Koncz Zsuzsa


Koncz Zsuzsa:Volt márEz a nagyon szép dal aj Újhold c. lemezen jelent meg, koncertjén még nem hallottam.

Koncz Zsuzsa Sárga rózsa.A koncert még 2008.12.29.-én készült a Papp László Arénában, nagyon jó volt! Saját felvételem, elég messze ültünk, és a gépem nem olyan, hogy egészen közelre tudtam volna hozni. Remélem aki szeterti, így is tetszeni fog!

Koncz Zsuzsa-Valahol egy lánykoncert felvétel...de csak képek!ahhh!

Koncz Zsuzsa: Nyíló vérpiros rózsaNyíló vérpiros rózsa

Koncz Zsuzsa-Ég és föld közöttklipp

Koncz ZsuzsaKönnyű kis kabátban (Még mindig nagyon sokan szeretik,hosszú sorban álltak a rajongók és Ő türelmesen dedikálta a boritók százait)Nagyon jók voltak a koncertekről készűlt részletek is,amit kivetitőn lehetett nézni,nagyon jó minőségben! (16-án hétfőn Kaposvárott lép fel.)

Koncz Zsuzsa és Bódi László - Csodálatos világNagyon jó páros

Koncz Zsuzsa


1. Születni kell, újra meg újra, Indulni kell a háborúba, És harcolni kell, meghalni és szeretni Még nem elég. 2. Születni kell minden nappal újra, Álmodni azt, ami nem válhat valóra, És harcolni kell, meghalni és szeretni Még nem elég. R1. Ég és föld között repülj velem, Vezess át az életen, Napot fess a szürke holdra! Ég és föld között repülj velem, Vezess át az életen, Vigyél át a túlsó partra, igen! R2. Csak körbe-körbe forog velem. Ami egyszer volt s újra lesz, Csak körbe-körbe forog velem. Te álmodj tovább, kedvesem! 3. Nincs senki más, aki helyedre léphet, Itt születtél, és itt kell élned, Nincs másik hely, nincs más idő, Meghalnod is csak itt lehet. 2., R1., R2. 4. Keresem a hajnali fényben, Vakító nap tüzében, Hol van az a csillag az égen, Virágom, el ne hervadj, lehet, hogy megtalállak, R1., R2., R1.
Koncz  Zsuzsa

Koncz Zsuzsa,Sass Sylvia-Szabadság,szerelemNagyonszeretem Őket,és jó párositás

Koncz ZsuzsaKoncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa: Valaki mondja megHarminc éve elment valakim örökre,de itt maradt az emléke,és a megválaszolatlan kérdések.

Mama kérlek - Koncz ZsuzsaKöszönöm...

Ha fordul a világ- Koncz ZsuzsaKoncert

Ne sírj kedvesem - Koncz ZsuzsaSportaréna '06

Cseh Tamás, Koncz Zsuzsa - Jöjj kedvesemcseh Tamás emlékére!

KONCZ ZSUZSA : ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTTKortársam,de még mindég tud ujjat adni nekünk!

Koncz Zsuzsa és cipő: Csodálatos világa dal is az

Koncz Zsuzsa ,a duett társak, a közönség - Jöjj kedvesem"Csodálatos világ" lemezbemutató koncert vége 1998 BS Szerzők: Tolcsvay László - Bródy János

Koncz Zsuzsa -La Rosa Nera- ( Gigliola Cinquetti )67'Koncz Zsuzsa -La Rosa Nera- ( Gigliola Cinquetti )67'

Koncz Zsuzsa : Micimackó-Nagyon aranyos vidi. Nem saját!

Koncz Zsuzsa


hogyan is nézett ki...
Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa -Ha én rózsa volnékKedvenc számom

Koncz Zsuzsa -Kertész leszekCsodélatos képekkel

Koncz Zsuzsa -Miért hagytukMiért hagytuk hogy igy legyen

Koncz Zsuzsa -Egy év elmult..Az élet nem áll meg,soha,végtelen

Koncz Zsuzsa


Akkor és Most
Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa Istenhozzád!Jó éjszakát,szép álmokat kivánok Mindenkinek!

Koncz Zsuzsa - Ha én rózsa volnék with lyricsKoncz Zsuzsa - Ha én rózsa volnék Ha én rózsa volnék, nemcsak egyszer nyílnék, Minden évben négyszer virágba borulnék, Nyílnék a fiúnak, nyílnék én a lánynak, Az igaz szerelemnek és az elmúlásnak. Ha én kapu volnék, mindig nyitva állnék, Akárhonnan jönne, bárkit beengednék, Nem kérdezném tőle, hát téged ki küldött, Akkor lennék boldog, ha mindenki eljött. Ha én ablak volnék, akkora nagy lennék, Hogy az egész világ láthatóvá váljék, Megértő szemekkel átnéznének rajtam, Akkor lennék boldog, ha mindent megmutattam. Ha én utca volnék, mindig tiszta lennék, Minden áldott este fényben megfürödnék, És ha engem egyszer lánckerék taposna, Alattam a föld is sírva beomolna. Ha én zászló volnék, sohasem lobognék, Mindenféle szélnek haragosa volnék, Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének, S nem lennék játéka mindenféle szélnek.

'Zojának - Koncz Zsuzsa - Fáradt vagyok...*Szörényi, Bródy, azok, a régi szép idők...*

Koncz Zsuzsa-Nincsen olyan emberKoncz Zsuzsa-Nincsen olyan ember
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat