Erdőhegyi Brigitta


Erdőhegyi Brigitta-Kis meglepetés.............................

Erdőhegyi Brigitta-Engedj el...................................

Erdőhegyi Brigitta új clipjeSugar Daddy

Erdőhegyi Brigi: "Hálás vagyok a torokszorító pillanatokért" Erdőhegyi Brigi: "Hálás vagyok a torokszorító pillanatokért"


Erdőhegyi Brigitta régi álma vált valóra azzal, hogy egy saját show műsort alkothatott. Bár már hét éve a belvárosi Cotton Club elsőszámú énekesnője, most egy olyan revü-estet készített a '20-as, '30-as évek jegyében, amire már régóta készült. Az énekesnő táncos múlttal is rendelkezik, így most minden szempontból kiteljesedhet a színpadon.
Erdőhegyi Brigi: "Hálás vagyok a torokszorító pillanatokért" Erdőhegyi Brigi: "Hálás vagyok a torokszorító pillanatokért"

Svájcba vinnék feleségnek Erdőhegyi Brigittát


Két svájci úriember is esdekelt már Erdőhegyi Brigitta kezéért, ám hiába. Az énekesnő bár szereti a svájciakat, mégsem állt kötélnek. Igaz, nem ő az egyetlen, akit meglepő ajánlatokkal ostoroznak a külföldi férfiak. A magyar nőket köztudottan az egész a világon imádják a pasik, így egy-egy külföldi nyaralás alkalmával helyi uraságok tucatjai kérnek randit még az itthon átlagosnak számító lányoktól is, nem beszélve olyan szépségekről, mint Brigitta és Zimány Linda. Az olasz pasikat nagyon kedvelem, bár találok bennük is kivetnivalót. Nagyon hevesen udvarolnak, de ha megszereznek egy nőt, akkor már lankad a lelkesedésük. A svájciakat szeretem a legjobban, mert visszafogottak, de azért tudnak élni. Egyébként már házassági ajánlatot is kaptam két svájci fiatalembertől. Nem fogadtam el, mert nem volt meg a megfelelő érzelmi háttér, és nem is tudtak igazán meghódítani. Brigitta véleményét Zimány Linda is osztja: - Nyaralásaim során sok nemzet férfijával találkoztam és bizony sokan próbálkoztak is. Eddig azonban még egyetlen külföldi fiúnak sem sikerült meghódítania. Nem azért, mert nem tetszettek. Azt szokták mondani, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar és ezt én is így gondolom. Éppen ezért akárhányszor megismerkedtem egy pasival, mindig ott motoszkált bennem az érzés, hogy bármikor átverhetnek – mesélte el tapasztalatait az RTL Klub Reggeli című műsorában Zimány Linda. A szőkeség rengeteg rémtörténetet hallott már külföldön szövődött szerelmekről, melyeknek nagyon rossz vége lett. Szerinte az is nehezíti az ismerkedést, hogy akármennyire is jól tud valaki angolul, nyelvi nehézségek mindig lesznek a két fél között. - Sokszor elképzeltem, hogy milyen lenne veszekedni mondjuk egy spanyol sráccal. A magyar nyelv annyira kifejező, hogy nagyon sok szót nem is lehet átfordítani angolra vagy más nyelvekre. Pedig nekem szükségem van ezekre a finomságokra – véli a modell. Lindát egyik nemzet fiai sem bűvölték el még maradéktalanul. Eddig leginkább a spanyolok nyerték el tetszését, de tapasztalatai szerint ők nem beszélnek jól angolul. Külsőre az ausztrálok és a déli típusú férfiak a zsánerei.
Svájcba vinnék feleségnek Erdőhegyi Brigittát

Erdőhegyi Brigitta- Kis meglepetéskis meglepetés

Erdőhegyi BrigittaKis meglepetés

Erdőhegyi Brigittabizalom

Erdőhegyi Brigitta-Engedj el

Engedj elErdőhegyi Brigitta

BizalomErdőhegyi Brigitta- Bizalom

Erdőhegyi Brigi: Mindenki igyekezett lebeszélni a furcsa szerelemről


"Az első emlékezetes és ezzel együtt meghatározó élményem kb. 12 éves koromban történt" Ki hinné, hogy a nemrégiben a Bizalom című dallal jelentkező és ezzel együtt egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Erdőhegyi Brigitta élete egy nyaralás során változott meg. A csinos énekesnő gyermekkora a balett jegyében telt, tudta, hogy neki közelebbi kapcsolatba kell kerülnie a zenével, ami egy véletlen folytán meg is valósult. "Az első emlékezetes és ezzel együtt meghatározó élményem kb. 12 éves koromban történt, amikor a nagypapám fiókjában kutattam - merő kíváncsiságból - és megtaláltam az Azok a 20-as évek - magyar jazz zenészek közreműködésével című bakelitet" - mesélte Brigi. A kislány titokban gyorsan feltette a lemezjátszóra, és olyan boldogság öntötte el, amihez foghatót emlékei szerint még sohasem élt át. Ekkor hallott ugyanis először swing-et. "Szerelmes lettem ebbe a műfajba és egy célom volt, valamilyen formában legyen közöm ahhoz a zenéhez, ami ennyire felvillanyozott. Nem is tétlenkedtem sokat, így kicsivel később elkezdtem klasszikus hangképzést tanulni és nemsokára az utam Garay Attila, világhírű jazz zongoristához vezetett és nála tanultam jazz-éneklést." A sors érdekes fintora, hogy már hosszú évek óta járt a kiváló szakemberhez, amikor egy órára elvitte a lemezt, mint élete meghatározó kincsét és akkor kiderült: a nagyszerű tanár közreműködött, és énekelt is a lemezen, ami tulajdonképpen megváltoztatta az életét. "Természetesen akkoriban mindenki le akart beszélni arról, hogy egy 20 éves lány ne egy ilyen műfajra fecsérelje az idejét, de a szerelemmel - mint tudjuk - nem lehet szembe menni. Ez a zene azóta is napi szinten boldogságot csempész az életembe és soha egy percig sem éreztem elveszettnek az ezzel eltöltött időt. Áldom azt a napot, amikor nagypapám fiókjában kutattam."
Erdőhegyi Brigi: Mindenki igyekezett lebeszélni a furcsa szerelemről
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat