Karafiáth Orsolya


Karafiáth Orsolya-A nap költője


. Az az egy fok. Gátlástalan férjvadász lett a feministából, hálóját az első bók után kivetette. Jaj neked, ki könnyen fennakadtál! Csábos tekintet helyett eztán csak vérszembe nézhetsz. Az vagy, ki baráti körben durván sérteget, otthon mégis a gyöngédség netovábbja. Ki látszólag bodyboy, vad tenyészbika, ám belül félénk filosz, a szellem ssócsöve. Úgy vélem, elég már a sok kalandozásból. Boszorkák, démonok többé ne kísértsenek. Védőpajzs leszek a női szörnyek ellen. Mellettem napfényes, nyugodt élet vár, vidám napok, melyekben nincs semmi ördögi. A fok, amennyivel szebb vagy, elég.
Karafiáth Orsolya-A nap költője

Foci kommentálás szőke ésszel l!Óriási beégés!
Karafiáth Orsolya nemzeti kultúrdémonunk megirigyelte a VB-n dolgozó szakkommentátorok munkáját és úgy döntött ezt ő is megtudja csinálni!Bele is feledkezett volna az Angol-Szlovén meccs közkinccsé tételébe,de...Költőnek is kutyaütő de a futballhoz való hozzáértése mindent alulmúl:PPP Halgasátok!

Norbi visszavág!:P


Schobert Norbi mit gondol arról, hogy Rékával, a TV2 10! című műsorában kemény beszólásokat kaptak?! A fitneszguru egyáltalán nem bántódott meg a tévében hallottakon, ám ő sem rejtette véka alá véleményét. Íme! Szókimondó embernek ismertük meg Norbit! A fitneszguru és csinos felesége, Réka mindig is megosztották a közvéleményt. Vannak, akik azt állítják, örökre hálásak lesznek nekik, hiszen az ő segítségével szabadultak meg pluszkilóiktól, mások pedig egyenesen idegesítőnek találják a Norbi-jelenséget. Schobert Norbi azt állítja, régóta nem foglalkozik a kritikákkal, így a szombati 10!-ben elhangzottakon sem húzta fel magát. Azt állítja, ő már letett annyit az asztalra, hogy ne kelljen mások véleményére adnia, csupán akkor, ha építő kritikával találkozik. Mindenesetre Norbi válaszai a 10! megmondóembereinek mondataira jó humorérzékről tettek tanúbizonyságot. Lássuk, hogy látja a fitneszguru! "Mondjuk kivel állna össze a Norbi?" - tette fel a nagy kérdést kissé cinikus hangvételben Karafiáth Orsolya. Norbi teljes mértékben egyetért a költőnővel, és ő is úgy véli, hogy soha nem választana más nőt, mint Rékát. "Soha nem találnék szebb nőt a feleségemnél, sem olyat, aki engem elvisel" - vallotta meg az update életmódrendszer atyja. Fiala János megjegyzését, miszerint olyanok ők, mint akik a Jóban Rosszban sorozatból léptek ki, Norbi megtisztelőnek tartja. Azt is hozzátette, az is igaz, hogy ők bizony együtt vannak jóban-rosszban, ám az életük nem szappanopera, hanem szerelmes regény. Norbi iróniával a hangjában azt is hozzátette, ha netán Fiala lesz a sorozat főszerkesztője, fel is kérhetné őket egy-egy karakter alakítására. A fitneszguru jót nevetett Fiala azon állításán, hogy ő és Réka csak reflektorfényben tudnak élni. "Egyikőnk sem rajong a nyilvánosságért, főleg a magánéletünk tekintetében, sőt mindketten azon vagyunk, hogyan csökkentsük a médiamegjelenéseket" - mondta Norbi, aki azt is hozzátette, roppant viccesnek találja, hogy amíg Fiala A Sztárok a fejükre estek című műsor után kígyót-békát kiabált a TV2-re, most elvállata a felkérést ugyanannál a csatornánál a megmondóemberi pozícióra. Csősz Bogi hitetlenkedésére sem maradt válasz nélkül Norbi. A modell a 10! című műsorban felvetette, hogy vajon hogyan lehet olyan kapcsolatban élni, mint a fitneszházaspáré?! Az egészséges életmód hazai úttörőjének csak hosszas gondolkodás után ugrott be, ki is egyáltalán Bogi, majd hozzátette, még akkor sem randizna vele, ha egyedülálló lenne. A fitneszguru Tóth Szabinak, a Sugarloaf frontemberének pedig csupán annyit üzent, hogy nem ők a boldogtalanok, hanem azok, akik hizlaló, egészségtelen ételeket esznek, miközben ők élvezik finom és egészséges falatokat.
Norbi visszavág!:P

Kiszel Tünci őrjöng,ismét porig alázták!!


Porig alázták Kiszel Tündét a a 10! című műsorában, amelyet máris több kigúnyolt híresség akar perelni. Immár közéjük tartozik Tünci is, aki barnára sülve és kisimult arccal érkezett haza egyiptomi üdüléséről, de az itthoni fejlemények elrontották jó kedvét. Kiszel Tünde döbbenten értesült arról, hogy másodszor is kipelengérezték a Tíz! című műsorban. Szorcsik Vikiék ugyanis a leglúzerebb sztárok listáján az első helyre sorolták. Karafiáth orsolya a szemöldökén élcelődött, Fiala János megélhetési lúzernek nevezte, sőt szerinte Kiszel Tünde csak a médiában létezik, valójában nincs is.. Mások pedig azt firtatták, hogy ki lehet kislánya, Donatella édesapja.
Kiszel Tünci őrjöng,ismét porig alázták!!
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat