Pink


Pink tetkója


Nos,mint mindig ad magára a Sztár,még egy egyszerű tankolás is tele van erotikával,imádunk Pink,.
Pink tetkója

Pinkáradat!


Van aki sose nő fel!:)
Pinkáradat!

Pink Lady


Villantásai
Pink Lady

Celeb eb-Pink és Fred


Pink bulldogját eredetileg édesapja adoptálta, és az igen különös Fucker nevet kapta. Arról nincs tudomásunk, hogy azért nevezte így el, mert az eb ennyire kanos lenne, mindenesetre miután az énekesnőhöz került a kutya, az új gazdival új nevet is kapott, így Fuckerből Freddé szelídült.
Celeb eb-Pink és Fred

Sweet Pink


Nagyítva...
Sweet  Pink

Pink azt mutatja, férje Péter


Legutóbb, egy koncerten énekesnő leesett a színpadról, de a show-ban Szentpéterváron is tartott. Től a színfalak mögött a felesége aggódva nézte MotoGP versenyző Carey Hart. Érkezéskor az északi fővárosban a zenei fesztivál, Pink és férje először meglátogatta a látnivalókat. - Mi járt éjfélkor, - mondja az énekes. - Ez a legszebb város a világon! És mi van Carrie egy kört a hajón. Pink vásárolt egy ajándék barátok, 50, 000 és a következő napon volt egy nagy élő koncertet. Ventilátorok felhalmozott drága fehér rózsa, játékok, és a motorkerékpár szemüveg. Fény rajongója az énekesnő átadta álló művész saját munkáját. Pink is megérintette a könnyek, és faute de mieux csodálója harisnyakötő köszönhetően visszatért a saját combjára. Többi résztvevőt a fesztivál - Joel és Benji Madden a csoport "Good Charlotte" jeleskedett az elnöki lakosztály a szálloda. Benji, aki szerette Paris Hilton írta a WC ajtón: "Párizs, szeretlek!" Amikor a testvérem segített Joel szét egy kanapé, néhány oszmán, szekrény és éjjeli szekrénybe. Másnap reggel a zenész bocsánatot kért a szálloda és a kifizetett kártérítési $ 20 ezer.
Pink azt mutatja, férje Péter

Pink Glove DanceAz egész kórház személyzete "táncol"a mellrák gyógyításáért.

Pink Glove DanceAz egész kórház személyzete "táncol" a mellrák gyógyításáért. Ha sikerül ezt a videót 1 milliószor lejátszani, akkor a kórház a "Rózsaszinű Kesztyű" - cégtől egy nagyobb összeget kap a mellrák kutatása és gyógyítására. Szóval...kérlek küldjétek el minden nőnek, akit ismertek!

Pink rendezett szentpétervári erotikus show


A koncert az orosz, az énekes kifogyott az intenzív ellátás. Annak ellenére, hogy sérülések július 15-én egy koncert során Nürnbergben, az énekes Pink még mindig elérheti Oroszország és koncertet adott tegnap a St. Petersburg. A csillag nézett rendkívül vidám és játékos - neki, és nem mondom, hogy a St. Petersburg show művész futott ki az intenzív ellátás.Pink örömmel közönség nemcsak a dalait, de nagyon őszinte ruhák. Emlékeztetünk arra, hogy az érkezés estéjén Oroszországban az énekes a baleset során egy koncert Németországban, ahol végre egy nyitott stadion előtt húsz ezer néző. Ahelyett, hogy hatékonyan zoom fel a speciális kötél, Pink lezuhant előtt a tömegben. Mint kiderült, az asszisztens előtt vette szabálytalanul konszolidált a biztosítási övet énekes. Szerencsére, a magassága kicsi volt, és az énekes súlyos sérüléseket szenvedett, ki csak egy erős zúzódást. Azonban a színésznő azonnal hozott mentő a kórházba a nürnbergi, ahol került az intenzív osztályon. - Ez a trauma - egy kellemetlen esemény, de nem végzetes, a közös Pink. - Én vagyok a jó alak. Annak érdekében, hogy képes volt a csoport, és nem törték. Kár lenne törölni koncertek. Én magam hízelgett, hogy amikor becsapódott a kerítésen, de nem lenne jó, hogy vizsgálja meg a részét. Egészen a közelmúltig, az orosz rajongók tartottak attól, hogy mivel ez az eset Pink sokáig késett a kórházi és érvényteleníti koncert Oroszországban. De nem - a csillag volt, pontos, és a kellő időben elfutni az intenzív ellátás Szentpéterváron. Koncert a St. Petersburg volt tervezett európai turné Funhouse nyári autós-havas túra 201 támogató ötödik albuma Funhouse. Énekes nem csökkenti a program, és kész az összes tervezett mutatványokat a show: a magasba feje fölött a nézők a kábelt, váltogatni egy hatalmas felfújható labda végzett akrobatika. Szerencsére, miután a szerencsétlen bukása észrevehető zúzódások és horzsolások a test művész marad -, hogy ő már bizonyította, megjelent előtt Petersburger egy nagyon őszinte öltözék. Hajadon mell csillag, és arra törekszenek, hogy kicsúszik a hasítás, és rugalmas pap hangsúlyozta, fekete szemű harisnya. Meglepte az erotikus látvány, szentpétervári szurkolók nem ment az adósság, és átadta neki csillag portré keretében. Az előzenekar a világsztár volt őshonos művészek Good Charlotte, és a csoport "Múmia Troll". - Segítenünk kell munkatársaink, különösen egy ilyen csodálatos lány, California - a "jegyzett Ilya Lagutenko Melbourne Herald V - annál is inkább, mivel ő ment keresztül trauma, stressz, és a mi úri kötelessége volt, hogy segítse őt ki.
Pink rendezett szentpétervári erotikus show

Pink punci 4


guszta
Pink punci 4

Pink punci 2


jó csaj
Pink punci 2

Pink beesett a színpadi árokba
Az amerikai énekesnő az előadás végén éppen a „So what" című számát adta elő, amely közben egy kötélen lóg a közönség felett, de a trükkbe hiba csúszott. Mint utólag kiderült, két táncosa nem jól rögzítette a kötelet, ezért Pink – rajongói legnagyobb rémületére – a színpad melletti árokba zuhant.Mivel mikrofonja be volt kapcsolva, a felvételen jól hallható, ahogy káromkodik és arra panaszkodik, hogy nagyon megütötte magát. Az énekesnőt azonnal kórházba vitték, ahol kiderült, hogy megúszta súlyosabb sérülések nélkül. Másnap már a twitteren kért bocsánatot németországi rajongóitól.

Pink - What's Going On-live
Egy kicsit másképp-4 Non Blondes -What's Going On,. 25 years and my life is still Trying to get up that great big hill of hope For a destination I realized quickly when I knew I should That the whole world's MADE UP OF this brotherhood of man FOR whatever that means And so I cry sometimes when I'm lying in bed Just to get it all out, what's in my head And I, I am feeling a little peculiar And so I wake in the morning and I step outside And I take A deep breath and I get real high And I scream from the top of my lungs, What's goin' on And I say hey.... hey.... I said hey, what's goin' on And I say hey.... hey.... I said hey, what's goin' on Ooh, Ooh, Oooohh, Oooohh, what's up... Ooh, Ooh, Oooohh, Oooohh, what's up... And I try, oh my God, do I try I try all the time in this institution And I pray, oh my God, do I pray I pray every single day FOR A REVOLUTION! And so I cry sometimes when I'm lying in bed Just to get it all out, what's in my head And I, I am feeling a little peculiar And so I wake in the morning and I step outside And I take deep breath and I get real high And I scream from the top of my lungs, WHAT'S GOIN' ON!! And I say hey.... hey.... I said hey, what's goin' on And I say hey.... hey.... I said hey, what's goin' on And I say hey.... hey.... I said hey, what's goin' on And I say hey.... hey.... I said hey, what's goin' on Ooh, Ooh, Oooohh, Oooohh, what's up... 25 years and my life is still Trying to get up that great big hill of hope For a destination.

LED fal_ led wall budapest pink limo
www.ktledmedia.eu LED fal_ led wall budapest pink limo

Pink: „Sosem bírtam a tökéletes fiúkat!"


Pink vagány imidzse és beszólogatós szövegei miatt azt hihetnéd, hogy egy igazi rossz lány. Ám kiderült, hogy van egy érzékeny, sebezhető oldala is, amit csak kevesen ismernek. Mindjárt kivágnak innen bennünket, fel vagy készülve?” – néz rám Pink, és meggyújt egy újabb cigarettát. Egy csöndes Los Angeles-i étterem fedett udvarában ücsörgünk, de kezdem úgy érezni, hogy nem sokáig. A pincér tíz perccel ezelőtt szólt nekünk, hogy a dohányzás tilos ebben a helyiségben, de a kétszeres Grammy-díjas popsztár úgy döntött, magasról tesz a szabályokra. És bár minden bizonnyal megérdemelnénk, hogy kidobjanak minket, úgy tűnik, senki nem mer odajönni hozzánk. Mondjuk, ezen nem is csodálkozom: csak rá kell nézni a felzselézett hajú, tetkókkal körbevarrt, izmos vacsipartneremre, és hirtelen nem is lesz olyan zavaró egy kis cigifüst. De nem csak a muszklik és a tinta teszik Pinket kemény csajjá. A kisugárzása vibráló, a tekintete, a mozdulatai, a hanghordozása is mind azt üzenik: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok, senki nem állhat az utamba. Vagy mindent, vagy semmit, mindig ez volt a jelszavam” – mondja. A vagányság álarca mögött viszont ott egy pihe-puha lelkű kislány is: erre akkor jövök rá, amikor látom, milyen kedves a rajongókkal, akik autogramot kérnek tőle a vacsora alatt. „Milyen édesek voltak, nem?” – néz rám ragyogó szemekkel. „Sokáig csak kerestem, mire lehetnék büszke – meséli a harmincéves sztár. – Valami óriási dolgot akartam végrehajtani, amit felmutathatok, életem főművét. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy nem kellene hiányolnom semmit. Hiszen azt csinálom, amit akarok. Ez szuper érzés!” A született punk csaj Pink mindig lázadt valami ellen. Már gyerekkorában is, amikor még Alecia Beth Moore-ként ismerték, kikészített mindenkit maga körül: Doylestownban, ahol felnőtt, 13 évesen már drogozott és dílerkedett. A fél várost ő látta el kábítószerrel. „Sokan viccelődnek azzal, hogy nem volt gyerekszobám: hát ez igaz. Utáltam otthon lenni, a szüleim állandó üvöltözését hallgatni, ezért az utcán lógtam. Iszonyatos dolgokat vágott anyám apám fejéhez. Nagyon szép káromkodásokat tanultam tőlük. Miután elváltak, anyu depressziós lett, és csak zokogott, velem nem igazán foglalkozott” – meséli. A kis Pink az ablakban ücsörgött, és önmagának dalolgatott. Eldöntötte, hogy kiszáll ebből a nyomorult életből, méghozzá azzal, hogy énekesnő lesz. 16 éves volt, amikor bekerült egy helyi R&B lánybandába, a Choice-ba, akiknek lemezszerződésük volt a LaFace Records kiadóval. „Egy nap behívtak bennünket beszélgetni a stúdióba. Közölték, hogy mégsem jelenik meg a Choice albuma, mert inkább az én szólólemezemet adnák ki. Azt hittem, megölnek a lányok, de a közelembe sem mertek jönni” – nevet. A Can’t Take Me Home 2000-ben debütált, és gyorsan dupla platina lett. Folyton bizonyít Ez a korszak még elég kemény volt: a dalok nyersek, mocskosak és dühösek, a második korong, a M!ssundaztood azonban már nagyobb gonddal készült. Sőt: Pink énektanárhoz is elkezdett járni, hogy csiszoljon a hangján. Egyik sláger követte a másikat: a legnagyobb feltűnést azonban a Stupid Girlsszel keltette, amiben beszól az ostobenkó celebeknek, akik szerinte szégyent hoznak a női nemre. Na, nem mintha kívülálló lenne Hollywoodban. „Csodálom őt, mert mindig mer önmaga lenni, és kimondja, amit gondol – nyilatkozza róla egyik legjobb barátja, Nicole Richie. – A dalaiban nem kímél senkit, de nem azért, hogy újra és újra a reflektorfénybe kerüljön, ilyen a hétköznapokban is. Nem érdeklik a trendek, nem másol senkit, az sem zavarja, ha évekig egy farmerben jár, és ugyanúgy viseli a haját. Szeretnék néha én is olyan felszabadult lenni, mint ő!”
Pink: „Sosem bírtam a tökéletes fiúkat!"

Pink punci


teszik
Pink punci

Pink PantherA ZENE LÉNYEG

Megfojtanák egymást egy kanál vízben?


Pink és Kanye West Nem kell a szomszédba mennie Pinknek sem, ha egy jó kis konfliktusra vágyik. Az állatbarát énekesnőnél azzal húzta ki a gyufát a tizenkétszeres Grammy-díjas rapper, hogy egy divatbemutatón hangosan ecsetelte: azokra a ruhákra, bizony, több szőrme kellene. Pink erre leidiótázta.
Megfojtanák egymást egy kanál vízben?

Pink Floyd - Shine On Your Crazy DiamondSaját szerkesztés.

Dodi egy pink tatyón..))


Dodi egy pink tatyón..))
Dodi egy pink tatyón..))

Pink Floyd - Fearless
Olyan hajnali merengős hangulatban ébredtem, kerestem hozzá zenét és megrökönyödve vettem észre, hogy ez még nincs feltöltve a Mommo-ra. Pedig az egyik kedvencem. Album: Meddle Author

Pink Floyd&Massive Attack-
Remix.

Hármasban élvezz-Will Smith és Jada Pinkett Smith


Nemrégiben a Now magazinnak nyilatkoztak arról, hogy szerintük mindig úgy kell viselkedni, ahogy azt az ember természetesnek érzi. "Mi úgy állunk hozzá, hogy nem szabad elfojtani azt, ami természetes, és nyilván az ember néha másokhoz fog vonzódni. Ha erre kerül a sor, azt mondjuk egymásnak: figyelj, most le szeretnék feküdni valakivel, de ha nem egyezel bele, nem fogok".
Hármasban élvezz-Will Smith és Jada Pinkett Smith

A pink csaj..))


Ennek lesz diplomája.:)
A pink csaj..))

Táncol a kórház - Pink Glove Dance
Ezúttal a Providence St. Vincent Medical Center (Oregon, USA) munkatársai ropják a táncot, a mellrák elleni küzdelmet propagálva. A Pink Glove Dance egyébként egy mozgalom, mely a hölgyek figyelmét igyekszik felhívni a szűrés és a rendszeres ellenőrzés fontosságára.

Pink-Sober+lyrics

Pink Floydez is

Pink Floydna meg ez is

Doki! Egy pink Cadillec Neked


Retro...
Doki! Egy pink Cadillec Neked

Louis és Pink
..háát..
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat