Oláh Ibolya


Oláh Ibolyadala... http://www.youtube.com/watch?v=GbQDXT_PRas

Levetkőzött Oláh Ibolya


...Bár a képek nagyon erotikusak és sejtelmesek, Ibolya nem vetkőzött anyaszült meztelenre. A Megasztár felfedezettje úgy véli, nem a teljes pőreség, inkább a titokzatosság a szexi. Ibolya képei tehát ilyenek lettek, ahogy ő fogalmaz: "egy pici takarja, egy pici kilátszik."
Levetkőzött Oláh Ibolya

Oláh Ibolya perre megy


Bírósághoz fordult Oláh Ibolya (32), miután még mindig nem kapta meg közel kétmillió forintos gázsiját a Casting minden című film után. A Megasztárból megismert énekesnő az egyik főszerepet alakította az egyébként sikerrel játszott filmben, ennek ellenére a forgalmazó Hungáriafilm Kft. nem hajlandó kifizetni. – Úgy tudom, hogy Losonczi Gábor, a film producere és Oláh Ibolya között a kezdetek óta volt feszültség, de ennek a pontos okát nem is tudom. Egyszer még az is előfordult, legalábbis ahogyan hallottam, hogy valamiféle komoly veszekedés is volt közöttük. Ibolyánál ekkor telt be a pohár – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. Oláh Ibolyának a forgatásokért járó teljes összeget 2008 januárjában kellett volna megkapnia, amikor is a Casting minden című filmet bemutatták a magyar mozikban. Az énekesnő természetesen szerződéssel tudja igazolni, hogy jár neki az összeg. – Először megpróbáltunk peren kívül megegyezni, de sajnos nem sikerült. Később fizetési felszólítást küldtünk ki a cégnek, amely szintén nem volt hatásos, a Hungáriafilm Kft. ugyanis arra hivatkozik, hogy Ibolya nem vett részt a film promóciójában, holott ez nem igaz – mondta a Blikknek dr. Ruttner György, Ibolya ügyvédje, aki végül bíróságra vitte az ügyet. – A kft. az első két fizetési határidőt még betartotta, vagyis a szerződéskötést követő tíz napban, valamint az első forgatási nap után Ibolya még megkapta a pénzét. Ezt követően került sor az énekesnő és Losonczi Gábor között az incidensre, amely után Ibolya már egyetlen fillért sem kapott. A fennmaradó öszszeg közel kétmillió forint, amit remélhetőleg hamarosan magáénak tudhat az énekesnő – tette hozzá az ügyvéd. Szerettük volna megkérdezni Losonczi Gábort is, aki egyébként a Hungáriafilm Kft. ügyvezető igazgatója is egyben, de ő azt mondta, addig nem kíván nyilatkozni, amíg a bíróság nem hozott döntést az ügyben. http://www.blikk.hu
Oláh Ibolya perre megy

Oláh Ibolyát kirakták lakásából


Romokban hever Oláh Ibolya karrierje. Az egykori Megasztárnak csak elvétve vannak koncertjei, hónapokkal ezelőtt pedig az Aida című darabból is kitette a rendező, Szomor György. Ibolyától ráadásul most szolgálati lakását is elvették, melyet a Székesfehérvári Vörösmarty Színház biztosított számára. – Nem vállaltam, hogy a színházon kívül egy cirkuszban is fellépjek velük, ezért kihagytak az Aidából. Mivel később sem kaptam szerepet, ki kellett költöznöm a lakásból, és kénytelen voltam visszamenni Tiszadobra, Anyácskához – árulta el a StoryTV Esti Frizbi című műsorának felvételén az énekesnő, akit borzasztóan megvisel, hogy mostanában keveset foglalkoztatják. – A stressz miatt 68-ról 58 kilóra fogytam. Hiányzik a pörgés: foghíjas a naptáram, fakul a fény, ami körbevett. Idén mindössze egy-két fellépésem volt, abból élek. Éppen csak annyit keresek, hogy fenn tudjam tartani magam. De nem házalok munkáért, inkább meggondolom mire költök.
Oláh Ibolyát kirakták lakásából

Oláh Ibolya


A Megasztár robbanása, majd ideiglenes hanyatlása után Tímár Péter úgy gondolta, egy kicsit másképp, egy kicsit parodizálva vászonra viszi mindazt, ami egy zenei tehetségkutató megszervezésében és lebonyolításában történhet a kulisszák mögött és előtt… A Casting minden – Oláh Ibolya főszereplésével – óriási siker lett… És miután az énekesnő színészi tehetségét is megcsillantotta, még egy felkérés érkezett: az Aida című musical főszerepére (Szurdi Miklós és Szomor György rendezésében). Ibolya erre az ajánlatra is igent mondott. És az Aida-val külföldön is óriási sikereket ért el a társulat... Valami véget ért Miközben a karrierje szépen ívelt fölfelé - a magánélete tönkrement. Amíg a feltörekvő tehetség szinte minden idejét a munkának szentelte, addig Pisti egyedül volt. A fiú nem értette meg, hogy Ibolyának mennyire fontos a munkája - olvasható a bulvárlapokban - és véget vetett szerelmüknek. A fiú a szakítás után elkezdte ország-világ elé teregetni a szennyest... Magánéletük minden titkát feltárta: többek között azt is, hogy szerinte, tényleg volt köze egymáshoz Ibolyának és Novák Péternek... Az Aida számára véget ért, Ibolya körül pedig nagy a csend azóta. Hírek szerint csak annyi a biztos, hogy a fiatal énekesnő újra külföldre vágyik. Az országhatáron túl akar dolgozni, élni és talán családot alapítani...
Oláh Ibolya

Oláh Ibolya elhagyja Magyarországot?


Ibolya eldöntötte: visszatér Botswanába és ott kezd új életet. Ahogy hazamegy, elkezd angolul tanulni, és amikor már kommunikálni tud ezen a nyelven, visszatér a távoli földrészre.Oláh Ibolya remegett a félelemtől, de vállalta a kockázatot, és megsimogatta a gepárdot a tegnapi párbajon. Nem volt szerencséje, Kozsó legyőzte, mert hamarabb ért a nagymacskához, így Ibolyának kellett elbúcsúznia Afrikától. Ám úgy tűnik, nem örökre! "Nekem itt a helyem Afrikában. Nem érzem jól magam otthon, ott akarom hagyni Magyarországot" - mondta Ibolya kiesése után. "Sokat tanultam az itt élő emberektől. Teljesen másképp élnek."
Oláh Ibolya elhagyja Magyarországot?

Oláh Ibolya tört-zúzott


Egy kempingszékkel támadt neki az egyik operatőrjének Oláh Ibolya a Sztárok a fejükre estek című valóságshow-ban. A megasztáros énekesnő kirohanása közel nyolc és fél millió forintjába került a csatornának.Oláh Ibolya napról napra egyre borúsabb kedvében van, többször fejezte már ki elégedetlenségét az afrikai kalandtúra kapcsán. Ibolya magánnyal próbálta orvosolni indulatait, azonban egy szemfüles operatőr követte az énekesnőt, ezt azonban már nem bírták az ex-megasztáros idegei.A kempingszékes támadásnak az operatőr nyolc és fél millió forintot érő kamerája látta kárát.
Oláh Ibolya tört-zúzott

Oláh Ibolya fellázadt Afrikában!


Oláh Ibolya nem bírja tovább a feszültséget a Sztárok a fejükre estek című produkcióban. Miután a botrányosra sikeredett párbaj során ő és Fiala János is szabotálták feladatukat - annak reményében, hogy így hazaküldik őket -, Frei Tamásék büntetésképpen egyikőjüket sem engedik haza a műsorból.A Megasztárban feltűnt énekesnő igencsak rosszul járna elhamarkodott döntésével, amennyiben ugyanis önhatalmúlag hagyja el a tábort, úgy szerződésszegésért 5 millió forintot kell fizetnie.
Oláh Ibolya fellázadt Afrikában!

Oláh Ibolya elküldte Fialát melegebb éghajlatra


A Sztárok a fejükre estek műsorban Fiala János az, akivel a többiek nem tudnak kijönni. A dolog pikantériája, hogy a rádióst senki sem tegezi, magázva és önözve ordítoznak egymással.
Oláh Ibolya elküldte Fialát melegebb éghajlatra

Feketelistára került Oláh Ibolya


Oláh Ibolya kihúzta a gyufát. A Sztárok a fejükre estek műsorban ő is helyet kapott Fiala János népes feketelistáján,a beszólásai miatt.
Feketelistára került Oláh Ibolya

Oláh Ibolya a Zambéziben fuldoklott


Oláh Ibolya pánikba esett Életveszélyben voltak a celebek Zambiában. A sztárok ezúttal nem a fejükre, hanem a Zambezibe estek raftingolás közben. Fiala Jánost gyorsan, az átkozódó és a verseny feladásával fenyegetőző Oláh Ibolyát csak sokára sikerült kimenteni a gyors sodrású folyóból Oláh Ibolya és Fiala János, akik eddig jobbára csak a Balatonon csónakáztak, teljesen elvesztették az önuralmukat, amikor kizuhantak a csónakból a kavargó habokba.
Oláh Ibolya a Zambéziben fuldoklott

Oláh Ibolya -MagyarországA hazáról szép szám

Oláh Ibolya-Szerelemnek múlnia kell.....akkor is ha égig emel.

Oláh Ibolya, Magyarország.Magyarország

Oláh Ibolya:Magyarország..

Oláh Ibolya


énekesnő
Oláh Ibolya

Csajszem eladó!Dél-Koreában járunk, ahol pár évvel ezelőtt a plasztikai műtét szigorúan magánügynek számított, mára viszont olyan trendi lett, hogy minimum egy fotósorozattal illik tudatni a világgal, ha az ember a kés alá fekszik. A koreai tinilányok 14 éves korukban járulnak először testületileg a plasztikai sebészek elé, a legkülönfélébb beavatkozásokat követelve. Ezek között is kiemelkedően magas a szemhéjműtétek száma, valószínűleg azért, mert már nem divat Oláh Ibolya-frizurás, szürke, csíkszemű egérkeként létezni. Sokkal menőbb, ha az ember úgy néz ki, mintha most lépett volna ki egy anime rajzfilmből, hatalmas kerek szemekkel, babaarccal. A koreai szülők természetesen haladnak a korral és mindennél fontosabb számukra a gyerek egészséges lelki fejlődése, bár a testi úgy tűnik le van szarva. A szemműtéteket átlag 800 dolláros áron végzik el, így érthető, hogy a koreai tinik hamarabb kapnak ajándékba szép kerek szemeket és pokémon-arcot, mint mondjuk egy autót. Nézzétek meg a videót és döntsétek el, hogy tetszik-e az új divat...

Edith PiafOláh Ibolya énekel

Aida - LépkedünkOláh Ibolya és Szomor György

Aida - Ég áld NúbiaOláh Ibolyával :)

Más-más okokból vetkőznek a TV2 női sztárjai


Az Aktív mai adásában csokorba gyűjtötték azokat a TV2 közeli énekesnőket, akik valami oknál fogva már meztelenkedtek a kamerák előtt. Oláh Ibolya elmondta, hogy az a kép, ami legújabb albumának elején látható egy akt, egy művészi kép, és tulajdonképpen semmi igazi pucérságról nincs szó. Hozzátette, van, aki marketingfogásnak szánja a vetkőzést, van, aki inkább művészetből vetkőzik. Természetesen ő az utóbbi csoportba tartozik, és amúgy sem igazán érdekli, hogy ki mi okból szabadul meg a ruháitól, és nem akart „nagyot szakítani”” az ominózus fotóval. Az egykori Megasztár-versenyzőhöz hasonlóan egy másik résztvevő is megszabadult a ruháitól egy albumborító kedvéért . Tóth Gabi úgy véli, hogy semmi kihívó, közönséges és kompromittáló nincs a nemrég készült fotóban. Hozzátette, sajnos nagyon sokan úgy vélik, hogy most már ő is azzal akar ismertebb lenni, hogy mutogatja csupasz bájait. A fotósként és kliprendezőként is dolgozó SP szerint a férfiak vonzóbbnak találnak egy ruha nélküli női testet egy ruhába bújtatottnál. Finoman utalt így nyilvánvalóan arra, hogy bizonyára üzleti szempontból sem annyira rossz, ha egy ismeretlen lány vagy nő megszabadul ruháitól. A saját videóklipjében meztelenkedő Szabó Zsófi valahol egyetérthet vele, ő ugyanis azt nyilatkozta, (majdnem) bármit hajlandó megtenni annak érdekében, hogy a kisfilmet elég jónak, ütősnek találják. Persze nemcsak Oláh Ibolya, Tóth Gabi és Szabó Zsófi szabadult már meg a textiltől, már ami a TV2 berkeit illeti. A Megasztár versenyzők közül Galambos Dorina , Bencsik Tamara Nkuya Sonia is pózolt már hiányos öltözetben.
Más-más okokból vetkőznek a TV2 női sztárjai

Egy kis nosztalgia


Cserháti Zsuzsa & Oláh Ibolya & Molnár Ferenc Caramel - Egy elfelejtett dal videóTovábbi szórakoztató videók a Videókereső-n.
Cserháti Zsuzsa,Oláh Ibolya és Caramel előadásában. http://videokereso.info/video/keqBiHYjpYo/Cserh%C3%A1ti-Zsuzsa-Ol%C3%A1h-Ibolya-Moln%C3%A1r-Ferenc-Caramel-Egy-elfelejtett-dal.html

Cirque du SoleilA Cirque du Soleil (francia, jelentése: A Nap Cirkusza) egy montreali székhelyű cirkusz, melyet az tesz egyedülállóvá, hogy nem folyamodik állatszámokhoz, viszont nagyban támaszkodik mozgásművészek és akrobaták munkájára. Az 1984-ben Guy Laliberté és Daniel Gauthier által alapított, több mint 3000 alkalmazottat foglalkoztató társulat eddig 6 (sátorban tartott) világkörüli turnét, valamint öt állandó, különféle témájú, színházi előadást nyújtott. A Cirque du Soleil (kivételesen ugyanezen név alatt publikált) zenéi semmiben sem hasonlítanak a hagyományos cirkuszban megszokott dallamvilághoz.A Cirque du Soleil minden előadását egyfajta jellemző zenei „stílus” kíséri: a Draliont különféle dobok uralják, az Alegriában a harmonikáé és a hegedűé a főszerep, a Zumanity alaphangzását a szaxofon és a zongora határozza meg (stb.), attól függően, hogy az előadás milyen hangulatot követel. Alegria című dalára írt magyar szöveget Geszti Péter, melyet Oláh Ibolya adott elő Magyarország címmel. 2007. október 30-án és 31-én hazánkban is felléptek Delirium című műsorukkal, és a nagy sikerre való tekintettel a show 2008. február 29-én, és 2008. március 1-jén ismét látható volt Budapesten, a Papp László Sportarénában. A rendkívül népszerű Cirque du Soleil számos alkalommal vesz részt a világ minden táján különféle rendezvényeken, illetve televíziós műsorokban. Ezen túlmenően Guy Laliberté segítséget kívánt nyújtani a nehéz anyagi helyzetben lévő, hátrányos helyzetű gyermekeknek, ezért egyes előadások bevételét teljes egészében a cirkusz iskolája kapja, visszaadva ezzel az önbizalmat a fiataloknak, újabb esélyt adva nekik. Egyébként pedig minden fellépő ruhát, kiegészítőt, felszerelést, vagy eszközt a montreali székhelyen készítenek, mely a város különösen szegény negyedében található. Az épület egy egykori szeméttelepen épült fel, és újrahasznosítva a talaj kipárolgását, energiát is termelnek. Minden egyes előadáshoz szükséges: * 62 konténer, * 800 tonna felszerelés, * 60 artista, * 60 technikus, * egy 17 méter magas sátor (4 db 25 méteres árboccal), mely 2500 néző befogadására képes. Honlapjuk: http://www.cirquedusoleil.com/

Casting minden (dvd)


. Novai Rezső (Kern András) egy hajdan szebb napokat látott dalszerző, énekes és zongorista. Magánélete kisiklott, visszahúzódó és zárkózott emberré vált. Egy kis presszóban zongorázik estéről-estére, új barátai társaságában. Egyetlen dolog érdekli a zongorán kívül: a lóverseny. Ormos Katinak (Oláh Ibolya) a tehetséges, de kezdő énekesnőnek minden furfangjára szüksége van, hogy meggyőzze Rezsőt, készítse fel őt a dalversenyre.
Casting minden (dvd)

Sértődős Megasztár


Bárki is győz jövő szombaton, a vesztes sztárjelölt rajongói bizonyosan nem nyugszanak bele a végeredménybe Emlékeztek még az első Megasztárra? Az aranytorkú Tóth Verára, a vadóc Oláh Ibolyára és a darabos mozgású Gáspár Lacira? Nem luxusszállóban laktak, hanem egy belvárosi házban, ahol maguk főztek, takarítottak. Összezörrentek néha kicsit a mosogatáson, de ez volt a maximum. Amikor Tóth Vera győzött a döntőben, Oláh Ibolya elegánsan anynyit mondott: Vera megérdemelten nyert. Azóta négy év telt el. A nagy sikerű tehet ségkutató azonban alig emlékeztet az első versenyre, botrányok, vádaskodások, sértődések követik egymást. A fórumozók szerint a verseny a családok harcává vált.
Sértődős Megasztár

Bódiék kiutálták Virágot is


A Bódi házaspár, Guszti és Margó, korábban szerethető, kedves embernek tűnt a képernyőn keresztül, Afrika azonban kihozta belőlük is az agresszivitást, és a fondorlatosságot. Nehéz lehet az élet Margó közelében, ha otthon is úgy viselkedik, mint a kamerák előtt. Utálkozva mond véleményt bárkiről, és számára láthatóan senki sem üti meg a szintet.Először Csősz Bogit fúrta ki a csapatból, majd Voksán Virág ellen kezdett személyes háborúba. A modell minden mozdulatát kritizálva, lenézve sikerült elérnie, hogy a nézők kiszavazzák a játékból. Fiala Jánossal már az első napokban csatázni kezdtek, aminek következtében nem is állt velük többé szóba. Oláh Ibolya is szálka Margó szemében, így várható, hogy a jövő héten ellene kezd majd furkálódni. Guszti mindenben mélységesen egyetért feleségével, így ketten vannak olyan erősek, hogy maguk mellé állítsák a befolyásolható, és önálló véleményt nem alkotó Fekete Lászlót is. Kozso és Kucsera Gábor egyelőre nem zavarja Bódiék köreit, de az őket vendégül látó busman közösséget lassan sikerül teljesen leigázniuk.(NL cafe)
Bódiék kiutálták Virágot is

Összejött Voksán Virág és Kucsera Gábor?


Az biztos, hogy Virág nem takargatja bájait, így érthető, ha felkeltette a kajakos figyelmét. Ám Kucsera Gábor kínosan ügyel arra, hogy ezt a híresztelést megcáfolja. – Nem örülök neki, hogy Virág engem választott társául a próbához, mert ez megint alapot adhat a pletykáknak – mondta. Kucsera szavai meglepték a bombázót, aki Oláh Ibolyának panaszkodta ki magát. – Olyan hülyén érzem magamat. Ha tudtam volna, hogy Gábor ennyire ódzkodik a közös feladattól, mást választottam volna – motyogta Ibinek. Persze amikor kiderült, hogy egy luxushotel lakosztályában kell eltölteniük egy éjszakát, már egyikük sem tiltakozott. S miért is lenne baj, ha két fiatal három hét összezártság után egymás karjában köt ki? Főleg annak tudatában, hogy információink szerint egyiküknek sincs romantikus kapcsolata...
Összejött Voksán Virág és Kucsera Gábor?

Fekete László bogaras?


Fekete László teljesítette az első párbaj gyomorforgató feladatát.Fekete László egy dologban volt biztos, mielőtt belevágott volna a Sztárok a fejükre estek című produkcióval járó megpróbáltatásokba: nem lehet olyan finnyás, hogy válogasson az ételek között, ha már nagyon éhes. Ám a könyörtelen táborlakók úgy döntöttek, hogy elsőként az erős ember és az egykori megasztáros, Oláh Ibolya párbajozik egymással; a két ellenfél feladata pedig nem volt épp kellemesnek mondható: bogarakat kellett enniük.
Fekete László bogaras?

Elindult a TV2 afrikai kalandtúrája is: az első adásban a nők voltak sokkal bátrabbak.


A Sztárok a fejükre estek mai adásában a két csapat gumicsónakokkal egy zúgóhoz próbál eljutni a Zambézin, de a veszélyes vizeken való kalandozás, a rafting annyira megviselte a síró-zokogó Oláh Ibolyát, hogy a stábnak kellett megnyugtatnia, mert azonmód indult volna haza, felrúgván a szerződést - írja a Blikk. A TV2 tegnap, november 3-án indította a celebes kalandshow-ját, amit állítólag egy éve tervezget a csatorna - ennek ellenére az RTL Klub beelőzte, hiszen ott már ötödik hete fut a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality. A két műsor nagyban hasonlít, mivel tíz-tíz ismert tévésztár/énekes/rádiós/modell szerepel mindegyikben, a csatornák pedig a nézőket szavaztatják, egyfelől azért, hogy idővel elfogyjanak, legyen mindig kieső, másfelől azért, mert ez jelentős pluszbevételhez juttatja a tévéket. Bevétel pedig kell, mert ezek a műsorok persze igen költségesek, és a Sztárok a fejükre estek esetében látszik is a befektetett pénz, mert látványosabb (néha már természetfilmekbe illő képekkel operál), mint a Celeb vagyok, ami jóformán végig egy bekamerázott tisztáson, egy patakparton játszódik: ennyi erővel akár lehetne a Börzsönyben is. Az első adás - melyben jóformán csak női szereplők bizonyítottak, míg a férfiak félénken meghúzódtak - nézettségben kikapott tegnap Győzikétől - mától a Barátok közt sávjában virgonckodhat. Kereskedelmi célcsoportban, a 18 és 49 éves kor közti nézőknél 28,3 százalékos közönségaránnyal futott a TV2 afrikai realityje, ami háromnegyed tízkor kezdődött, az azt megelőző egyórás Frei Dosszié is hasonlót produkált. A Celeb vagyok uralkodott tegnap, hét és fél kilenc közt a fiatal tévézők közel 44 százaléka figyelte.
Elindult a TV2 afrikai kalandtúrája is: az első adásban a nők voltak sokkal bátrabbak.

Tereskova - MagyarországTereskova másként értelmezi Oláh Ibolya dalát.
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat