Emma Watson


emma watson


ez elgondolkodtató
emma watson

emma watson


érdekes póz
emma watson

Levágták Emma Watson lábát


Nevetségesen eltorzított fényképekkel kampányol 2010-ben a Burberry divatház. A fotókon Emma Watson pózol férfimodellek társaságában - utólag azonban a rengeteg módosítás miatt úgy tűnik, mintha a Harry Potter sztárja féllábú lenne.A fotómanipulálás új katasztrófájának nevezték szakértők azokat a fényképeket, amelyekkel a Burberry divatház 2010-es kollekcióját reklámozzák. A kampány Emma Watsonra, a Harry Potter-filmek sztárjára épít, aki sikkes ruhákban, több férfimodellel, köztük öccsével pózolt - az eredmények tanúsága szerint kifacsart vagy torz végtagokkal.Az egyik fotón különösen nagyot hibázott az a képszerkesztő, aki az utómunkát végezte: úgy tűnik, mintha Watsonnak nem lenne jobb lába. A nadrágszárai sem egyforma hosszúak, jobb karja pedig annyira kifacsarodott, mintha csontok sem lennének benne. Jobb hüvelykujja pedig nincsen. Többen úgy vélik, hogy a képek azért lettek ilyen furcsák, mert a vezetőség csak a fotózás után, az utómunkálatok során döntötte ez, hogy más pózban szeretné látni a színésznőt, így a képszerkesztő programmal testrészeit egyik helyről a másikra pakolták - .http://www.borsonline.hu
Levágták Emma Watson lábát

Emma Watson fake


Emma Watson meztelen
Emma Watson fake

Emma Watson


Fake
Emma Watson

Emma Watson hálás Rowling-nak


A Harry Potter filmek gyönyörű, fiatal főszereplőnője elárulta, hogy egész életében hálás lesz a regények írójának. Emma Watson, aki a Harry Potter sorozat bájos és elképesztően okos boszorkányát, Hermione Grangert alakítja nagyon hálás a regény szerzőjének, J.K. Rowlingnak és felnéz rá. „Az elején, amikor még írta a forgatásokat, kicsi volt még a gyereke, szóval tényleg nagyon sokat kellett dolgoznia. Most, hogy elkészült az összes regény, sokkal több ideje van, jobban részt vesz a filmek készítésében. Sokat van velünk és egy kicsit hasonlítunk egymásra, nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Egy nagyon kedves és odaadó hölgy. Csodálatos dolog, hogy megismertem.” – mondta Emma a világhírű írónőről. A 19 éves színésznő azt is beismerte, hogy hatalmas űr támad majd az életében, ha valamennyi film elkészül majd, de bízik benne, hogy a következő generációk is megnézik majd a részeket. http://href.hu/x/9ofh „Egy nagy lyuk lesz majd ott. De azt hiszem sokan alábecsülik a sorozatot. A következő generációk ugyanúgy elolvassák majd a könyvet és remélem a filmeket is megnézik majd. Mindenki azon dolgozott, hogy klasszikussá válhassanak.” – tette hozzá Watson kisasszony.
Emma Watson hálás Rowling-nak

Emma Watson Oops


Emma Watson Párizsban született 2 ügyvéd, Jacqueline Luesby és Chris Watson első gyermekeként. Nevét apai nagyanyja után kapta aki szintén Emma Charlotte Duerre Watson volt. 3 éves volt, amikor megszületett öccse, Alexander. Watson 5 éves volt, amikor szülei elváltak, és nem sokkal a válás után édesanyjával és öccsével együtt Oxfordba költöztek. Édesapja új kapcsolatából két ikerlány, Nina és Lucy valamint egy fiú, Toby született. Watson két féltestvére, Nina és Lucy részt vettek a Balettcipők c. film válogatásán.
Emma Watson Oops

Emma Watson bugyivilantással bobta fel a bemutatót


Nem volt kegyesek az égiek a Harry Potter film hatodik részének sztárjaihoz. Felhőszakadás fogadta a londoni bemutatóra vörös szőnyegen érkező színészeket, akik bőrig áztak, igaz, Emma Watsonnak ez kifejezetten jól állt. Az ítéletidő a királynő kerti partiját sem kímélte.Egy pillanatra úgy tűnt, Emma Watson megússza a hidegzuhanyt, elállt az eső, amikor megjelent, de végül az ifjú színésznő is bőrig ázott. – Azt hittem elég varázslatos vagyok ahhoz, hogy kisüssön a nap, de tévedtem! – viccelődött Emma, akinek vizesen még jobban állt a hosszú selyemruha. Sőt, amint felemelte földet söprő szoknyáját, bugyivillantással is megörvendeztette rajongóit. http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=22174
Emma Watson bugyivilantással bobta fel a bemutatót

Emma Watson nude 1


fake
Emma Watson nude 1

Emma Watson(Hermione) átváltoztatva


tegnap este kicsit photoshoppoltam:))) azért ezen a képen látható eléggé hogy mire képes a program, és én még csak nem is vagyok igazán profi...bár a manuszról egész jól eltüntettem a ráncokat nem?:)))viszont az Emmának a vörös haj is jól áll (na meg a barna szem helyett a zöld:))))
Emma Watson(Hermione) átváltoztatva

HERMIONE (EMMA WATSON) NUDEvágott:)

Emma Watson


Emma Charlotte Duerre Watson (Párizs, 1990. április 15.) angol filmszínésznő. Első jelentős szerepét az azonos című regényből készült Harry Potter és a bölcsek köve c. filmben kapta, amelyben az egyik főszereplőt, Hermione Grangert alakította. Watsont 9 évesen választották ki Hermione szerepére, a korábbi években kizárólag iskolai darabokban játszott.2001-2007-ig összesen öt Harry Potter-filmben szerepelt, Daniel Radcliffe és Rupert Grint oldalán. A közeljövőben további két filmben fog szerepelni: a Harry Potter és a Félvér Herceg, illetve a két részesre tervezett Harry Potter és a Halál ereklyéi c. filmekben.Watson a filmeknek köszönhetően számos díjat elnyert, és több mint 10 millió fontot keresett.Watson Párizsban született egy ügyvédházaspár első gyermekeként. Nevét anyai nagyanyja után kapta. 3 éves volt, amikor megszületett öccse, Alexander. Watson 5 éves volt, amikor szülei elváltak, és nem sokkal a válás után édesanyjával és öccsével együtt Oxfordba költöztek. Édesanyja később újra férjhez ment, és két fia született, míg édesapja új kapcsolatából két ikerlány és egy fiú született. Watson két féltestvére, Nina és Lucy részt vettek a Balettcipők c. filmválogatáson.Watson 5 éves korában felvették az oxfordi Dragon School nevű bentlakásos intézménybe. 7 éves korában megnyert egy szavalóversenyt és ekkoriban határozta el, hogy színésznő lesz. Számos iskolai darabban szerepelt, de sohasem tanult színészetet. 2003-ban felvették a Headington Schoolba, egy leányiskolába, ahol angolt, történelmet és művészetet tanult. 2006-ban sikeres érettségi vizsgát, valamennyi tantárgyból jelesre vizsgázott. Jelenleg 2 éves egyetemi előkészítőjét végzi, és tervei szerint filozófiát fog tanulnia a Cambridge Egyetemen. Angol anyanyelve mellett folyékonyan beszél olaszul, franciául és németül is. Szabadidejében szívesen táncol, énekel, gyephokizik, teniszezik, emellett a művészetek is nagyon érdeklik.Habár Watson elmondása szerint nagyon szeret játszani, mégsem sem akarja abbahagyni az iskolát a színészet miatt. "Az emberek nem értik, hogy miért nem akarom megtenni... az iskolának köszönhetően kapcsolatban tudott maradni a barátaimmal és a valósággal." Nagyon boldog, hogy a filmeknek köszönhetően jó barátságba került Daniel Radcliffe-fel és Rupert Grinttel, és barátságukat igen nagyra értékeli.
Emma Watson

Emma Watson leiskolázza Kelly-t


A Harry Potter filmek főszereplője, Emma Watson bebizonyította, hogy nem csak szép, de eszes is, hiszen a 18 esztendős színésznő kitűnő érettségi vizsgát tett és a cambridge-i egyetemre készül, filozófiát hallgatni. – Büszke vagyok az eredményeimre, számomra fontos a tanulás. Nem biztos, hogy mindig színésznő leszek, nem tudhatom, mit hoz a jövő, nem árt, ha van végzettségem – mondta előrelátóan Emma. Ezzel szemben Kelly Osbourne arról prédikál betelefonálós rádiós műsorában, hogy az érettségi egyáltalán nem fontos, hiszen neki sincs, mégis boldogul. – Az embereket stresszelik ezekkel a vizsgákkal! Nem helyes, hogy a tinik gyomorgörccsel élnek hónapokon át és úgy kell érezniük, hogy összedől a világ, ha nincs meg az érettségi! Senki nem lesz okosabb, attól, hogy papírja van – magyarázta a Ozzy Osbourne lánya. A műsor után számos szülő tett panaszt a rádióállomásnál, hogy gyermekük Kelly tanácsaira támaszkodva nem tartja fontosnak az érettségit.
Emma Watson leiskolázza Kelly-t

Emma Watson--Harry Potter...interjú

Hullarészegen-Emma Watson


mámor
Hullarészegen-Emma Watson

Emma Watson


f
Emma Watson

Emma Watson [Hermione]


mindenki villant:)))
Emma Watson [Hermione]

Emma Watson megmutatja mi van a bugyija mögött


Az autóból szált ki, amikor a ruha hátracsúszott és...
Emma Watson megmutatja mi van a bugyija mögött

Emma Watson


Egy pikáns pillanat
Emma Watson

Emma Watson


Bepillantás
Emma Watson

Emma Watson villantott


Emma Watson
Emma Watson villantott

Emma Watson


Erotikus
Emma Watson

Daniel Radcliffe gyújtott egy transzszexuális


Harry Potter jelent meg a meleg magazin Daniel Radcliffe lett a hős a fedezete az egyik a híres meleg magazinok "OUT". Interjúk a közzétételre a színész volt az énekesnő - transzszexuális Nagyboldogasszony J, valamint Dan megjelenő előtt a kiváló fotós Terry Richards. Míg Emma Watson nem tud várni a premierre a legújabb film rövidlátó varázsló, és Daniel is és fő készül a Broadway-musical "Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, nem csinált semmit", és ujjong a vallomásában, hogy főszerepben egy új adaptációja a regény "A nyugati Front" és a misztikus " Nők Feketében. Ez csinál között bulizás és a kormeghatározás. De Dan elég időt és komoly üzleti: ez egy aktív támogatója a jogok a meleg közösség és a videofelvétel üzenetek "Trevor Project", a szervezet arra összpontosít, hogy az öngyilkossági kísérletek megelőzése melegek. Meglehetősen szokatlan, hogy egy csillag az ilyen nagyságrendű és kora tevékenységet, még szült pletykák a "bizonytalanság" a orientációjának Daniel. Újabban azonban a színész egyre inkább a társaság a milliomos lánya Oliva Yuniek (részletek itt ), amellyel még repült St. Petersburg, hogy megünnepeljük a születésnapját. Szenvedélyes ölelés és csók szerelmeseinek bebizonyították, hogy a tájékozódás a "Harry Potter" Minden rendben. Egy interjúban Radcliffe és szokatlan barátja - egy transzszexuális emlékszik a múlt és a beszélt Harry Potter, az aktív társadalmi és politikai helyzetének Dan.
Daniel Radcliffe gyújtott egy transzszexuális

Radcliffe varázspálcára gerjed?


Harry Potterként vált világhírűvé és dúsgazdaggá Daniel Radcliffe, de szeretne megszabadulni a skatulyától. Sorozatunk utolsó részéből állítólagos homoszexualitásáról olvashatnak. Daniel elszántan küzd a melegek jogaiért, és fel is merültek róla a pletykák, miszerint saját neméhez vonzódik. Az ifjú színész tagadja, hogy meleg lenne, de ezt sokan nem hiszik el, főként tavalyi incidense óta, mikor egy díjátadón hosszú, forró csókot váltott James Cordennel. A nyíltan homoszexuális színész egy színházi díjat adott át Radcliffe-nek, és megindultságában elkapta Dant és megcsókolta. Radcliffe szintén átölelte, és hosszú másodpercekig csókolóztak a döbbenten ülő nézőközönség előtt. – Persze sokkolt, hogy megcsókolt, de viccesnek és nagyon spontán gesztusnak találtam! Belementem,mert gondoltam, jó és legfőképpen meghökkentő poén lesz. Ezzel szeretném azt hangsúlyozni, hogy szerintem nincs gond a homoszexualitással! – nyilatkozta Radcliffe. Ennek ellenére sokan úgy vélik, csupán arról van szó, hogy Dan egyelőre nem merte nyíltan felvállalni szexuális beállítottságát, a huszonegy esztendős sztár azonban csak nevet a szóbeszéden. Az időközben elkészült Harry Potter-filmek mind kasszát robbantottak, és az utolsó részből készülő két mozit még be sem mutatták. Danielt és kollégáit, Emma Watsont és Rupert Grintet a legjobb befektetésnek bizonyuló fiatalok közé választották, hiszen mára szinte bármi eladható a nevükkel. Daniel azonban minden erejével azon van, hogy a Potter- láz végeztével is sikerüljön sztárnak maradnia. Jelenleg két filmen is dolgozik, ám a rossz nyelvek szerint soha nem fogja levetkőzni magáról a tíz éven át megformált karaktert. A mostanra összegyűjtött negyvenkétmillió fontos, azaz több mint tizenhárommilliárd forintos vagyonából azonban akkor is vígan megélne, ha soha többé nem állna kamera elé.
Radcliffe varázspálcára gerjed?

Igazi boszorkány!


Emma Watson felmenői között találtak valakit, akit egykor boszorkánysággal vádoltak. Joan Playle a 16. században került egyházi bíróság elé veszélyes nőszemélyként. A Harry Potter-filmek Hermionéjéról sokan állítják, hogy maga is igazi boszorkány. A filmsorozat egyik forgatásán a stáb néhány tagjával nem volt igazán jó a kapcsolata. S az ő panaszaik alapján írta a brit sajtó, hogy "Watsonból gonosz boszorkány lett".
Igazi boszorkány!

Hermione Grangerből a Burberry arca lett


Emma Watsont a Harry Potter filmek ifjú női hősnőjekén ismerhette meg a világ. A 19 éves színésznő kilépett a gyerekszerepből, olyannyira, hogy ő lett a Burberry új kampányának arca. Füstszínű szemhéjpúderrel, klasszikus fazonú ballonkabátban pózolva Emma Watson szinte alig emlékeztet a Harry Potter filmekben általa megformált Hermione Grangerre. A 19 éves színésznő a Burberry 2009/2010 őszi-téli kollekcióját mutatja be.A cég kreatív igazgatója a Telegraph-nak elmondta: hosszú ideje figyeli és csodálja a brit színésznőt, akit klasszikus szépsége és modern karaktere tökéletes modellé teszi. Christopher Bailey hozzátette: Watson humorérzéke és intellektusa egy temzei piknikhez tette hasonlatossá a divatfotózást. A fotózást a szakma elismert képviselője, Mario Testino vezette, a helyszín pedig a Burberry új londoni központja, a Horseferry House, SW1 volt. Az egyik felvételen a Temze is látható, a folyó a kreatív igazgató szerint egyszerre fejezi ki London és a Burberry történelmi múltját.
Hermione Grangerből a Burberry arca lett

Már a mozikban - Harry Potter és a félvér herceg (2008)


Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008) http://harrypotter.hu.warnerbros.com/ http://harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthehalf-bloodprince/ Hazai bemutató: 2009. július 23. Rendező: David Yates Szereplő(k): Daniel Radcliffe (Harry Potter) Emma Watson (Hermione Granger) Rupert Grint (Ron Weasley) Michael Gambon (Albus Dumbledore) Alan Rickman (Perselus Piton professzor) Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) Jim Broadbent (Horace Slughorn) Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) Christian Coulson (Tom Marvolo Riddle) Tom Felton (Draco Malfoy) Maggie Smith (Minerva McGalagony) Ralph Fiennes (Voldemort nagyúr) Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementortámadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri a múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel... (forrás:port.hu) Előzetes itt: http://www.mommo.hu/media/Mar_a_mozikban_-_Harry_Potter_es_a_felver_herceg_2008_3_magyar_elozetes_egyben
Már a mozikban - Harry Potter és a félvér herceg (2008)

Már a mozikban - Harry Potter és a félvér herceg (2008) (3 magyar előzetes egyben)
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008) http://harrypotter.hu.warnerbros.com/ http://harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthehalf-bloodprince/ Hazai bemutató: 2009. július 23. Rendező: David Yates Szereplő(k): Daniel Radcliffe (Harry Potter) Emma Watson (Hermione Granger) Rupert Grint (Ron Weasley) Michael Gambon (Albus Dumbledore) Alan Rickman (Perselus Piton professzor) Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) Jim Broadbent (Horace Slughorn) Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) Christian Coulson (Tom Marvolo Riddle) Tom Felton (Draco Malfoy) Maggie Smith (Minerva McGalagony) Ralph Fiennes (Voldemort nagyúr) Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementortámadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri a múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel... (forrás:port.hu)

Miss Watson kissé óvatlan volt


Nahát Emma! - Kivillant egy és más a Harry Potter sztárjánál Ha így folytatja, hamarosan talán pucér keblével is szembesülhetünk - Emma Watson sokszor hangoztatja, már igazi nőnek érzi magát. Valószínűleg mindenki elhiszi, intim alsóneműje mutogatása nélkül is.A Harry Potter tudálékos Hermionéja az évek során igazán csinos nővé érett - Emma Watson meg is tett mindent az utóbbi időben, hogy felhMiss Watson talán attól fél, örökre Hermione marad? Bájait mindenesetre megvillantja már itt-ott.Született róla kissé kínos fotó, melyen kilátszik csíkos bugyija, most pedig melltartóját tárta a kíváncsiskodók szeme elé.
Miss Watson kissé óvatlan volt

Harry Potter 6. (trailer - film előzetes). Harry Potter és a Félvér Herceg film előzetese magyar felirattal van felrakva. Harry Potter 6 Harry Potter és a Félvér Herceg Harry Potter and the Half-Blood Prince angol-amerikai fantasy, 2009 magyar bemutató: 2009. július ??. amerikai bemutató: 2009. július 17. rendező: David Yates főszereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Michael Gambon, Alan Rickman, Jim Broadbent, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Tom Felton, Jessie Cave gyártó studió: Warner Bros. Pictures Történet: A varázsvilágban végre bizonyossá vált, hogy a sötét nagy úr, Voldemort visszatért, aki új csatlosok beszervezésével nemcsak a boszorkányvilágot fenyegeti, hanem a mugglik(emberek) társadalmát is veszélyezteti. Harry a keresztapjának az elvesztését még alig birta feldolgozni, de Dumbledor a nyáriszünetben egy új megbizásra kéri fel, mégpedig Horatius Lumpsluck volt roxforti tanárt kéne megkérnie, hogy újra álljon munkába. A varázsvilágban végre bizonyossá vált, hogy a sötét nagy úr, Voldemort visszatért, aki új csatlosok beszervezésével nemcsak a boszorkányvilágot fenyegeti, hanem a mugglik(emberek) társadalmát is veszélyezteti. Harry a keresztapjának az elvesztését még alig birta feldolgozni, de Dumbledor a nyáriszünetben egy új megbizásra kéri fel, mégpedig Horatius Lumpsluck volt roxforti tanárt kéne megkérnie, hogy újra álljon munkába. Az iskolába visszatérve Harrynek és barátainak szembe kell néznie azzal a veszéllyel, hogy a Roxfort már többé nem a legbiztonságosabb hely. Dumbledor Harrynek közös különórákat ad, hogy megfejtsék Voldemort titkait és leggyengébb pontjait. Eközben a diákélet nem állt meg, és az iskolai elfoglaltságok mellett a szórakozások is folytatódank. A kviddics versenyek egyre kiélezedettebbé válnak, plána az új csapattagoknak köszönhetően. A hormonok sem pihennek a fiatalokban, és a megindulnak a szerelmi huzavonák, mint Ron és Hermione között Lavender Brown közbeavatkozásával, és Harry is kezd rájönni, hogy élete szerelme mindig is ott volt a közelében.
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat