programjában, és ugyan elkezdte az egyetemet, hamar abbahagyta, mert egy megyei szépségversenyt megnyert és a zsűri ajánlására New Yorkba költözött. Négy napra rá szerződtette a Ford ügynökség. 1980-ban kezdett filmezni, de csak 1992-ben lett világhírű az Elemi ösztönnel. Magánélete boldogtalan, nincs állandó partnere, nevelt gyermekeivel állítólag nem bánik jól
Még a világsztárok között is vannak zsenik-Sharon Stone

Elemi Ösztön;)Sharon StoneBasic Instinct Sex
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat