Béres Alexandra


Béres Alexandra újra topon


A fitneszlady elújságolta, hogy sikeresen elkerülte a terhességi depressziót, amit egyértelműen a napi egy óra sportnak köszönhet. Hozzátette azonban, hogy mostanában elsősorban nem a látványosabb külső, hanem a mélyizmok karbantartásával van elfoglalva. A várandóság utolsó hónapjaiban ugyanis kicsit megváltozott a testtartása, s hogy újra egészségesen, egyenesen tarthassa magát, ahhoz bizony erős gerincizmok kellenek.Kislánya, Panka egyébként nagyon jó baba, remekül alszik, jól eszik, és szülei már azt is eldöntötték, hogy a kicsit csak egyéves koráig szerepeltetik a médiában. Később, mint mondta, nem szeretnének kirakatgyereket csinálni belőle.
Béres Alexandra újra topon

Megszületett Béres Alexandra kislánya


Kedden, október 20-án délelőtt háromnegyed 11-kor megszületett Béres Alexandra kislánya, Panna. Sajtósa tájékoztatása szerint a fitneszbajnoknő és férje, Barna Krisztián első gyereke 3960 grammal, 60 centivel látta meg a napvilágot. A lombikprogrammal fogant kislány természetes úton született, édesapja végig velük volt a szülés alatt, a közlemény szerint mindenki jól van.
Megszületett Béres Alexandra kislánya

béres alexandra


fotó
béres alexandra

Béres Alexandra


kép
Béres Alexandra

Béres Alexandra babát vár


Alexandra már jó ideje vágyott az anyaságra, éppen ezért óriási boldogság számára, hogy novemberben megérkezik a kis trónörökös. A kicsi lombikbébiprogram segítségével fogant.Jó egészséget és sok boldogságot nekik.
Béres Alexandra babát vár

Norbi beszólt Béres Alexandrának!:P


Hosszú ideje kibékíthetetlen ellentét feszül a Schobert házaspár és Béres Alexandra között. A TV2 Mr. és Mrs. műsorában Norbi nem is hagyta szó nélkül, amikor Szandi fotóját megmutatták neki. A sztárpárshow-ban Norbinak több ismert nő arcképe közül kellett választani. A kérdés úgy hangzott, hogy a bemutatott öt nő közül kinek az arcát tudná elképzelni Norbi Rékáé helyett - ha muszáj lenne. A felsoroltak között az egyik celebhölgy Béres Alexandra volt. A fitneszguru gyorsan kifejtette, hogy ha Szandi lenne az egyedüli hölgy a világon, ő akkor inkább áttérne a férfiakra. Valljuk be, ez a kijelentés nem túlságosan hízelgő. Norbi egyébként a forgatáson különösen formában volt: Oroszlán Szonját férfiasnak titulálta, Gregor Bernit félelmetesnek és Dobó Katáról is azt állította hogy nem jön be neki, mert nem érzi benne a szexust. Sokak meglepetésére az öt hölgyből Kelemen Annát tartotta a legvonzóbbnak, bár hozzátette, őt sem "csinálná meg".
Norbi beszólt Béres Alexandrának!:P

Béres Alexandra két pasival egyszerre?


Két jóképű olimpikont, a kajakos Horváth Gábort és a kenus Vajda Attilát viszi magával nyaralni Egyiptomba, Béres Alexandra. A gyönyörű fitneszvilágbajnokot sosem kíséri el a férje, Barna Krisztián az ilyen csoportos utakra, de most kivételt tett. - Egyre többen vannak, akik a nyaralás alatt is igénylik a sportot, keveslik a játékot - állítja Alexandra. -Ezért tavaly felkért egy utazási iroda, hogy szervezzem meg a programot. Kiválogattam a legjobb fitneszoktatókat, így most már a Klub Oázis szervezésében a Béres Alexandra team tagjai elégítik ki az ilyen irányú igényeket. Még a gyerekekre is gondoltunk, nekik hoztuk létre a Neckermano Klubot. De mit keres Gábor és Attila étkezési tanácsadáson, főzőtanfolyamon, alakformáláson, vagy popsi tornán? Talán a fitnesz királynő bájai vonzották őket a Vörös tenger partjára? A férj azért utazik Szandival, hogy vigyázzon rá? - Szó sincs arról, hogy féltékeny lennék, nem azért kísérem el - nevet Krisztián. - Alexandra oda, és azzal utazik, akivel csak akar. A féltékenység nem része az életünknek. De azt magam is klassz lehetőségnek tartom, hogy megismerjek ilyen kiváló sportembereket. Alexandra is azt állítja, másról van szó: - Az uraknak még többet szeretnénk nyújtani, ezért az olimpikonok vízi és szárazföldi vetélkedőket, sportversenyeket tartanak, férfiasan!
Béres Alexandra két pasival egyszerre?

Rubint Réka vs. Béres Alexandra


Béres Alexandra és férje, Krisztián a TV2 Mr. és Mrs. sztárpárshow-jában találkoztak a fitneszbajnok régi ellenfelével, Rubint Rékával. Bár sokan kíváncsiak lennének a két nő találkozására, Réka és Szandi valójában még csak nem is látták egymást a sztárpárshow forgatásán. A kétgyerekes fitneszanyuka csupán egy fotó erejéig szerepelt a műsorban. Krisztiánnak több jelölt közül kellett kiválasztania azt a hölgyet, akinek a fejét el tudná képzelni Szandi nyakán. Persze csak akkor, ha - ahogy Claudia fogalmazott - kedves felesége arcát "elvinné a cica". Nos, itt szerepelt a lehetőségek között Réka, de Krisztián rögtön leszögezte, hogy egyáltalán nem az esete Schobertné. Amikor Szandit kérdezték a műsorvezetők arról, hogy ő vajon szeretné-e magáénak a Norbi feleségének az arcát, ő is gondokodás nélkül nemmel válaszolt. Elmondható, hogy bár Claudia és Tilla, a provokálás nagymesterei szerették volna, ha a házaspár komolyabb kritikával illeti Rékát, ők nem tették. Lehetséges, hogy Szandi és Réka bár nem verték nagydobra, rég elásták a csatabárdot?
Rubint Réka vs. Béres Alexandra

Kezdj új életet! Béres Alexandra tanácsai nőknek!


Kulcsmondat: Figyeljük meg az étkezési hibáinkat! • A finomított búzalisztet cseréljük zablisztre. Kevesebb szénhidrátot tartalmaz. • Iktassuk ki a cukrot az étrendünkből, helyettesítsük édesítővel. • Mossuk át a szervezetünket napi 3 liter cukormentes folyadékkal. Alexandra tippjei a nők helyes étkezéséhez: Étkezzünk 3-4 óránként, ezzel éberen tartva az anyagcserénket. Tízóraira és uzsonnára 1 gyümölcsöt vagy 1 pohár joghurtot falatozzunk csak. A folyadék telít, ezért jó megoldás, ha az étkezéseket folyadékkal: vízzel, teával, ebédnél levessel kezdjük. Sokszor szomjúság helyett is éhségérzetet érzünk. Ha ránk tör az „ehetnék”, akkor igyunk egy keveset. Ha 15 perc múlva is ételre vágyunk, akkor valóban éhesek vagyunk. 1. Nézzük a címkéket! A 0%-os gyümölcsjoghurt is tartalmazhat cukrot. Lehet, hogy a barna kenyér malátával színezett. 2. Ügyeljünk az adagokra! A köretek mennyisége optimális esetben egyökölnyi, maximum a zöldségekből engedhetjük meg magunknak ennek a dupláját. 3. Édesítsünk! Nem igaz a tévhit, hogy rossz az aszpartámtartalmú édesítők élettani hatása. Hogyan iktassuk be a mozgást a mindennapjainkba? • Húzzunk tornacipőt, és sétáljunk mindennap 30 percet! Ahogy javul a kondíciónk, váltsunk kocogásra! • Ha nincs kedvünk kimozdulni, akkor tornázzunk otthon DVD-re. • Amíg tehetjük, éljünk a korcsolyázás örömével, nyáron pedig ki ne hagyjuk a görkorcsolyázást. Akadnak közöttünk olyanok is, akik bár szeretnének mozogni, egy idő után feladják. Legyen ez az új kezdet más. Ne hagyjuk magunkat! Nem kell fejjel rohanni a falnak, és mindent rögtön tökéletesen csinálni – hangsúlyozta Béres Alexandra. Kezdjük apróságokkal, hogy ez erőt adjon a folytatáshoz. Ha néha becsúszik egy-egy bűnös étel, ne érezzünk bűntudatot. A szervezet ragaszkodik az évek óta megszokott életvitelhez. Higgyünk a változás sikerében!
Kezdj új életet! Béres Alexandra tanácsai nőknek!

Béres Alexandra


Nekem sose jött be!!:P
Béres Alexandra

Béres Alexandra


Béres Alexandra
Béres Alexandra

Béres Alexandra


itt egész jól néz ki
Béres Alexandra

Béres Alexandra.

Béres Alexandra


beres_alexandra
Béres Alexandra

Béres Alexandra


...fotózáson
Béres Alexandra

Béres Alexandra.


Béres Alexandra képek és videók minden mennyiségben. Béres Alexandra az egyik legismertebb hazai fitness csillag, az egyik első magyar, aki igazán komoly helyezést ért el nemzetközi fitness versenyeken. Az utóbbi években felépítette saját edző termét és olyan médiaszereplő lett, akit a legtöbb egészséggel kapcsolatos műsorba meghívnak. Legutóbb a Nagy Fogyásban vállalt komolyab szerepet, amikor Norbival mérkőzött meg avval kapcsolatban, hogy melyikük képes több embert lefogyasztani. Talán pont Norbi felesége miatt az utóbbi időben egy kicsit háttérbe szorult, de edzésprogramja és helye továbbra is erős a hazai médiában.
Béres Alexandra.

Béres Alexandra


A fitnesslady.
Béres Alexandra

Rubint Réka Reklámterhessége?


Az utóbbi napokban nagy port kavart Rubint Réka terhességének híre. Sokan azonban nem értik, a fitneszanyuka miért kamerák előtt nézette meg pocakját.Kamerák előtt derült ki, hogy Rubint Réka mégsem várandós. A TV2 műsora szerint sem Réka, sem Norbi nem bánná, ha gyarapodna a család, sőt öccsével ellentétben a kis Lara is örülne, ha testvérkéje születne. Az ultrahang azonban kimutatta, hogy Réka nem vár babát.akik egyenesen úgy gondolták, hogy ez csupán egy reklámfogás részükről, amit szándékosan Réka nagy ellenlábasa, Béres Alexandra babája megszületésének idejére tartogattak.Talán még ezt is irigyli szakmai vetélytársától?Annyi bizonyos, hogy akik a kamerák kereszttüzében élnek, azoknak számolniuk kell a negatív kritikával is, hiszen senki nem lehet mindenkinek szimpatikus.
Rubint Réka Reklámterhessége?

Tilláék túllőttek a célon!


Egyre messzebb mennek a TV2 Mr. és Mrs. című műsorának szerkesztői. A múlt héten még csak a hálószobatitkokat firtatta Claudia és Tilla, tegnap azonban már az állatvédőknél is kicsaphatták a biztosítékot.Az ismert emberek vetélkedőjében a legkülönbözőbb próbatételeket kell kiállniuk a szereplőknek. A népszerű címlaplány, Dundika például egy régi fóbiájával szembesült, mikor egy pontyokkal teli kádban kellett elmerülnie. A modell túlélte a próbát, ám akadt olyan hal, amely már csak a víz felszínén lebegve, az oldalára fordulva szerepelhetett a műsorban. Till Attila is bizonyította, hogy milyen remek humorérzékkel rendelkezik, mikor így szólt a halakhoz: „Egy undorító, nagy testű állat beszállt közétek.” Dundika nem csapta nyakon a szellemes műsorvezetőt, csak mosolyogva didergett a hideg vízben. A TV2 Béres Alexandrával is bakot lőtt. A műsorban a fitneszkirálynő levágatta a haját, és az új frizurának nagy meglepetést kellett volna okoznia. Talán be is jött volna a geg, ha Alexandra néhány nappal az adás előtt nem szerepelt volna már egy másik csatornán rövid hajjal…
Tilláék túllőttek a célon!

Rubint Réka kémkedik?


Nincs fegyverszünet Béres Alexandra és Rubint Réka háborúskodásában. Köztudott, hogy a két rivális fitneszlady magánemberként sem ápol meleg barátságot, annál meglepőbb, hogy Schobert Norbi felesége bérletet váltott Szandra edzőtermébe. A rossz nyelvek szerint azért, hogy kikémlelje vetélytársának szakmai titkait.Béres Alexandra edzőtermében kezdte pályafutását Rubint Réka, a fitnesz két hazai nagyasszonyának kapcsolata azonban hamar megromlott. Nem csoda, ha többen felfigyeltek arra, hogy Réka nemrégiben bérletet váltott ugyanabba az edzőterembe, ahol annak idején dolgozott, és amelyhez – nyilatkozatai szerint olyan sok rossz emléke fűződik.
Rubint Réka kémkedik?

Béres Alexandra szexi fotók a Nude Celebsben.
Minden jog fenntartva. 2012 Blogter.com kft.
Címlap | Felhasználási feltételek | Mommo Etikai Kódex | Kapcsolat és impresszum | Médiaajánlat