Orosz Barbara


Orosz Barbara fotózása az állatkertben


Orosz Barbarát a Fővárosi Álltakertben fotózták egy divatmagazinnak. Forrás: http://www.vargacsabafoto.com/blog/2010/04/orosz-barbara-a-japan-kertben/
Orosz Barbara fotózása az állatkertben

Mekkora kell a celebeknek?-Orosz Barbara


Orosz Barbara 80B-s melltartót hord. Egyszer be akarták hívni a Reggelibe megszólalónak, mert a brit tudósok szerint a nagymellű nők okosabbak. Vissza kellett utasítania a meghívást, mert szerinte átlagos adottságokkal rendelkezik.
Mekkora kell a celebeknek?-Orosz Barbara

Orosz Barbara hiába nyomult Rippel Viktorra


Azt ugye eddig is tudtuk, hogy Orosz Barbara lecsap mindenkire, aki él és mozog - most azonban célt tévesztett a Kalandra fal! című műsor forgatásán. A hálóját most Rippel Viktorra vetette ki, aki a Napi Ásznak tett vallomása szerint meglepetten fogadta a műsorvezető nyomulós stílusát. Rippel tizenkét éve házas, és feleségével közösen nevelik a tízéves kislányukat. Az artista több szót nem is fecsérelt a történtekre.
Orosz Barbara hiába nyomult Rippel Viktorra

Dukai Regina és Orosz Barbara közlekedési káoszt okozott


Lebénult a forgalom Budán, amikor Dukai Regina és Orosz Barbara a Fair vezető kampányt matrica osztogatással népszerűsítette. A lámpánál álló autósok el sem tudták képzelni, mit keres az ismert modell és a műsorvezető az úttesten. Szerencsére baleset nem történt, a kampányhoz hűen mindenki körültekintő volt.
Dukai Regina és Orosz Barbara közlekedési káoszt okozott

Három évet is kaphat Orosz Barbara zaklatója!!


Bár még nem tudni ki az, megindult a nyomozás ismeretlen tettes ellen Orosz Barbara ügyében, aki nemrég saját párkereső hirdetéseivel szembesült a világhálón. A Cool Night Extra háziasszonya teljesen ismeretlen férfiaktól kapott telefonhívások után szembesült a ténnyel, miszerint személyes adatait és fényképeit felhasználva valaki vagy valakik pikáns hirdetéseket helyeztek el internetes párkereső honlapokon. Barbi amikor rájött mi történt, egyből a rendőrséghez fordult: - Feljelentést tettem. Ilyet ne csináljunk, ez egyáltalán nem vicc! Szerencse, hogy nem lett belőle komoly baj - fakadt ki. Mint megtudtuk, több telefonhívás is érkezett az álhirdetésre, de mindegyikük úriemberként viselkedett Barbival sőt, amikor fény derült, hogy ők is az ismeretlen rosszakaró áldozatául estek, egyikük segített eltávolítani a pikáns felhívásokat a honlapról. - Nem voltak primitívek. Kifejezetten kedvesen reagáltak, amikor kiderült, hogy én erről az egészről semmit sem tudok. Azért egy-egy randit így is megpróbáltak kicsikarni. Nem eredménytelenül, hiszen az úriember, aki így ismeretlenül is segített Barbinak eltűntetni a rosszindulatú bejegyzéseket kiérdemelt egy találkozót: nemsokára egy közös teázásra kerül majd sor. Az viszont, aki visszaélt Barbara adataival és fényképeivel hatalmas bajban van, a tettes ugyanis akár három év börtönbüntetést is kaphat.
Három évet is kaphat Orosz Barbara zaklatója!!

Orosz Barbara


...keresem...
Orosz Barbara

Orosz Barbara


...korlátozva...
Orosz Barbara

Orosz Barbara


...pamlagon heverve...
Orosz Barbara

Orosz Barbara


A Cool TV egyik szépsége félre ne értsetek nem müller peti a másik
Orosz Barbara

Orosz Barbara így öltözött Hajdú esküvőjén


Orosz Barbara ruhájával nem volt komoly baj igazából, bár valahogy az egész inkább a strandközeli bazársorokon látott egyentörölközők mintáját idézte. Kifejezetten örültünk neki, hogy Orosz ruhájának hossza abszolút Bazilika-kompatibilis. Azt viszont mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy ehhez a hajhoz nagyon nehéz öltözködni. Ha az ember tarkát vesz fel, szinte biztos, hogy ütik egymást a frizurával, de leginkább annak színével, ha pedig sötét, egyszínűt, kiemelve a hajkoronát, akkor biztos, hogy csak arra emlékszik majd a nagyérdemű a találkozásból, hogy itt járt egy gyufa magas sarkúban.
Orosz Barbara így öltözött Hajdú esküvőjén

Regina Moon mellet villantott


A pornós megmutatta, hogy szerinte milyen a formás kebel.Sok férfi fantáziálásainak középpontjáról, a női mellek fontosságáról, szerepéről Regina Moon-nal beszélgetett Orosz Barbara. A pornós elárulta, hogy meglehetősen sok pasi "mellcentrikus", igen is sokszor a figyelem középpontjába szegeződik ez a testrész, de akadnak olyan hímneműek is, akik egyenesen zavarba jönnek, vagy éppen megijednek egy-egy formásabb "darabtól". - Tőlem jobban félnek a férfiak, mióta meg van csináltatva a cicim, mint előtte. - mondta Regina Moon a Cool Night Extrában.Regina bevallotta, hogy ő is azok közé a nők közé tartozik, akik önbizalomhiány miatt műttetik meg a mellüket. Szerinte előtte túl kicsi volt ezen testrésze, ezért vállalta a sebészeti beavatkozást. Állítása szerint korábban nem volt büszke a melleire, a korrekciós műtét óta viszont szinte már-már fehérnemű fanatikusnak vallja magát. Regina műsorunkban meg is mutatta formás idomait, és beszélt arról is, hogy szerinte mennyire fontosak a női mellek a szexben.
Regina Moon mellet villantott

Sztár-nász.


Az elmúlt évek legnagyobb esküvői: Hajdú Péter és Sarka Kata szándékos felhajtás közepette mondta ki a boldogító igent, ugyanis büszkén vállalták, hogy erre az emlékezetes eseményre nem sajnálják a pénzt. Kata ruhája 2 millió volt és a több mint 400 meghívott a Hilton Hotelben bulizott. Pl.: Medgyessy Péter és nevelt lánya, Tornóczky Anita, Doszpot Péter. Továbbá olyan hírességek, mint Dévényi Tibor, Varnus Xaver, Csisztu Zsuzsa, Juszt László, Medveczky Ilona, Koós János, Orosz Barbara, Hajas László, Zoltán Erika, vagy épp a Schobert házaspár. Péter egy közel húsztagú fúvós zenekart szerződtetett, rózsaszirmok kiszórása bérelt helikopterből történt és a friss házasokat elszállító oldtimer Mercedes sem volt apró pénz… Ábel Anita és párja a nyilvánosság teljes kizárásával, rendőri biztosítás mellett esküdött egymásnak örök hűséget. A menyasszony tanúja Csonka András volt, aki évek óta jó barátja Anitának. A lagzin számos híresség is részt vett… Ördög Nóra a múlt évben mondta ki a boldogító igent Rubin Kristófnak. Nóra és párja Mórahalmon rendezte meg a polgári esküvőt és Nóri menyasszonyi ruháját Náray Tamás tervezte… Igaz, az idén elváltak, de az esküvő ízléses és szép volt…. Christina Aguilera és, a zenei producer, Jordan Bratman 2005-ben állt az oltár elé. Az In Touch amerikai magazin szerint a legszebb menyasszonyi ruhája, ebben az évben, Christina Aguilerának volt, aki Christian Lacroix kreációját viselte. Az esküvői ünneplés több mint három napig tartott: Csütörtök este wellcome partit tartottak, pénteken, az esküvő előestéjén a pár a Napa Valley-i Auberge Du Soleil japán stílusú termében adott partit a vendégseregnek. Végül szombaton, 2005. november 19-én, 125 fős vendégsereg ünnepelt az ifjú párral, akik a lemenő nap fényében, zsidó szertartás szerint kötöttek házasságot.
Sztár-nász.

Havas Henrik bármelyik nőről ledumálja a bugyit!:)


Havas Henrik ellenállhatatlan férfinak tartja magát. A Tanár úr a Cool tévé éjszakai műsorában, Orosz Barbarának büszkélkedett azzal, hogy ha nem lenne házas, játszva elcsavarná bármelyik nő fejét. Havas Henrik a dumájával veszi le a nőket a lábukról. A Tanár úr a Cool Night Extra című műsor vendége volt, ahol Orosz Barbarának mesélt arról, hogyan hódítana meg egy nőt, ha éppen nem lenne házas. – Nekem nem kell udvarolni. Ha egy nővel elkezdek beszélgetni, és egy kis energiát is fektetek a beszélgetésbe, akkor nagyon könnyű dolgom volna. Különösen akkor mókás a dolog, amikor a maguktól elszállt kollégáim feleségein látom, hogy szívesen lecserélnének a nagyképű tökfilkó férjükre – mondta a szerda este adásba kerülő műsor felvételén Havas, aki egyáltalán nem volt zavarban a műsorvezető pikáns kérdései hallatán. Henrik akkor is magabiztos választ adott, amikor Barbara arról érdeklődött, jól gondolja-e, hogy riportalanya olyan férfi, aki ha valakiről le akarná dumálni a bugyit, sikerrel járna. – Biztos menne! – nyugtázta Havas, majd elárulta: életében csupán egyetlen alkalommal fordult elő, hogy egy nő nemet mondott neki. – Volt egy nagyon rossz élményem régen. Már nem emlékszem, melyik együttes, talán a Metró játszott egy dunai hajón. Soha nem felejtem el: odamentem egy lányhoz, felkértem, és ő azt válaszolta, nem. Néztem körül, hogy ezt most kinek mondták, aztán rádöbbentem, hogy nekem. Azóta nem fordult elő, hogy visszautasítsanak.
Havas Henrik bármelyik nőről ledumálja a bugyit!:)

Győzike elárulta Bea asszony mellének titkát!:)


Dr. Traub Alfréd, plasztikai sebész éppen a régi idők implantátumairól mesélt, amikor a mintadarabot tapogatva Győzi őszinte beismerést tett: - Megmondom őszintén, amit én szoktam fogni otthon, az kellemesebb! Bea asszony három éve esett át a műtéten, akkor 340-es keblekkel távozott orvosától, de kiderült, a méret egyáltalán nem saját döntése volt. Győző elmondta, felesége igent mondott egy újság felkérésére, ám a fotósorozathoz meg kellett csináltatnia a mellnagyobbító beavatkozást: - Elfogadta az ajánlatot. Egy hónapot adtak, hogy átessen a plasztikai műtéten! Zseniális a műmell Bár mindez durván hangzik, mindketten hamar hozzászoktak a gondolathoz, később pedig Győzi szabályosan beleszeretett Bea melleibe sőt, az első pillanattól fogva égette a vágy, hogy markában tarthassa azokat : - Hazajött és már aznap este kipróbáltam milyen. - És milyen volt? - tette fel az intim kérdést Orosz Barbara. - Zseniális! Az "énekes" elárulta, azelőtt sohasem volt dolga szilikonmellekkel ám mióta Bea megcsináltatta a kebleit, azóta nem tud betelni vele. Azokról a férfiakról pedig, akik esetleg nem képesek hozzászokni vagy taszítja őket a „műmell” csupán annyit mondott: - Az aki ezt nem tudja megszokni az beteg!
Győzike elárulta Bea asszony mellének titkát!:)

Vetkőző fiú hozta lázba NagyŐ Anikót.


Kéjes női sóhajok és pajzán kacajok töltötték meg a a tévéstúdiót a egy éjszakai műsor felvételén. A két műsorvezető, Orosz Barbara és Molnár Anikó vendége Dávid, az izmos chippendale fiú volt, aki be is mutatta nővadító műsorát. A hatás ezúttal sem maradt el: a két szexi lány majd’ elolvadt a fiú látványától.
Vetkőző fiú hozta lázba NagyŐ Anikót.
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat