Putyin


Putyin személyesen eloltotta a tüzet a RyazanJelentése szerint a média, az első miniszterelnök volt, egy síkban a paraván mögött a termikus képalkotó, amelyen keresztül az intelligencia és ellenőrzése tüzek, majd bement a vezetőfülkébe, és átvette a helyét, a második pilóta. Ugyanakkor a feje a Légügyi Minisztérium vészhelyzetek, tisztelt kísérleti Rafail Zakirov Oroszország Vlagyimir Putyin tartott rövid tájékoztatást.

Putyin nem tudjaOroszország égési sérüléseket. Oroszország nem emlékszem ilyen meleg. Oroszországban nem emlékszik a tüzek ilyen erő. Ezek a falvak éget, éget az emberek. Az emberek sírnak. Megkérdezik .... És ismét reménykednek a "jó király-tanácsot." Itt jön Mr. Putyin, itt, hogy segítsek, kedves apám. De nem segít. Nem nyújt védelmet. Ismét hozza a szivacs, mindent elmond a jövőben újra feszült, mint mindig - építünk, mi tudunk segíteni. És még ez a nép már értem - nem tehetek róla. Ne csináld. Még így, az emberek kezdik megérteni, - és talán a golyókat kell felakasztják nem messze Szaakasvili, ismeretlen okból, az nagyon adminisztráció? Az első - a helyi. Aztán - a szövetségi. Majd meglátod, és ekkor építették azonban roskatag, de a ház, és meg is fog tenni - bár távoli, de még mindig az emberi életet a grazhdananm?

Pamela Anderson levelet írt Vlagyimir Putyin


A csillag nem tudott ellenállni látta a fényképet bemutató az interneten. Szex bomba Pamela Anderson írt felszólító levelet, hogy Vlagyimir Putyin a szervezet nevében az állatok védelméről PETA, amelyben kéri, hogy behozatalának megtiltására, hogy Oroszország a Kanadából származó bőr fókakölykök. A levélben többek között azt jelentette, hogy az EU, az USA és Mexikó már nem értékesít ilyen terméket, és Oroszország - egyike a kevés megmaradt ország, ahol törvényes. A modell azt mondta, hogy látta az interneten fényképeket Putyin különböző állatokat, és kiderült, hogy imádja az állatok, és megpróbál segíteni neki. A modell azt mutatta, hogy a szervezet sikerült összegyűjteni 50.000 aláírást az üzenet a kanadai kormány a kereslet, hogy "hagyja abba a vágás a fókák," és hogy Barack Obama és a Dalai Láma támogatta a kezdeményezést, azt mondta GZT.ru . Anderson nem az első alkalommal utal az első pártállam, hogy a bróker a PETA. Szóval, két évvel ezelőtt megírta, hogy Dmitrij Medvegyev elnök, és kérte őt, hogy megtiltja a behozatalt Oroszország bőr, szőrme fókák. Egy évvel ezelőtt, ő is közölte, hogy Putyin egy levelet, amelyben felajánlotta, hogy rávegyék a kanadai kormány betiltotta a vadászatot a fókák. 2009-ben, a miniszterelnök küldött egy üzenetet, és színésznő Brigitte Bardot, ami annyira lenyűgözte a döntését, hogy megtiltja a vadászatot a fókakölykök, amely felhívta őt: "az elnök a szíve."
Pamela Anderson levelet írt Vlagyimir Putyin

Pamela Anderson levelet írt Putyinnak


Az oroszok nagy számban importálnak fókaprémet Kanadából, emiatt a fiatal állatokat tömegével ölik meg Pamela Anderson szülőhazájában. A kebelcsoda éppen ezért levelet írt Putyinnak, és arra kérte, hogy tiltsa meg a szőrme behozatalát. Pamela Anderson közismerten nagy állatbarát, és hajlandó is megtenni mindent az érdekükben. A Baywatch sztárja tavaly például az indiai Mumbay város vezetőinek írt levelet, és azt követelte, hogy az utcán bóklászó nagyszámú kóbor kutyákat ne öljék meg. A kebelcsoda most a kanadai bébifókák védelmében szólalt fel, és személyesen Vlagyimir Putyinnak címezte a levelét. "Azért írok önnek, hogy arra kérjem, tiltsa meg a fókaprém behozatalát a hazámból, ahol szinte az összes megölt állat fiatalabb, mint három éves" - közölt részletet az egyik újság Anderson leveléből. Mint a köztudott, a világ egyik legnagyobb fókaszőrme-beszállítója Oroszország. A szóvivője szerint Putyin nyitott ebben a kérdésben, és az orosz miniszterelnök állítólag hajlik a dologra, hiszen ő maga is nagy állatbarát, igaz ő jobban kedveli a vadon élő fajokat. Májusban egy leopárdot kapott Irántól, amit örömmel vett. Ezek után a közvélemény érdeklődve várja, hogy Pamela szavai meghatották-e az elnököt, vagy csak PR-fogás volt a sztár levelének szívélyes fogadása. http://www.bulvarsport.hu
Pamela Anderson levelet írt Putyinnak

Putyin titkos fegyvere


A KGB-s eszközökkel dolgozó diák és kurtizán a Putyin-kormányt bíráló ellenzéki politikusokat, jobboldalra húzó közéleti személyiségeket csal csapdába esténként lakásán, ahol aztán a lépre csalt férfiakat gondosan elhelyezett kamerák rögzítik a legkínosabb szituációkban. Az állítólag egyenesen Vlagyimir Putyin miniszterelnök megbízásából ténykedő Katya Mumu művésznéven csábítja el a kiszemelt áldozatokat, akikkel az egyre erőszakosabban vonalas orosz kormánynak gondjai vannak, s a róluk szex vagy kábítószerfogyasztás közben készült videofelvételeket profi minőségben helyezik el a világhálón.Nappal szolid egyetemista és sztármodell, éjjel azonban minden hájjal megkent Mata Hari az orosz Katya Geraszimova.Katya és megbízói szándéka a hitelrontás és a zsarolás, a Mumu által lebuktatott politikusok rendre kénytelenek lemondani rangjukról, politikai szerepvállalásukról. Ilja Jasin, a Szolidaritás nevű ellenzéki mozgalom vezetője megúszta a nyilvános megszégyenülést, ő ugyanis gyanút fogott, amint megérkezett Katya lakására. www.blikk.hu
Putyin titkos fegyvere

Lehet hogy Putyin Robocop ?:))


Lehet hogy Putyin Robocop ?:))
Lehet hogy Putyin Robocop ?:))

Rász Putyin


Őt sem lenne könnyű megölni,akár csak az elődöt,vagy Murphyt.
Rász Putyin

Röhejesre sikerült a táncoló Putyin-bábAz ortodox újév (január 13.) előestéjén az orosz politikai eliten mulathatott a közszolgálati tévé közönsége. A csatorna szerkesztői először egy rajzfilmet sugároztak, Putyin kormányfőről és Medvegyev államfőről. Az újításnak szánt paródia egyben burkolt kritikát is megfogalmazott a hatalom sajátságos megosztásáról; a zenés aláfestést Medvegyev harmonikaszólója szolgáltatta, ám a vezető szerep az énekes-táncos Putyiné, aki a Nabucco gázvezetékről, a török gázmezőkről, az ukrán elnökségre - mint azóta kiderült, sikertelenül - pályázó Juscsenkóról és Szakasvili grúz elnökről dalol. Putyin a moszkvai közrádiónak úgy nyilatkozott, semmi kivetnivalót nem látott a műsorban, sőt kifejezetten tetszett neki az adás. A kormányfő egyébként az est visszatérő “vendége” volt, mert az animációs film után egy, hagyományosnak tekinthető és az oroszok körében rendkívüli népszerűségnek örvendő bábszkeccs is rajta gúnyolódott. Putyin – többek között - egy Pekingben játszódó jelenetben mond véleményt az orosz kormány munkájáról. Hadoválva beszél, ám rendkívül óvatosan fogalmazva, finom gúnnyal fűszerezve kritizálja, tulajdonképpen önmagát.

Putyin pukizott


Te fingottál Putyin?
Putyin pukizott

Putyin néz.


Olyan érdekesen néz ki a fejéből.
Putyin néz.

Vlagyimir Putyin ráindult a rapre
Vlagyimir Putyin tényleg semmitől nem riad vissza. Ha kell: elnök, ha úgy adódik: miniszterelnök, mindeközben persze vadász, és most… rapper.Az orosz miniszterelnök egy televíziós show-műsorban vett részt a múlt héten. Az adás során Vlagyimir igazi rapper arcok és hip hop-énekesek gyűrűjében tapsolt a ritmusra http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=25356

Vlagyimir Putyin közbenjárásával menekül meg Németh Norbert csapata


A teljesen eladósodott klub (az egyesület 200 millió rubeles, azaz körülbelül 6.5 millió dolláros nagyságrendű tartozást halmozott fel) vezetői ugyanis levelet írtak Vlagyimir Putyin kormányfőnek és Dmitrij Medvegyev államelnöknek, amelyben arra kérték a két politikust, hogy segítsenek megmenteni a csődtől a szibériai klubot. A kérés pedig meghallgattatott, legalábbis erről számolt be hétfőn Vitalij Mutko orosz sportügyi miniszter. A politikus elmondta, hogy a Tom Tomszk vezetői 400 millió rubelt kértek, és miután az ország hét nagy olaj- és energiavállalata beleegyezett, hogy 300 millióval támogassa a szibériai csapatot, a maradék 100 milliót helyi vállalkozások „dobják össze”. Mutko ugyanakkor felhívta a többi csapat vezetőinek figyelmét arra, hogy az ehhez hasonló segélyakciókból nem csinálnak rendszert. „Egyszeri üzletről van szó, szóval kérek mindenkit, ne tekintsék precedensnek” – hangzottak a miniszter figyelmeztető szavai.
Vlagyimir Putyin közbenjárásával menekül meg Németh Norbert csapata

Putyin gondolkodóban ...


mennyit is hoz ez neki?
Putyin gondolkodóban ...

Putyin Ladát vett magának


Új 4x4-es Lada Nivájával érkezett Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök fekete tengeri rezidenciájába. A négykerék meghajtásos, terepszínűre fújt autóból kiszállva a kormányfő kijelentette : annyira megtetszett neki a Lada, hogy nyáron ezze l a járgánnyal megy majd horgászni. Putyin a megbeszélés előtt felajánlotta a rá váró újságíróknak és fotósoknak, hogy elviszi őket egy körre, akik éltek is a felajánlással. A bemutató körök után Putyin luxusnyaralója parkolójába tette le Ladáját, ami igencsak kilógott a sorból: kormánya tagjai ugyanis Mercedesekkel és Porschékkal érkeztek. Ráadásul Putyin Nivája nem rendelkezik semmilyen extrával. A biztonságiak most azon dolgoznak, hogy a miniszterelnök terepjáróját miként páncélozzák, és cseréljék ki rajta az ablaküvegeket golyóállóra.
Putyin Ladát vett magának

Putyin nem tud keresztet vetni
Pedig néha nem ártana imádkoznia

Ifjuságuk hajnalán-Valadimir Putyin


Hírességek gyermekkora
Ifjuságuk hajnalán-Valadimir Putyin

Putyin torkos kutyája


Felfalta a pártvezetésnek szánt összes édességet Putyin kutyája egy moszkvai fogadáson. Az orosz miniszterelnök Koni nevű kedvence annyit zabált, hogy el is rontotta a gyomrát.Putyin kutyája, Koni miatt maradt el az orosz miniszterelnök által szervezett vacsora utolsó fogása. A politikus pártja, az Egységes Oroszország vezetőinek rendezett Moszkvában egy fogadást, ám a torkos eb a desszert feltálalása előtt besurrant az étkezőbe, és mindent felfalt az asztalról, amíg Putyin a kollégáival tárgyalt a rezidencia nappalijában. – Hihetetlen volt! Koni mindent szinte az utolsó falatig megevett! Amit pedig meghagyott, azt jól összetúrta – mesélte meglepve Putyin egyik testőre. Sajtóhírek szerint miután Putyin legjobb barátja felfalta a kekszeket, krémes és vajas süteményeket, elnyúlt a földön, mozdulni sem tudott és láthatóan fájlalta is a hasát.
Putyin torkos kutyája

Putyin, a modern Néró


37 millió rubelért, azaz több mint 237 millió forintért kelt el Vlagyimir Putyin festménye egy szombati árverésen. Mielőtt még kinyílna a bicska a zsebünkben, hogy ez az újkori Néró az után, hogy utcát neveznek el róla, még képes álművészetével rombolni a közerkölcsöt, nézzük meg a tényeket kicsit közelebbről. Mindenki őszinte megkönnyebbülésére ugyanis Putyin csak egy jótékonysági akció kedvéért ragadott ecsetet, hivatalos értesüléseink szerint nincsenek festői ambíciói. Szentpéterváron már harmadik alkalommal rendezik meg a Karácsonyi Vásárt, melynek az egyik legnépszerűbb pontja az Азбука vagyis ABC fedőnevű jótékonysági projekt. Ennek keretében az orosz ábécét kiosztják híres emberek között, akiknek a megadott betűvel kell alkotniuk. Putyinra az U betű jutott, és szárnyaló fantáziájának köszönhetően, a hangzatos „Узор на заиндевевшем окне”, magyarul „Minta a zúzmarás ablakon” címmel festett. „Az eredmény egy zöldes színű falban lévő, sárgára festett ablakkeret, körülötte alul pirossal hímzett fehér függöny, amilyen régebben a magyar parasztházakban is volt. Az ablakon át a sötétben fehér, kisebb részben piros hópelyhek és talán fények látszanak.” (klubradio) A félreértések elkerülése végett, a kép aljára odakerült a mű címe, valamint minden bizonnyal a kép értékét növelendő – rendhagyó módon kiemelt helyen, az ablak feletti függönybe - hatalmas betűkkel belevésve a művész szignója is. Az árverésen a halandó hírességek alkotásai húszezer, a kiemelt személyiségek művei egymillió, Putyin képe pedig ötmillió rubeles kikiáltási árral szerepeltek, ám a lelkes műkedvelők ezeket legtöbbször lényegesen feltornázták. A rekord, mint sejthető volt Putyiné lett, aki mint azt már említettük 37 millió rubelt szerzett a jótékony célra. A képet egy neves moszkvai galéria tulajdonosa vette meg. A pénzt egy pétervári gyermekkórház és székesegyház felújítására költik.
Putyin, a modern Néró

Vlagyimir Putyin nyuszilánya


Még alig múlt 24 éves, de máris a csúcsra tör! Így emlegetik Moszkvában a „Putyin címlaplányának” is nevezett Maria Szergejevát, aki Vlagyimir Putyin kormányfő egyik vezérszónoka és egyben legnagyobb rajongója a miniszterelnök Egyesült Oroszország Pártjának.Néhány évvel ezelőtt, Putyin elnöksége idején a fiatal, ám annál ambiciózusabb lány még az akkori államfő egyik legfanatikusabb gyűlölőjének számított, de fordult a kocka: Szergejeva egyre inkább megkedvelte Putyint, aki szintén elismerte Szergejevát, mondván: pártjában ő az, aki még inkább képes megmozgatni a fiatalokat.. forrás: Blikk fotó: Reuters
Vlagyimir Putyin nyuszilánya

Putyin meglepődött


Váratlan akció
Putyin meglepődött

Az öltöny takar-Bill Clinton és Putyin


1993-ban, amikor még hivatalban volt, nagyon leeresztett, annyira ellöttyedt, hogy egyetlen izma sem látszott.Putyint tavaly nyáron kapták le a paparazzok, amint az elnök valami nagyot akart kikapni a vízből.
Az öltöny takar-Bill Clinton és Putyin

Putyin elnök tigrise!Melyik a veszélyesebb?Vadállat!

Vlagyimir Putyin nekivetkőzött!


A volt orosz államfő, jelenlegi miniszterelnök a Délkelet-Oroszországban található Tyva nevű tagköztársaságban tölti vakációját.Az orosz miniszterelnök nem panaszkodhat felsőtestére, amin meglátszik, hogy 14 éves kora óta dzsúdózik, és hatdanos mester a sportágban
Vlagyimir Putyin nekivetkőzött!

GPS-nyakörvet kapott Putyin kutyája


Vlagyimir Putyin kormányfő szeretett Conny kutyájának végre van GLONASZSZ-nyakörve. Putyin még decemberben érdeklődött, hogy mikor kaphat kedvenc ebe a navigációs rendszerrel felszerelt kellékből, hogy ne csavarogjon el messzire, és Szergej Ivanov miniszterelnök-helyettes ígérte az akkor még államfői tisztségben lévő Putyinnak, hogy júniusban meglepi vele Connyt. Most Ivanov állta a szavát, de dolog még nem hivatalos, Conny sem tud még róla, mert nyilván majd fotósok jelenlétében teszik a nyakára az ajándékot. A szerkezet azonban a Moszkovszkij Komszomolec című lap értesülése szerint már Conny gazdijánál van. Az orosz készülék két szempontból pipálja le a külföldi gyártmányt: mínusz 30 és plusz 50 fok közötti hőmérsékletet visel el, és jóval nagyobb. A lap szerint szó szerint teljesítették Vlagyimir Putyin kérését: egy ekkora készülékkel ugyanis Conny aligha kóborol el messzire. A GLONASZSZ (Globális Navigációs Műhold Rendszer) az amerikai GPS műholdas helyzetmeghatározó rendszer orosz megfelelője. Fejlesztése a 70-es években kezdődött, s 1993-ban részben használatba vette a hadsereg. A teljes rendszer a tervekhez képest késésben van. (Jelenleg 13 műholdból áll, de az egész világ lefedéséhez legalább 24 kellene. Szeptemberben és decemberben még 3-3 műholdat terveznek pályára állítani, s a Roszkoszmosz 2011-re ígéri, hogy 30 műholddal működik majd a komplett rendszer.) Amikor végre részlegesen beindult a civil használat is, az ipar még nem tudta hozzá szállítani a bárki által használható kis földi készülékeket. Az autókba való orosz készülékek ugyan a GPS-jeleket is veszik, mégsem versenyezhetnek a külföldiekkel, egyéb készülékek pedig még nincsenek forgalomban, amint egyelőre nem kerül a boltokba a GLONASZSZ-nyakörv sem.
GPS-nyakörvet kapott Putyin kutyája

Putyin vicces helyzetben


.
Putyin vicces helyzetben

PUTYIN


LONDON
PUTYIN

Putyin kedvese


Kabaeva a kapuban véd. De mi ellen?
Putyin kedvese

Putyin kedvese


Kabaeva a kifutón
Putyin kedvese

Putyin kedvese


Az orosz bulvársajtó sem tétlenkedik. Itt éppen oknyomozó képriportjukban Kabaeva tekintetét modellezik... hoppá
Putyin kedvese

Putyin kedvese


Kabaeva belilult
Putyin kedvese
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat