Hernádi Judit


Tarján Zsófia és Hernádi Judit


A grafikus- énekes Tarján Zsófi színészi babérokra is tör, édesanyja nyomdokain jár, és mindent elkövet, hogy a világot jelentő deszkákon bizonyítson a közönségnek és a kritikus mamának is. Erre lehetősége is adódott, hiszen közös produkcióban szerepeltek: Az egy színésznő lánya című darab részben fikció, részben kettejük kapcsolatából táplálkozik.
Tarján Zsófia és Hernádi Judit

HERNÁDI JUDITMEZTELEN....

HERNÁDI JUDITkirakja a didit...

hernádi judit


fotó
hernádi judit

Hernádi Judit-Sohase mondd!nincs mit hozzá fűznöm!

A meztelen igazság Hernádi Juditról


14 évesen szexelt először, 17 évesen férjhez ment. 18 évesen megmutatta bájait a világnak, és 53 évesen még mindig megvadítja a férfiakat. Ő az a nő, aki bármikor bármit ki mer mondani. Vajon mivel fog még meglepni bennünket? Újraélheti fiatal éveit Hernádi Judit, hiszen hetek óta jószerével együtt él az ifjú csillagokkal. Olyanokkal, amilyen ő volt egykor. Igaz, ő nem tehetségkutató versenyen robbant be a köztudatba, de neki is meg kellett dolgoznia azért, hogy megismerjék a nevét. Az út, amelyen látszólag vidáman szökdécselt végig, egyáltalán nem volt akadálymentes. Sokáig egyáltalán nem beszélt magáról, így meglepetés volt, amikor Verebes István Maya című könyvéről elismerte, hogy az lényegében az ő életéről szól. Abban így mesélt a kezdetekről: Az iskolában nem voltam szép, nem voltam ismert. Éreztem az emberek viselkedéséből, hogy utálnak. Igen, mert elmondtam, hogy mi mire megy ki. És akkor még csúnya is, és kekk is. Barátnőim nem nagyon voltak, vagy inkább olyanok, akik kihasználni szerettek volna. Szép lányok, akik azt akarták, hogy kísérgessem őket, mert attól még szebbnek tűnnek.http://www.pink.hu/sztarok
A meztelen igazság Hernádi Juditról

Hernádi Judit - Kern András: Szép ez a szeptemberHernádi Judit - Kern András: Szép ez a szeptember(KHERNÁDI)

Hernádi Juditról újabb botránykönyv


A színésznő legintimebb titkairól mesél Verebes István botránykönyvében, Maya álnéven. Többen is féltik Hernádi Judit karrierjét, hiszen ki tudja, hogy milyen titkokra Újabb magyar botránykönyv a láthatáron, de ez most nem Havas Henrik tollából került ki, hanem Verebes Istvánéból. Legújabb regényének főhőse, Maya őszintén, és kendőzetlenül vall legintimebb titkairól. Ma már nyílt titok, hogy Maya mögött Hernádi Judit bújik meg, róla formázta meg Verebes a karakterét. Igen ám, de vajon mit gondol erről Hernádi Judit? Biztos, hogy tud róla, de többen is féltik a karrierjét, hiszen mi van akkor, ha túl sok személyes titokra derül fény, amit munkaadói nem néznek majd jó szemmel.
Hernádi Juditról újabb botránykönyv

Titkolt szerelme áradozik Hernádi Juditról


Sokáig nem lehetett hallani Hernádi Judit egykori brazil származású szeretőjéről, ám a férfi a napokban feltűnt a Kész átverés című show-ban. Henrique Junior ma is elragadtatottan beszél az egykor titkolt kapcsolatról és az ellenállhatatlan vonzerejű díváról.Hernádi Judit az örök nő – állítja a színésznő egykori szerelme, Henrique Junior. A harmincéves éveiben járó színes bőrű színész ugyan csak rövid és mélyen titkolt kapcsolat volt Hernádi életében, a férfi mégis élete ajándékának tekinti, hogy közel kerülhetett a ma is vonzó dívához.
Titkolt szerelme áradozik Hernádi Juditról

Hernádi Judit - Kern András: Szerelem nélkülHernádi Judit - Kern András: Szerelem nélkül (Khernádi)

Hernádi Judit-Sohase mondSohase mond

Az érett nők dicsérete-Hernádi Judit


50 felett szexisen
Az érett nők dicsérete-Hernádi Judit

Hernádi Judit - Sohase monddHernádi Judit - Sohase mondd

HERNÁDI JUDIT


JUCI
HERNÁDI JUDIT

SZOMORÚ VASÁRNAPHernádi Judit énekel

Hárommilliót érne Hernádi pucéran


Hernádi Judit a legutóbbi Csillag születik adásában megmutatta, hogy csodás idomokkal áldotta meg a természet. A kiscsillagok, Fáy Miklós kritikus és Náray Tamás divattervező is elismerően nyilatkozott lapunknak a színésznő testi adottságairól, miután egy mélyen kivágott ruhában jelent meg az RTL Klub tehetségkutató műsorában. Sőt, Hernádi testére már a nyuszis magazin főszerkesztője, Radnai Péter is felfigyelt.A színésznőnek nem árt a kor, ugyanolyan ellenállhatatlan kisugárzása van, mint huszonévesen volt.A nyuszis magazin főszerkesztője Liptai Claudia csúcsgázsijával, hárommillió forinttal csábítja a dögös színésznőt. http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=25895
Hárommilliót érne Hernádi pucéran

Hernádi dekoltázsa volt a csillag a csillagszületikben


A zsűri férfi tagjainak pillantása többször elkalandozott, a színpadi látvány helyett Hernádi Judit erősen kivágott dekoltázsát vizslatták. De a fellépőkre is mély hatást tett a művésznő bomba formája.A szombat esti Csillag születik talán leglátványosabb produkciója Hernádi Judit jókora, a ruhából kidudorodó melléhez fűződik. A színésznőből az este folyamán áradt az erotika, szexuális kisugárzását pedig a végletekig fokozta, hogy dekoltázsa alig takart valamit formás és feltűnő méretű kebléből. Az egyébként filozofikus és visszafogott Szirtes Tamás sem nagyon tudott a színésznő szemébe nézni, tekintete gyakran elidőzött Hernádi dekoltázsán. Fáy Miklós szintén bajban volt, hogy mire is figyeljen. http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=25774
Hernádi dekoltázsa volt a csillag a csillagszületikben

Hernádi - Sohase monddHernádi Judit

Verebes lecigányozta Mónikát!:P


Hajdú Péter műsorának vendége volt a nemrég megjelent, Maya című könyvvel kapcsolatban nyilatkozó Verebes István és a kötet szereplője, Hernádi Judit. Verebes, gondolván, hogy még nem hallják, érdekes megjegyzést tett...:P Verebes István azt hitte, nincs fültanúja beszélgetésének Hernádi Judittal - Megjegyzést tett Hajdú Péter késésére, közölte, Mónika és Eszenyi Enikő szokta megvárakoztatni az embereket. Hernádi felhívta figyelmét, ne bántsa Mónikát, mire Verebes azt mondta: nem bántja, hamarosan úgyis megválasztják vajdának.:))
Verebes lecigányozta Mónikát!:P

Hernádi Jucitól félnek a pasik!:P


Hernádi Judit a férfivécébe is egy férfi után megy, ha az tetszik neki – derül ki Verebes István ma megjelenő könyvéből, melyben Mayaként emlegeti a népszerű színésznőt, aki most először enged betekintést magánéletébe. Mesél szexről, szerelemről, ármányról és barátságról. Verebes lobbanékony természetűnek mutatja be főhősnőjét és magát is a szerző, aki Pók álnéven szerepel a könyvben. Megtudhatjuk például, hogy a főiskola évei alatt a színész-író kapkodott a lányok után, és fáradhatatlanul kergette az egyéjszakás kalandokat. Hernádi Judit mostanáig hétpecsétes titokként kezelte magánéletét, most viszont a Maya bőrébe bújva olyan részleteket is elárul, hogy egy alkalommal még a nyilvános vécében is rátört a kiszemelt pasira, szerelemre vadászva. „Álmodtam vele, és álmomban lettem szerelmes bele. A Gábornak hosszan köllött udvarolnom. Borzasztó! Jártam utána, benyitottam a vécébe, csak hogy az enyém legyen. (..) Amikor Pók megkérdezte, hogy miért kellett rányitnia egy férfire ilyen intim helyzetben, ezt válaszolta: Azért, mert tetszett! (..) Félt tőlem. Minden férfi félt tőlem.” Hernádi Judit a TV2 Mokka című reggeli műsorában büszkén mesélt a megjelenő írásról: – Maya nagyrészt, és hitelesen én vagyok – árulta el a színésznő, aki nem fél attól, hogy túl sokat árult el a magánéletéből. Még azt sem szégyelli, hogy olykor komoly okot adott rá, hogy féljenek tőle a férfiak – némelyiket ugyanis verte. „Végigpofoztam az utcán. (..) Kábé harmincszor költöztem el a négy év alatt, kétszer törtük össze teljesen a lakást.”
Hernádi Jucitól félnek a pasik!:P

A zenevilág hírei mára ... 04. 11.


Események: 1976 : Queen koncert, A Night At The Opera turné, Entertainments Centre, Perth, Ausztrália. 1978 Aretha Franklin és Glynn Turman házasságkötése. 1988 : Cross koncert, Modernes, Bremen, Németország. 2006 : Queen+PR koncert, Queen + Paul Rodgers turbé, Rose Garden, Portland, USA Született: 1930 Bradányi Iván dalszövegíró. Ismertebb dalok melyek szövegét írta: Paloma Blanca, Pedro kocsmája, Szeress úgy is, ha rossz vagyok, Buona sera signorina, Édes kisfiam, Ének az esőben, Merci, Chéri, Sétahajó, Tico, tico, Viva Espania. 1956 Budapesten, megszületett Hernádi Judit színésznő, énekesnő, komika. 1956 Neville Staples, The Specials, 1966 Lisa Stansfield angol énekesnő. Ismertebb dalai: This Is The Right Time, All Around The World, You Can’t Deny It. 1970 Whigfield dán modell, énekesnő. 1971 Zoy az 1998-ban alakult Desperado együttes tagja. 1987 Joss Stone, (Joscelyn Eve Stoker), énekes Elhunyt: 1977 Elhunyt Wehner Tibor Liszt-díjas zongoraművész 2006 Proof ( Deshaun Holton), Eminem együtteséből
A zenevilág  hírei mára ... 04. 11.

Kiemelt gázsi a Heti Hetesben? Mennyit kap Hernádi?:P


Azt pletykálják, hogy Hernádi Judit kiemelt gázsit kap a Heti hetesben. Ónodi György, a produkció főszerkesztője azonban cáfolja a szóbeszédet, mint ahogyan azt is, hogy a színésznővel nehéz lenne együttműködni. A főszerkesztő 10 éve dolgozik együtt Hernádi Judittal, és szerinte nagyon kedves nő, aki profin végzi a munkáját. Ónodi György azt is hozzátette, senki nem kap kiemelt gázsit a Heti hetesbenm, és tévesek azok a pletykák is, ami szerint 1 millió forintot kapnak adásonként a szereplők. A főszerkesztő kijelentette, még csak több százezer forintot sem fizetnek a humor nagyágyúinak. Pontos összeget ugyan nem akart elárulni, de viszonyításképpen azt elmondta, a Heti hetes sztárjai körülbelül annyi gázsit vehetnek fel adásonként, mint amennyit például egy szórakoztató műsorban kapnak a színészek.
Kiemelt gázsi a Heti Hetesben? Mennyit kap Hernádi?:P

Kolléganők beszélgetnek - Izgalmas rokonságA három kolléganő - Hernádi Judit, Oroszlán Szonja és Ullmann Mónika - beszélget a hivatalban egyikük legújabb rokoni kapcsolatairól.

Sohase mondd......Hernádi Judit

Süni és Barátai - A kakukk új órát kapSzereplők: Kakukk - Hernádi Judit, Röfi - Rudolf Péter, Süni - Für Anikó, Borz - Garas Dezső

1956 Április 11. (52 éve történt) Budapesten, megszületett Hernádi Judit színésznő, énekesnő, komika. Ismertebb filmek, TV filmek: Pasik, Amerikából jöttem ..., Szamba, Szerencsi fel!, A miniszter félrelép, Best of Heti Hetes, Boldog Születésnapot!. Színházi darabok: Szentivánéji álom; Sok hűhó semmiért; A pesti szín; Hello, Dolly! Édes bosszú Bánk bán.

A zenevilág hírei mára 04. 11.


Események: 1977. Elhunyt Wehner Tibor Liszt-díjas zongoraművész 1978. Aretha Franklin és Glynn Turman házasságkötése. 1984. Meghalt Járóka Sándor prímás, zenekarvezető, a népművészet mestere Született: 1930. Bradányi Iván dalszövegíró. Ismertebb dalok melyek szövegét írta: Paloma Blanca, Pedro kocsmája, Szeress úgy is, ha rossz vagyok, Buona sera signorina, Édes kisfiam, Ének az esőben, Merci, Chéri, Sétahajó, Tico, tico, Viva Espania. 1956. Budapesten, megszületett Hernádi Judit színésznő, énekesnő, komika. 1967. Lisa Stansfield angol énekesnő. Ismertebb dalai: This Is The Right Time, All Around The World, You Can’t Deny It. 1970. Whigfield dán modell, énekesnő. 1971. Zoy az 1998-ban alakult Desperado együttes tagja.
A zenevilág hírei mára  04. 11.

1979.12.31. Donna Summer - Love to Love you BabyAz MTV 1979-es szilveszteri műsora. Főszerepben: Hernádi Judit

SOS Szerelem végeSOS szerelem: csaló, hazug, kétszínű, 'városligetes'jelenetek Hernádi Judit & Szacsvai László...short film

Judit a HernádiHernádi Judit meztelen filmje és képei. Fotók, képek, sorozatok. Herndái Judit a hazai filmgyártás és televíziózás egyik régóta megbecsült szereplője, rengeteg műsorban, filmben és színdarabban szerepelt. Az egész ország ismeri. 78-ban szerzett diplomát, játszott a Vígszínházban, többnyire szabadfoglalkozásúként kereste a kenyerét. 86-ban Jászai Mari díjjat kapott, e mellett rengeteg kitüntetést szerzett, köztük a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét 2007-ben.
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat