Geronazzo Mária


Elfuserált sztárok között Geronazzo Mária
A világ legelfuseráltabb arcú női között Nicole Kidman mellett Geronazzo Maria fotóját is közölték egy amerikai internetes oldalon. Az ország legnagyobb szájú asszonyát máris rengetegen nézték meg a hírességek között, és sokan a véleményüket sem titkolták.A különös kinézetű magyar hölgy először akkor került a tengerentúli lapok címlapjára, amikor elkészítette Obama elnök tiszteletére a Happy birthday, Mr. President című videoklipjét www.rtlklub.hu

Geronazzo Mária a neten árulja bájait!


A nagy szájáról elhíresült asszony mindent megtesz, hogy előteremtse a hatalmas összeget amivel ingatlanüzlete miatt tartozik.Már a végrehajtók üldözik rondaságáról elhíresült honleányunkat,aki egy internetes oldalon Lulu néven szexuális szolgáltatásait kínálja.Kibérelhető legénybúcsúkra, több férfit is bevállal egyszerre, ám nincs benne bizarr dolgokban, ugyanakkor bárkinek hajlandó az arcára ülni!Brrr...és van aki ezért még fizet is?
Geronazzo Mária a neten árulja bájait!

Geronazzo Mária


Még az USA-ban is Híres lett...hmm...
Geronazzo Mária

Geronazzo Mária pornója deficitet termelt


Maria Geronazzo szerint becsapták pornófilmjének készítői - A tavaly forgatott műben a színésznő 12 férfit elégített ki az ajkával. A nagy port kavaró alkotás a készítők szerint deficitet termelt.Mária szerint a szerződésben 50-50 százalékban állapodtak meg mind az internetes bevételek, mind a bolti forgalmazás tekintetében.A producer szerint a veszteség tekintetében is osztozniuk kell.Geronazzo nem hiszi el hogy ilyen csúfosan megbukott és nyomozásba kezdett.
Geronazzo Mária pornója deficitet termelt

Ki 2008 legnagyobb lúzere?-6- Geronazzo Mária


Szinte a semmiből robbant be a köztudatba Geronazzo Mária [52], miután könyvben emlékezett meg arról, hogy került a szájába egy teherhajónyi szilikon és kollagén. A legnagyobb szájú asszonyról időközben több dolog is kiderült, így például az, hogy ajándékokért adta testét vendégeinke, de prostituált nem volt. Az igazi robbanás viszont pornófilmje volt, melyért még fizetett is Kovács Kovi Istvánnak. Ebben eredetileg egy focicsapatniy férfit szeretett volna kielégíteni szájával, de végül csak kilenc lelkes vállalkozó akadt. Az óriásszájú asszony azóta összeveszett Hajdú Péterrel, perrel fenyegette őt, amiből nyilván nem lesz semmi, de a legnagyobb sokkot azzal érte el, hogy Marilyn Monroe stílusában gratulált a győzelemhez Barack Obamának.
Ki 2008 legnagyobb lúzere?-6- Geronazzo Mária

Geronazzo Mária hasonlít Gollamre


. Nincs kettő négy nélkül, mégis alkalmanként felmerülhet a gyanú, hogy vannak lények, akik ugyanazok. A mellékelt bizonyíték alapján újra láthatóvá válik, hogy komoly átjárás van a valóság és a képzelt világ között. A valóság utánozza a művészetet, amely utánozza a valóságot, amely a művészetet, amely a... Önmaga farkába harapó kígyó, ugye.
Geronazzo Mária hasonlít Gollamre

Geronazzo Mária swingerklubot nyit


A hírnevét a nagy szájának köszönhető pornónagyi swingerklubot nyit, ahol már szombattól várja újdonsült vendégeit. A hely jellegéből adódón mindent szabad, de semmit sem kötelező.A klubban csakis háziasszonyként fogadom a vendégeket, az orgiákban nem szeretnék részt venni - nyilatkozta az Olaszországból hazatelepült üzletasszony, aki korábban Kovi egyik filmjében már bizonyította szexuális állóképességét.Mária olyan párokat vár, akik szeretnék egy kicsit feldobni a szexuális életüket. "A partnercsere egy ilyen klubban természetes, mint ahogy az is, hogy a férj végignézi, ahogy hitvesét egy másik férfi a magáévá teszi" - lelkendezett egy napilapnak Geronazzo.
Geronazzo Mária swingerklubot nyit

Büntetlenül sértegethette Hajdú Geronazzo Máriát


Hajdú Péter első fokon megnyerte azt a pert, melyet Geronazzo Mária indított ellene becsületsértés ügyében. A nagy szájáról elhíresült asszonyt még tavaly nevezte szörnyetegnek a műsorvezető, az Esti Frizbi című műsorában. Geronazzo megdöbbent az ítéleten, szerinte Hajdú súlyosan megsértette őt, ezért elégtételt követel, és fellebbez az ítélet ellen. A tárgyaláson, melyet a Fővárosi Bíróságon tartottak, nem jelent meg egyik fél sem, mindkettejüket ügyvéd képviselte. A másfél órás tárgyalás végén a bíró úgy nyilatkozott, hogy bár szerinte egy férfi nem nyilvánulhat meg ilyen illetlen módon egy hölggyel kapcsolatban, Hajdú sarkos kijelentése mégiscsak véleménynyilvánításnak minősül, így nem ad helyt Geronazzo keresetének.Hajdú Péter ellenben – érthető módon – elégedett volt a bíróság döntésével: – Bölcs döntés született, örülök, hogy nyertünk – mondta Hajdú. – A véleményemmel – melyben azt fogalmaztam meg, amit egyébként a közvélemény is képvisel – nem állt szándékomban megbántani az említett hölgyet, mint nőt. Azt gondolom, hogy aki számtalan műtéttel igyekszik eltüntetni az eredeti arcvonásait, annak számolnia kell azzal is, hogy az emberekből reakciót vált ki, melyek nem feltétlenül pozitív megnyilvánulások formájában öltenek testet.
Büntetlenül sértegethette Hajdú Geronazzo Máriát

Geronazzo Mária, a szex nagyasszonya


Geronazzo Mária naponta akár hétszer is elélvez.A világ talán legnagyobb ajkaival rendelkező hölgye ugyanis nemrég úgy döntött, átadja azt a hatalmas tudást, amit az évek során az ágyban szerzett, hogy ezáltal a nála végző nebulók megtapasztalhassák milyen egy valódi orgazmus. - Sajnos rengeteg nő nem tudja milyen érzés egy igazi orgazmus. Én meg szeretném mutatni nekik a jobb szex felé vezető utat.Mária úgy érzi, igazán jó tanár, hiszen óriási tapasztalata van szexuális téren. Azon nők közé tartozik, akik tudatosan viselkednek az ágyban, minden esetben saját és partnere lehető legnagyobb orgazmusára törekszik, ráadásul minél többször. - Van, hogy óránként vágyom a testiségre. Előfordult már, hogy 6-7 alkalommal volt orgazmusom egy nap alatt - ecsetelte szexuális szokásait Kovi felfedezettje.Az oktatás többek között a pozitúrákra, saját testünk megismerésére és a finom trükkök és technikák elsajátítására éleződik ki, az elméleti anyag mellett pedig gyakorlati iránymutatást is kapnak a résztvevők. - Mindent szemléltetek, aki szeretné ott helyben meg is próbálhatja, de ha valaki szégyenlős, otthon is gyakorolhat - zárta a beszélgetést a szex nagyasszonya.
Geronazzo Mária, a szex nagyasszonya

Geronazzo Mária ügyvéd és kalauz szeretett volna lenni


Geronazzo Mária saját állítása szerint azért szimpatizált a kalauzokkal, mert tetszett neki, ahogy lyukasztották a jegyet.Mint kiderült, Geronazzo mindig is szerette a zenét, hiszen zenészek között nőtt fel. Korábban egyébként kacérkodott az ügyvédkedéssel is, de nem sikerült az egyetemi felvételije. Saját elmondása szerint kozmetikus is szívesen lett volna, és a divatszakma is felmerült lehetőségként.
Geronazzo Mária ügyvéd és kalauz szeretett volna lenni

Tanár lesz a gigászi ajkú Geronazzo Máriából!


Az eddig húsz plasztikai műtéten átesett hölgy nemcsak a filmvásznon és a sztriptízrúdon próbálja ki magát: tanárnak készül Geronazzo Mária, ám nem matekot és nem is magyart fog oktatni. Nevezhetnénk a legek emberének is a magyar plasztik királynőt, aki ma már nemcsak arról ismert, hogy testének bizonyos pontjait mesterségesen növesztette óriásira, hanem újabb és újabb szakmai kihívások után néz. Alig egy évvel ezelőtt még Kovi vadiúj felfedezettje volt, pornószínésznőként kereste a betevőre valót, fél éve viszont a rúdról igyekezett a sztriptíz világába betörni. Most ismét váltott, talán ez lesz a szakmai csúcs, nemsokára kiderül. Geronazzo Mária ugyanis tanárnak készül - de nem a szó szoros értelémben. A sztár a Fókuszban mesélt arról, hogy repertoárjában az önbizalom növelése, lélek felfrissülése és különböző erotikus praktikák szerepelnek mindkét nem számára. A helyiség már meg is van a klubszerű összejövetelekhez, ahol tanárként bizonyít majd Mária. Schaffler Nina transszexuális művésznő segíti a munkáját mint háttérasszisztens. Sminket és stílust, öltözködést oktat. Mestere a női igényeknek és a férfiak lelkébe is belelát. Geronazzo Mária egyébként a csoportterápia híve - hamarosan kiderül, miként boldogul: főként élettapasztalatára és buja fantáziára hagyatkozik.
Tanár lesz a gigászi ajkú Geronazzo Máriából!

Vénuszdombot villantott Geronazzo Mária.


Maria Geronazzo nem a szakácstudományát, hanem pőre alsótestét villantotta a Hal a tortán ma esti adásában. A nagy szájáról elhíresült Maria tette mindezt azután, hogy a Megasztár 4-ből ismert Bencsik Tamarának elárulta, hogy bugyit és melegítőt nem szívesen hord, mert kényelmetlennek tartja.
Vénuszdombot villantott Geronazzo Mária.

Geronazzo Mária bárkinek megtanítja


Egyszer csak, szinte a semmiből jelent meg a tévé képernyőjén egy asszony, akin eddig 17 plasztikai műtétet hajtottak végre és száját már olyan vastagra kollagénezték, hogy abba többen beleborzongtak. Elfogyasztott négy férjet, de mivel mindegyik megcsalta és kihasználta, úgy döntött, itt az ideje annak, hogy úgy éljen, ahogy szeretne. Mivel vagyona nem kicsi, saját pénzen és kilenc pasival leforgatott egy pornófilmet Kovi rendezésében, majd kiadta első önéletrajzi könyvét, amelyben igencsak sikamlós történeteket mesél el. Mivel látta, hogy szegény magyarok milyen tökéletlenek az erotika terén, Geronazzo asszony újra írásra adta a fejét. Az új műben a hódítás titkait osztja meg a nagyérdeművel, DVD melléklettel ellátva. A kisfilmekben ő maga mutatja meg, hogy mit hova kell tenni ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen! Előtte azonban iskolát nyit! Hogy mit lehet tanulni Máriától? Lássuk csak: a megfelelő öltözködési és frizura stílus kiválasztását, hódítást, erotikát, és a nebulók kapnak némi lelki tréninget is!
Geronazzo Mária bárkinek megtanítja

Mihaszna celebek-Geronazzo Mária


Mint a mellékelt ábra is mutattja, ő az aki szanaszét műtette magát, majd énekelt Barack Obamának, hogy gratulációját fejezze ki. Aztán nem történt semmi és feltehetően nem is fog. Az ő celebsége azonban teljességgel kiszámíthatatlan. Akármikor eltűnhet, majd újra felbukkanhat, persze kérdés, hogy kiemelkedik, vagy megmarad B-kategóriás celebnek.
Mihaszna celebek-Geronazzo Mária

Akiktől égnek áll a magyarok haja-Geronazzo Mária


„Magyarország szája” címet is kiérdemelhetné, mert egymás után ötször töltötték fel ajkait kollagénnal... És ha ez még nem lenne elég, saját élvezetre leforgatott egy olyan pornófilmet, amelyben egyszerre 9 férfit elégít ki.
Akiktől égnek áll a magyarok haja-Geronazzo Mária

Geronazzo Mária szexguru akar lenni


Erotikus műsort akar vezetni a nagyszájú nő. A menedzsere puhatolózik, a TV2 beintett.
Geronazzo Mária szexguru akar lenni

Geronazzó szemet vetett Hujber Ferire!


Meghökkentő beszélgetésnek lehettünk tanúi az RTL Klub Reggelijében. Geronazzo Mária korábbi férjeiről beszélt, miközben kijelentette, Hujber Feri korban épp illene hozzá.Máriának eddig négy férje volt, az utolsó 11 évvel volt fiatalabb, mint ő. Állítása szerint annyira temperamentumos, hogy hozzá csakis a fiatalabb fiúk illenek, ők tudják követni a tempót, ahogyan él. A nagyszájú nőként emlegetett hölgy jelenleg szingli, de mint mondja, nem kizárt, hogy még néhányszor férjhez megy.A beszélgetés közben szóba került, hogy a műsorvezető, Hujber Feri is illene Máriához, mire a színész rettenetesen zavarba jött. Kijelentette, ezért az interjúért, majd kap otthon a feleségétől. Ráadásul a végén Mária még meg is puszilta Ferit, ami végképp feltette az i-re a pontot.
Geronazzó szemet vetett Hujber Ferire!

A világ tíz legnagyobb két lábon járó melle


Gigantikus melleket említve elsőként még mindig Lolo Ferrari jut az eszünkbe, pedig a melleiért az életét adó fotómodell csak tizedik a legnagyobb keblű nők között. A csúcsot 1999 óta egy 50 éves asszony tartja, akinek egyenként 18 kilót nyomnak az ikrei. De ne feledkezzünk meg Heart kisasszonyról sem, akinek melltartója egy atrocitás során Jack Nicholson fejére került, Rhiannonról, akinek kinézetére hajt Geronazzo Máriánk, és a listánkban szerepel két olyan asszony is, akiknek folyamatosan növekszik az implantátuma.
A világ tíz legnagyobb két lábon járó melle

Geronazzo élménygyűjtő !


Beismeri, hogy interneten hirdeti a testét, de ezt nem tartja kurválkodásnak a nagyszájú nő. Véleménye szerint ugyanis, ha kölcsönös szimpátia alapján jön létre az aktus, a juttatások, ajándékok ellenére sem nevezhető prostitúciónak. Az asszonyt pillanatnyilag nem is egy, hanem hat pasi pénzeli, egyikőjük sem magyar, mert az itthoni férfiak csórók ahhoz, hogy megfizessék.Lulu névvel egy internetes oldalon, a Mistress.hu -n hiredeti a testét Geronazzo Mária. Az adatlap tanúsága szerint a leginkább Kovi pornófilmjével a köztudatba robbant nagyszájú asszony análszexet nem, de pisiszexet és különféle szerepjátékokat is vállal, mi több, még a kényszerfranciától sem riad vissza, ha éppen arra szottyan kedve az őt akaró férfinak. Geronazzo a lányok, párok részt is kipipálta a felsorolásban, de zárójelben hozzáfűzi, hogy igazából csak az utóbbi felel meg számára, szóló csajokat nem vállal. Hát érdekes elképzelései vannak a prostitúcióról.
Geronazzo élménygyűjtő !

Százezrekkel verte át ismerőseit Geronazzo


Több százezer forintot csalt ki ismerőseitől Geronazzo Mária – értesült a Bors. – A nagy szájú nő a fodrászát és egy ruhákkal foglalkozó asszonyt is megrövidített. A károsultak nem fordulnak rendőrséghez, bíznak benne, hogy cikkünk megjelenése után Geronazzo hajlandó lesz fizetni.Mária tagadja a vádakat.Jelentős összeggel tartozik ismerőseinek Geronazzo Mária. A Bors értesülései szerint a nagy szájú asszony több százezer forint értékű kiegyenlítetlen ruhaszámlát hagyott maga után Simon Mária ruhakereskedőnél, fodrászánál pedig ötvenezer forintos tartozást halmozott fel. http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=22707
Százezrekkel verte át ismerőseit Geronazzo

Óriási veszteség:P Geronazzo Londonba megy!


Sorra buknak meg a vállalkozásai Geronazzo Máriának, aki a prűd magyarokat elhagyva ősztől Londonban próbál szerencsét.A Brit főváros pénzes hölgyeit igyekszik tanítgatni ezentúl miután értetlenül nézi miért is fuccsoltak be itthoni vállalkozásai.Csalódott a magyar emberek, legfőképp a magyar nők temperamentumában Geronazzo Mária akik nem értékelve az ő hihetetlen tudását és nem kértek az okításaiból.Így sajnos a londoni kitartójának egyre mélyebben kell a zsebébe nyúlnia.Az Úr évek óta biztos támasza az ajkairól elhíresült Máriának.
Óriási veszteség:P Geronazzo Londonba megy!

Geronazzó Máriát üldözi a végrehajtó


Jogszerűtlen lakásértékesítési ügyletbe keveredett és emiatt 7,5 millió forint megfizetésére kötelezte a Fővárosi Bíróság Geronazzo Máriát. A nagy szájú életművész ezért egy fillért sem láthat kemény munkával megszerzett gázsijából, amit közvetlenül a végrehajtónak utalnak. – Beszálltam egy lakásértékesítéssel kapcsolatos üzletbe, amit egy ismerősöm vezetett. Én sajnos jóhiszeműen aláírtam egy papírt, amit nem kellett volna, a barátom pedig lelépett a pénzzel. A bíróság arra ítélt, hogy én fizessem vissza a beszedett összeget, ami nincs is nálam. Remélem, a könyvem bevételéből majd többet tudok törleszteni, de így is igyekszem. Feltehetően a végrehajtó cég nem csak a pornófilm-producert, hanem Geronazzo többi lehetséges munkaadóját is megkereste. http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=22142
Geronazzó Máriát üldözi a végrehajtó

Geronazzó Mária sztár lesz Amerikában?


A hatalmas szájával hódító médiajelenség ismét aratott Amerikában. Elnöki köszöntője után most egy, a plasztikai műtétek sikerességét firtató listán szerepel.Geronazzo Mária belevéste magát az amerikaiak memóriájába. A különös kinézetű magyar hölgy először akkor került a tengerentúli lapok címlapjára, amikor elkészítette Obama elnök tiszteletére a Happy birthday, Mr. President című videoklipjét. Most újfent toplistás hellyel „büszkélkedhet”. Igaz, ez talán nem akkora dicsőség, miután a leginkább eltolt plasztikai műtétek listáján szerzett magának előkelő, top tízes helyet. Egyébként, mivel a neve kissé bonyolult a helyieknek, a lista készítői egyszerűen csak, mint a Magyar Szörnyet emlegetik.
Geronazzó Mária sztár lesz Amerikában?

Mariska:


Geronazzo Mária testére lehet licitálni. Elmondása szerint akkora érdeklődést mutatnak iránta a férfiak, hogy indított egy kampányt, miszerint a legjobb és legérdekesebb ajánlatot tevő férfivel tölt el egy éjszakát.
Mariska:

Voksán Virág: Ki az a Lang Györgyi? Melyik dagadt?


Egymásnak ugrott a szexi DJ és a Pa-dö-dő énekese! Voksán Virág: Ki az a Lang Györgyi? Melyik dagadt Voksán Virág azért kritizálta Geronazzo Máriát, mert nem értette, miért plasztikáztat, ő, ha kötelező lenne, sem tenne ilyet - mondta. Lang Györgyit felháborította a kijelentés, a blogján vette védelmébe a bevallása szerint neki egyre szimpatikusabb Máriát. Györgyi megírta: lehet, Virág azt gondolja magáról, ő nincs átszabva? Akkor az ő tévéjével komoly gondok vannak, mert az azt mutatja, hogy a nő "jól meg van varrva." Voksán Virág szerint a szájfeltöltése és mellplasztikája még nem jelenti azt, hogy jól megvarrták: túlzásokba nem esne. A playmate egyébként először nem tudta eldönteni, kiről is van szó. Visszakérdezett, ki az a Lang Györgyi, melyik a két tagadt nő közül - adta hírül a Napi Ász. Voksán Virág korábban elárulta, miért töltette fel másfél éve az ajkát. A szexis szépség tisztában van azzal, hogy egy pasit nemcsak a külső izgat, mégis vonzóbbnak érezte magát egy kis "kiigazítással". Véleménye szerint a férfiak többségét az orális örömök közben sokkal jobban izgatja egy vastagabb, mint egy vékonyabb száj. Virág úgy érzi, mióta máshogy mutat az ajka, a róla készült fotók is jobbak. Virágnak egyébként a pasik méreteit illetően is megvan a határozott elvárása. Számára egy magyar átlag feletti, 4-5 centivel nagyobb hímvessző méret az ideális. Fontosnak tartja a jó szexet - elmondása szerint ki sem bírja enélkül két hétnél tovább -, de úgy véli: a szexualitásnak és a belső tuljadonságoknak összhangban kell lenniük. A DJ és playmate számára nem lényeges, hogy milyen vastag egy férfi pénztárcája. Ő ugyanis beéri olykor egy-egy gyertyafényes vacsorával és mozival is - árulta el.
Voksán Virág: Ki az a Lang Györgyi? Melyik dagadt?

Ki 2008 legnagyobb lúzere?-7-Hajdú Péter


Hajdú Péter szokásától eltérően hetek óta nincs a porondon, így nem tudni, mit vett nejének karácsonyra, ahogy az sem derült ki, mivel lepte meg az anyukáját. Azt azért tudjuk, nem együtt karácsonyozik nejével. A mester januárban azzal lepte meg a bulvárra fogékony olvasótábort, hogy ő és kedves neje ? akkor még barátnője ? Mauritiuson töltötte fel A- és D-vitamin készletét , majd ezt követően egy huszárvágással kikérte magának, hogy nem néz ki jól. Pedig gyönyörű. Viszont tévedett, mikor azt hitte, jópofa dolog elkésni a saját eljegyzéséről, és ezt megfejelni azzal, hogy úton-útféle reklámozza is, már vérlázító. Ezt még megbocsátotta a CKM címlapján domborító Sarka Kata, de nem volt ugyanilyen elnéző Geronazzo Mária, akit szörnynek nevezett az egyik adásban Mr. Frizbi. A nyarat egy jó hajléktalan show forgatásával kezdte Hajdú, párhuzamosan ezzel rendszeresen beszámolt a családalapítási terveiről is. Miután a naptármódszer hatékonynak bizonyult, előrébb kellett hozni az esküvőjüket , a nászútra pedig a terv szerint a nőgyógyászt is magukkal vitték volna : csak a biztonság és a hír kedvéért. De közbejött a gazdasági válság, így senki sem utazott el végül. Szeptemberben egy asszony azzal vádolta meg a műsorvezetőt: földönkívüli , és nemcsak ő, de a születendő gyermek is. Ilyet még nem állítottak senkiről a magyar médiában, úgy látszik ez is a nevéhez fog fűződni. A barna herceg decemberig csöndben volt, majd a karácsonyi szellemiség nevében a rosszallását fejezte ki, mikor olvasóink a legmihasznább celeb címet Kiszel Tünde és Geronazzo Mária után, neki ítélték. Az Esti Frizbiben végül előadást tartott az erkölcsös bulvárújságírásról hogy a következő jelenetben riportalanyának tett ígéretét megszegve tegye fel a kérdést Hargitai Beának: terhes-e . Hajdú Péter 2008-as ténykedése semmihez sem foghatóan színes, mozgalmas, akár csak egy brazil szappanopera
Ki 2008 legnagyobb lúzere?-7-Hajdú Péter

Komárnak hatszor volt trippere!:P


Érdekes, sőt bizarr témák kerültek szóba a Hal a tortán hétfői adásában. A társaságot elnézve persze ez egyáltalán nem meglepő. Komár László Geronazzo Máriát, Keleti Györgyit, Terry Blacket és Tóth Szabit látta vendégül a főzősműsor tegnapi adásában. Ám nem csak az ételek, a témák is kissé pikánsra sikeredtek, olyannyira, hogy a gulyásleves kanalazgatása közben Komár László fiatalkori nemi betegségeiről beszélt. A magyar Elvis elárulta, hogy hatszor volt tripperes, köszönhető ez hiperaktív szexuális életének. A kijelentésen a nem kifejezetten szemérmességéről elhíresült Keleti Györgyi is elcsodálkozott. Meg is jegyezte, hogy bár neki még sosem volt trippere, ha lett volna is, biztosan nem dicsekedne vele ország világ előtt.
Komárnak hatszor volt trippere!:P

Akikre felnézek3


Geronazzo Mária
Akikre felnézek3

napi hírlevél 2009. II. 24. KRESZ-tesztek Angol tesztek Autó Nyári táborkereső Az én sztorim! Bulifotók Moziműsor Tévéműsor Karikatúra Hírajánló Szado-mazo botrányba keveredett egy Békés megyei tanár? Békés megye - Újabb pedagógusbotrány, ezúttal egy Békés megyében: egy általános iskola történelemtanárt azzal vádolnak, hogy egy szado-mazo oldalon hirdeti magát. Az érintett cáfol, az iskola kivár - írja a Blikk. Amikor a férfiak túlbeszélik a nőket Meglepő újdonság, hogy a férfiak egyáltalán nem szótlanok. Amíg arra törekednek, hogy a nőket fessék le pletykálkodó egyedeknek, addig a kutatások rámutattak arra, hogy pontosan ennek az ellenkezője igaz. Szarvasi család tragédiája az M7-esen Szarvas - Egy 33 éves szarvasi férfi vesztetette életét abban a balesetben, mely az M7-es autópályán történt a Somogy megyei Szegerdőnél. A BMW utasa, az elhunyt férfi felesége súlyosan megsérült. Szerelem az általánosban: a tanteremben szexelt két diák Szeghalom - Iskolaidőben, tanítási órán egy üres osztályteremben élt beteljesült szerelmi életet egy 13 éves, hatodik osztályos diáklány és egy 16 éves, nyolcadik osztályos fiú Szeghalmon a Tildy Zoltán Általános Iskolában — írja a beol.hu. Kasztrálta magát, aztán még föl is jelentik Szabadka - Hatóság félrevezetése és a köznyugalom megzavarása miatt feljelenti Szabadka polgármestere azt a vajdasági magyar férfit, aki azt állította, hogy rablók kasztrálták a városban - írja a Népszabadság. Jegyzet Ha Szeged... "A presztízsberuházások elkészülésének időpontja még mindig bizonytalan, és emiatt zavar van a programhelyszínek körül." Könnyű Szextanárnő lett Geronazzo Mária Legolvasottabb cikkek Egyre valószínűbb, hogy bűncselekmény áldozata lett Ophélie Orgia miatt rúgtak ki rendőrtisztis diákokat Iskolaigazgatót bántalmaztak Makón Ophélie-ügy: Lánchíd, a rejtélyek hídja Makó: a szülők szerint Almási Pál bántotta a gyerekeket Friss galériák A mai nap szépe: Kónya Bianka Friss képek: Csipkerózsika Szeviép Szeged - Zala Volán Álláskínálat: Műszaki előkészítő Építésvezető Könyvelő Takarítónő (segédlaboráns) Értékesítő Ingatlankínálat: Kis lakások Szeged, Kormányos u. 20. alatt épülő társasházban eladók!... Szegeden 1+2-es, második emeleti, szerkezetkész lakás eladó. Érd.: 70/551-0707... SZEGEDI üzlethelyiséget bérelnék, lehetőleg a külső körúton belül. Feltételek:... Szeged-Tarjáni, felújított, 60 m2 lakás eladó. Irányár: 7.100.000,-. 485-208. Szeged, Vág utcai, felújított, 73 m2 lakás eladó. Irányár: 8.500.000,-.... Hírlevél leiratkozás | Impresszum

Geronazzo megbánta, hogy pornózott


Geronazzo Mária elmondta, hogy rettentően kíváncsi volt a pornó világára, és ezért kipróbálta magát benne. Szerencsére Kovi is nyitott volt az ötletre. A forgatások után azonban rájött, hogy ez nem az ő asztala, és úgy döntött, hogy soha többet nem megy bele ilyesmibe. "Kicsit azért megbántam, most pedig helyre kell állítanom a renomémat" - vallotta Mária. A nagy szájú nő azt is elmondta, hogy most már biztosan tudja, hogy nem a pornó, hanem a finom erotika az ő területe, amit hamarosan iskolájában is tanítani fog.
Geronazzo megbánta, hogy pornózott
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat