Katie Holmes


Méregdrága menyasszonyok-Katie Holmes


Kamaszkori álma vált valóra Katie Holmesnak [3] 2006-ban, amikor férjhez ment Tom Cruisehoz. (Vannak persze, akiknek vannak egyéb elméleteik [4] is erről a frigyről.) Az Olaszországban tartott álomesküvőhöz egy Swarovski kristályokkal díszített, elefántcsontszínű Armani ruha dukált.
Méregdrága menyasszonyok-Katie Holmes

Suri Cruise barátságot, a képernyő "lánya" Katie Holmes


Baby volt, hogy barátaival a beállított. Suri Cruise, amelyet a közelmúltban gyakran látogatók édesanyja Kanadában, ahol eltávolítják a sorozat a dokumentumfilm arról a Kennedy család, a meghatározott egyértelműen nem unatkozott. Baby már sikerült barátkozni egy lány, aki játszik a filmekben, Carolyn - lánya a hősnő a Katie Holmes Jackie Kennedy. A lövések között mindenhol lányok gyaloglás együtt, kézen fogva, és nevetett. Szerencsére, Suri nem lesz féltékeny, ha Kathy lőtték a barátnője a jelenetek családi piknikezésre és pihenés. Suri minden alkalommal forgatás volt, hogy felfüggeszti a színfalak mögött, amely azonban nem különösebben ideges baba, mert az anya vitte fagylaltot. Vele a forgatáson is jelen volt a 17 éves mostohalánya, Katie Isabella, aki vigyáz a lányt. A személyzet tagjai azt mondta a Daily Mail, amely el volt ragadtatva az egyszerűség és a szórakoztató jellegű színésznő. Szóval, bánt minket a házi sütemény, amelyet jobb ízű, azt mondták, soha nem ettek.
Suri Cruise barátságot, a képernyő "lánya" Katie Holmes

A sztárokat is megunják-Katie Holmes és Tom Cruise


Tiffany Dupont színésznő számolt be arról egy amerikai bulvármagazinnak, hogy Tom vele töltött egy éjszakát. Katie-nek nem is kellett több, külön ágyba költözött, hogy átgondolja kapcsolatukat. Végül ő is a maradás mellett döntött, hiszen a fiatal anyuka úgy gondolta: talán egy kicsit ő is tehet férje kilengéséről.
A sztárokat is megunják-Katie Holmes és Tom Cruise

Katie HolmesMusic: Aerosmith/Cryin

Katie Holmesmusic: Sia

Katie Holmes!


Mint gyermek és most!
Katie Holmes!

Holtomiglan?-Katie Holmes és Tom Cruise


Tom és Katie románca már az esküvőt megelőzően is a bulvárlapok egyik kedvenc témája volt, a párizsi lánykéréstől kezdve egészen kislányuk, Suri születésééig. Az Olaszországban tartott novemberi esküvőt is hatalmas érdeklődés kísérte, olyannyira, hogy a lagzi helyszínéül szolgáló kisvárost végül le is kellett zárni. A szcientológia elvei szerint tartott ceremónián Jennifer Lopez, Will Smith és a Beckham házaspár is részt vett; Cruise-ék öltözékét Giorgio Armani tervezte.
Holtomiglan?-Katie Holmes és Tom Cruise

Ismét terhes Katie Holmes?


A pletykák szerint lehet, hogy egy második gyerek jövetelére készül Tom Cruise és neje. Katie Holmes szcientológiai „tréningeken" vesz részt, mióta hozzáment az egyház papjaként tevékenykedő színészhez. Legújabb filmjének bemutatója után Holmes órákat töltött az egyház Hollywoodi központjában, mostanában állítólag több alakalommal is így tett, pontosan úgy, ahogyan Surival való terhessége alatt is. A szcientológiai egyház tanításai szerint a test és a szellem egészsége jóval születés előtt kezdődik, így a tanítást követő nők már ideje korán intenzív tréningen vesznek részt. Egyébként Tom Cruise nem csinál titkot abból, hogy újabb gyermeket szeretne feleségétől. Nem mellékesen az esetleges örömhír ismét felkavarhatja a TomKat néven elhíresült páros körül ülő port. http://www.blikk.hu http://www.pink.hu (kép)
Ismét terhes Katie Holmes?

Katie Holmes


és "kedves" férje
Katie Holmes

Katie Holmes


:)
Katie Holmes

Jóbarátnők-Katie Holmes és Victoria Beckham


Amikor senki nem állt egyikük mellett sem, amikor még a bulvárlapok is csak rosszat írtak róluk, akkor találtak egymásra. Együtt járnak vásárolni és divatbemutatókra - bár a stílusuk szerencsére különbözik. De a barátság - állítólag - mélyebb: ha baj van Katie Victoriához menekül.
Jóbarátnők-Katie Holmes és Victoria Beckham

KATIE HOLMES Dark


No comment...
KATIE  HOLMES  Dark

Katie Holmes hetvenötmillió dollárért szül Tomnak!


Három éve Katie Holmes megszűnt önálló embernek lenni, és csak a Tom Cruise felésége, illetve a Suri anyukája pozíciókat tölti be. Ezért elég sokat veszekednek otthon, viszont a házasságukat temetőknek nem lett igazuk. Bár ehhez alaposan a zsebébe kellett nyúlnia Tommy Boy-nak. Sőt, még egy második csemetét is kap az új házassági szerződésük keretében. A boldogság további színleléséért, és az újabb gyerekért hetvenötmillió dollárt kap a színésznő. Az összeget azonban nem bulira fogja költeni, hanem elteszi Surinak, és a jövőre betervezett kistesónak, arra az esetre, ha mégis elválna a jövőben Tomtól.Tom Cruise szeretne egy fiú Messiást is a Szcientológiai Egyháznak, ezért egy hetvenötmillió dollárról (13 és fél milliárd forint!!!) szóló házassági szerződést kínált Katie Holmesnak, aki így igent mondott a második terhességre.
Katie Holmes hetvenötmillió dollárért szül Tomnak!

Katie Holmes iszonyatosan bunkó


Csaknem meglincselték a mozilátogatók Katie Holmest, aki barátaival ült be egy filmre a napokban. Tom Cruise felesége végigcsacsogta a filmet, így azt mások sem tudták élvezni.Katie Holmes, úgy látszik, egyre több embert haragít magára. Az utóbbi időben többen szemére vetették, hogy kislányát, Surit nem az időjárásnak és életkorának megfelelő ruhában járatja, Nicole Kidman pedig azért orrolt meg rá, mert Tom Cruise-zal közösen adoptált gyermekeit elvadította tőle.
Katie Holmes iszonyatosan bunkó

Mit tett Tom Cruise Katie Holmesszal?


Zűrös párkapcsolatok, élet a kirakatban. Nehéz elrejteni a titkos harmadikat, hiszen a hírességeket mindenki árgus szemmel figyeli. Előbb-utóbb pedig fény derül minden turpisságra…A sztárvilágban is ugyanúgy működik minden, mint a hétköznapi életben. Emberek találkoznak, szerelmesek lesznek, együtt járnak, jó esetben összeházasodnak, majd elválnak, vagy szakítanak, netalán újra összejönnek. Legrosszabb esetben pedig kiderül – még a párkapcsolat közben vagy után – egy harmadik létezése…Vannak viszont azok a hírességek, akik sokáig boldog és kiegyensúlyozott – vagy annak hitt – szerelemben élnek valakivel, és fogalmuk sincs arról, hogy mindeközben párjuk másfelé is kacsintgat…Victoria Beckham sem tudta sokáig, hogy focista férje egy időben kívánatosabbnak tartotta formás bébiszitterüket, mint őt. A zörgőcsontú Victoria, amint tudomást szerzett a románcról, azonnal kipenderítette a forróvérű dadust. Férje orrára azonban nem koppintott. Sőt, az eset óta sokkal jobban félti, óvja élete szerelmét.Talán nem csak a divat iránti szeretetük, de szerelmük csalfasága is közre játszott abban, hogy ennyire összekovácsolódott Victoria Beckham és Katie Holmes. Beckham után nem sokkal ugyanis Tom-ról is kiderült: hűtlen volt kislányos külsejű szerelméhez. Cruise állítólag Tiffany Dupont színésznővel melegedett össze egy éjszakára, ám Katie – ahogy barátnője is - szemet hunyt férje hűtlenéségén.
Mit tett Tom Cruise Katie Holmesszal?

Megcsalatva-Katie Holmes


Tiffany Dupont színésznő arról számolt be egy amerikai bulvármagazinnak, hogy Tom vele töltött egy éjszakát, idén januárban… Katienek nem is kellett több, külön ágyba költözött, hogy átgondolja kapcsolatukat. Végül a maradás mellett döntött, hiszen a fiatal anyuka úgy gondolja, talán egy kicsit ő is tehet férje kilengéséről.
Megcsalatva-Katie Holmes

Katie Holmes szexre éhes


Katie Holmes az összeomlás szélén áll – állítják a színésznő barátai, akik szerint Tom Cruise nem foglalkozik eleget feleségével és szinte csak a nyilvános szerepléseken vannak együtt.Az ismerősök szerint a pár szexuális élete is romokban hever, ami szintén nagyon megviseli a harminc esztendős Holmesot és gyakran fontolgatja, hogy elhagyja férjét.Cruise előző felesége, Nicole Kidman is arról panaszkodott egy korábbi interjúban, hogy volt férje mellett mindig csak tündökölnie kellett, soha nem lehetett önmaga és nem beszélhetett őszintén. Úgy tűnik hát, hogy Tom ugyanazokat a hibákat követi el megint.Katie már hisztérikus és panaszkodik, hogy Tom nem fekszik le vele. Szinte teljesen külön életet élnek, pedig Katie vágyik Tomra http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=21439
Katie Holmes szexre éhes

Több szexre vágyik Katie Holmes


A színésznő - akinek a szupersztártól született kislánya már hároméves - állítólag egyre frusztráltabb kettőjük hektikus időbeosztásától, és szeretne több intimebb percet tölteni férjével.Tom Cruise zsúfolt napirendjébe csak ritkán fér bele egy kis huncutkodás az asszonnyal. Suri anyukája állítólag egyre közelebb van ahhoz, hogy ultimátumot adjon férjének: vagy többet lesznek kettesben, vagy elhagyja őt. Katie komolyan gondolja szándékát, hiszen úgy véli, hogy ennél az állapotnál már csak jobb lehet, akármi is lesz a vége.
Több szexre vágyik Katie Holmes

Ikrei lesznek Katie Holmes-nak és Tom Cruise-nak?


. Az InTouch magazin exkluzív forrásai szerint hamarosan ismét szülői örömök elé nézhet Katie Holmes és Tom Cruise, ráadásul jó esélyük van rá, hogy ezúttal ikreik szülessenek. A hollywoodi sztárpár ugyanis a hírek szerint mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozik, ami köztudottan gyakran eredményez ikerterhességet. "Katie csak a gyerekekről tud beszélni. Hogy egészen pontos legyek, csak az ikrekről" - árulta el a lapnak a színésznő egyik közeli barátnője. Katie Holmes és Tom Cruise a hírek szerint hosszú hónapok óta próbálkoznak a gyermekáldással, de nem akar összejönni az újabb baba. Mivel egyikőjük sem szeretne túl sokáig várni a család bővítésével, úgy döntöttek, megpróbálkoznak a lombikbébi-programmal. A pár abban reménykedik, hogy a speciális eljárásnak köszönhetően egyszerre rögtön két gyermekük is születhet. "Katie szívesen vállalna még két gyermeket Tommal, de Surival elég nehéz volt a terhessége, és nem lelkesedik túlzottan azért, hogy még kétszer átélje ugyanezt. Örülne, ha egyszerre letudhatná a dolgot. Tom pedig egyenesen lelkesedik az ikrekért" - árulta el a színésznő barátnője hozzátéve, a pár már felvette a kapcsolatot több lombikbébi-szakértővel is, akik csak megerősíteni tudták szándékukban. "Katie néhány hónapon belül teherbe eshet. Tom majd kiugrik a bőréből a boldogságtól. Ő sem lesz már fiatalabb, és nem szeretne túl öreg apja lenni tinédzser gyerekeinek, szóval reméli, hogy minél hamarabb összejön az újabb, remélhetőleg kettős gyermekáldás" - mondta a bennfentes.
Ikrei lesznek Katie Holmes-nak és Tom Cruise-nak?

Sztármamik-Katie Holmes


Anyukák és gyermekeik megkapó pillanatai
Sztármamik-Katie Holmes

Testi-lelki kínzás – Tisztítókúrára kötelezte férje Katie Holmes-t!


Régóta teljes elnyomásban él Tom Cruise felesége. Ám a férj legújabb húzása minden képzeletet felülmúl. Testi-lelki elvonóra kötelezte Katie-t! Szakértők szerint Katie állapota a dehidratációnak köszönhető elsősorban. „Napi rendszeres szaunázás mellett több liter vizet kellene meginnia, és szüksége lenne sópótlásra is.” A szcientológia egyik vezéregyéniségének és kirakatemberének számító Cruise mindent megtesz azért, hogy kislányuk, Suri mellé szülessen még egy gyermekük. És ugyanezt elvárja feleségétől is. Vallása útmutatásai szerinti szabályos elvonókúrára kötelezte nejét. Nem volt apelláta: óráról órára beosztották Katie napjait. Reggeltől estig tart a tisztítókúra, amelynek gerincét rendszeres olívaolajivás, szaunázás és hatalmas mennyiségű vitamin bevitele képezi. A testet-lelket a vallási előírások szerint kezelő módszer célja a szervezet méreganyagoktól történő megtisztítása és a tökéletes komfortérzet. Ám a szemtanúk szerint mindennek az ellenkezője látszik a színésznőn. „Kiszáll belőle az élet!” Megdöbbentő látványt nyújtott Holmes február 28-án, amikor együtt vacsorázott Tommal és néhány barátjukkal egy menő west-hollywoodi étteremben. „Nem úgy nézett ki, mint aki csúcsformában van, készen a következő a terhességre – mesélte el egy szintén ott vacsorázó vendég. – Fáradtnak tűnt, de nagyon, és csak piszkálta a méregrdrága biosteaket, amit férje rendelt neki. Azt hittük, menten az asztal alá csúszik. Alig bírta tartani magát.” Kiszáll belőle az élet – mondják Katie-ről a barátai, akikkel alig találkozik, köszönhetően persze Tomnak. A férfi nem tűr el semmilyen kilengést, meggyőződése (és nem is jár messze az igazságtól), hogy Katie régi barátai ellene akarják fordítani a nőt. Totális ellenőrzés alatt tartja feleségét, tudni akarja, mit eszik, mikor és mennyit, kikkel találkozik, kikkel beszél és miről. Közben észre sem veszi, hogy a nő, akit szeretett, és aki szerette, lassan tönkremegy.
Testi-lelki kínzás – Tisztítókúrára kötelezte férje Katie Holmes-t!

Katie Holmes ésTom Cruise


GYERE KICSIM!!!!
Katie Holmes ésTom Cruise

Milliókért szépül a „lerongyolódott” Katie Holmes


Méregdrága, pontosan 9 millió forintba kerülő szépészeti beavatkozásokon esett át Tom Cruise felesége, Katie Holmes , hogy szép legyen férje tokiói filmpremierjén.Hollywoodi pletykák szerint egy erőteljes tisztítókúrán esett át, amely a szcientológai egyház szerint a tervezett teherbe eséshez kell. A fotósok hetek óta olyan képeket készítettek róla, amelyeken egy 40-es háztartásbelinél is rosszabb bőrben van.
Milliókért szépül a „lerongyolódott” Katie Holmes

A Katie Holmes scientológus diétája a gyerekért!!


Rajongók és egyéb források, azt feltételezik, vagy csak szeretnék hinni, hogy a sztárpárosnak ismét gyermeke lesz. A pletyka, szokás szerint egy másik pletykából származik. Állítólag Katie Holmes egy szigorú szcientológista diétára van kényszerítve, aminek célja a mihamarabbi fogantatás. A pár sosem rejtette véka alá, hogy szeretnének még több gyermeket, lányuk, Suri mellé. Amióta megszületett, azóta várják az emberek, hogy újra felröppenjen a hír a gyermekáldásról. Sokan teljesen abszurdnak tartják ezt a hírt a diétáról, de valljuk csak be, Tom Cruiseról bármint el lehet képzelni. Ennek ellenére nem mindenki hiszi ezt el, szerintük abszolút nem terhes a színésznő, és a közeljövőben nem is szeretne gyermeket.
A Katie Holmes scientológus diétája a gyerekért!!

Katie Holmes teljesen elfogy és ápolatlan!


A színésznőnek nyomós oka volt arra, hogy extrém méregtelenítő diétába kezdett: kistestvért szeretne Suri lányának. Ez érthető is, de a napokban készült fotókon nem csak csontsovány, hanem ápolatlan is a színésznő!
Katie Holmes teljesen elfogy és ápolatlan!

Tom Cruise fiút csinál Katie Holmesból


Tom Cruise körül a botrányok az utóbbi időben lecsendesedni látszanak, a színész kínosan ügyel arra, hogy kinek mit mond, hol, kivel jelenik meg. Filmjei már korán sem hoznak annyit a konyhára, mint régen, kétségbeesetten szeretne visszakapaszkodni Hollywood élvonalába.Egyháza tanácsára kislányát, Surit és feleségét, Katie Holmest tolja a középpontba, a tökéletes, hétköznapi család képét erőlteti a nyilvánosságra. Tény, Suri imádnivaló kislány, de Katie Holmes az utóbbi időben inkább ijesztő látványt kelt. A korábban bájos lányból ugyanis megviselt arcú, fiús asszony lett. Katie mélyrepülése azzal kezdődött, hogy Cruise levágattatta vele hosszú, selymes haját. Katie haja egyre rövidebb és rövidebb lett. Eleinte sokan azt hitték, hogy Holmesból afféle Victoria Beckham-szerű divatbáb lesz, és azért a rövid frizura. Ám a korábban méregdrága és szuper nőies ruhák elmaradtak, és Katie-n már szoknyát is alig lehetett látni. Sminktelen, megfáradt arccal, rövid, fésületlen hajjal rótta New York utcáit. A hajdanán nőies fiatal lány csontsoványra fogyott, mellei eltűntek, bordája kilóg. A mélypont pedig kétségtelenül az volt, amikor Cruise farmerjában kezdett el mászkálni.
Tom Cruise fiút csinál Katie Holmesból

Katie Holmesnak nincs takargatni valója.


Valóban nincs,ezt mutogatni kellett!:))
Katie Holmesnak nincs takargatni valója.

Katie Holmes ötvennek látszik. Mi történt?


A harminc éves Katie Holmes-t a napokban New Yorkban kapták lencsevégre. Karikás a szeme, cserepes a szája, nem sminkel, olyan mint egy öregasszony. Mi történhetett a szépséggel?Augusztus óta New Yorkban próbál egy Broadway darabban Tom Cruise fiatal felesége. Igaz, nagyon kemény a tél idén a Nagy Almában, de ez még nem magyarázza az elhanyagolt külsőt. Scientológia és kontroll Ismerősei szerint azért depressziós Katie, mert Tom minden lépését figyelteti, állandó kontroll alatt tartja testőrök segítségével, ráadásul teljesen magára hagyta, mert ő a nyugati parton forgat és készül a Golden Globe díjátadóra, mert jelölték a díjra. Halálos fenyegetés Mások úgy látják, a nemrégiben megsűrűsödött zaklatások miatt retteg Holmes. Egy ismeretlen ugyanis állandóan halálos fenyegetésekkel bombázza őket, és Tom állítólag valóságos rettegésben él, elvesztette szokásos magabiztosságát Magány Az biztos, hogy Katie rengeteget van egyedül Surival, nem segít neki a férje, és folyton csak ígérgeti, hogy elviszi a tengerpartra, ha vége a munkájának. Holmes egyedül végezte a karácsonyi bevásárlásokat is new yorki lakása környékén.
Katie Holmes ötvennek látszik. Mi történt?

Katie Holmes


Akkor és Most!:)))
Katie Holmes

Katie Holmes mosolya


Hová lett kifogástalan fehér fogsora?
Katie Holmes mosolya
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat